icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

millky
14. feb 2021

@sssimikkk no neviem ti povedať, pretože neviem či ho potrebuješ alebo či si tehotná možno.... Neviem, toto je vec na lekara nie na MK. Ja by som volala gyndovi a opýtala by som sa na jeho názor. Pochybujem že ti tu niektorá dá inú odpoveď. Nevieme čo ti je a či máš nejakú diagnózu alebo problémy s hormónmi.... Promiň kotě 🤔

sssimikkk
14. feb 2021

@millky jasne, dakujem 🙂 tehotna teda som, testy silneju, i ked potvrdene dr to nie je, ale kolajnice su pekne. Mam za sebou dva potraty a jedno vydarene tehu, na hemato vsetko v pohode.. len som chcela pozistovat ci progesteron ako taky moze aj ublizit 🙂 ale dr ordinuje od 22., tak mu rovno zavolam a poradim sa 🙂

aleskandra
14. feb 2021

@sssimikkk ja napríklad mám progesterón v poriadku, ale po každom iui a teraz po plánovanom styku si ho mám dávať - ak by sa zadarilo, aby sa bábätko udržalo...podľa mňa tým nemáš čo pokaziť, skôr len pomôcť 🙂

sekerka18
14. feb 2021

@butterfly333 vek by som neriešila nejako. Moja mamca má 44 a drobec 3mesiace. 😊

millky
14. feb 2021

@sssimikkk môžeš aj na 112 zavolať aby ta prepojili na gyn.urgent. 😉

sssimikkk
14. feb 2021

@aleskandra joj, teraz si ma zmiatla 😂 ak by to nemalo nejak ublizit, tak by som si ho dala, ale zas ked neviem ci vyssia hladina progesteronu ublizit moze, bojim sa tak riskovat :/

sekerka18
14. feb 2021

No síce to nieje tá istá značka ale test rovnako silné obe čiarky. Uvidíme potom o pár dní ak by som začala krvácať nedajbože. Zobrala som už duphaston. Už len čakať a ležať.

mirus11
14. feb 2021

@sekerka18 tak mojko len ležať a oddychovať,brať Duphaston a asi nič iné ti neostáva.ale verím,že bude u teba všetko v poriadku.

butterfly333
14. feb 2021

@sekerka18 čoo to je super gratulujem a podarilo sa im prirodzene?

butterfly333
14. feb 2021

@sekerka18 nádherný 😘😘😘

sekerka18
14. feb 2021

@butterfly333 nooooo ja som najstaršia (26) pot brat (12) a teraz drobec. Oco robí v Nemecku prišiel na týždeň domov tak si to očividne užili 🤣 ja som 28febriara šla na kyret a mama dva týždeň NATO zistila že je tehotná.

rosalie1411
14. feb 2021

@sssimikkk progesteron si kľudne môžeš nasadiť, ak máš doma. Mne to viacerí doktori vysvetľovali, že je to v pohode. Ze ublížiť neublíži, môže len pomôcť.. Potom je skôr dôležité, aby si to nevysadila zo dňa na deň, ale postupne. 😊

katkaholiova
15. feb 2021

som takto

tina_martina10
15. feb 2021

..... ja dnes takto.
Teplota klesla dnes alebi zajtra očakávam MS
😣

lauritka
15. feb 2021

@tina_martina10 este by to nemuslel byt predmes pokles...ovulka kludne mohla byt aj 16 DC

tina_martina10
15. feb 2021

@lauritka keby aj bola, mávam kratku LF. 8-9 dni. Tak aj tak by to vychádzalo, že pride. Dnes by som bola 8 PDO

lauritka
15. feb 2021

@tina_martina10 no je to dost malo ale.. 8 dni.. neriešila si to s lekarom ? nejak podporit progeteron?

tina_martina10
15. feb 2021

@lauritka lieky od lekára nemám. 3 mesiace som užívala fertilup a tento mesiac vitex.

lauritka
15. feb 2021

@tina_martina10 hmmm. no bolo by dobre ju nejak predlzit. snad ten vitex zaberie, pripadne potom este gynex vyskusat.

sssimikkk
15. feb 2021

@tina_martina10 mne osobne na predlzenie lutealky pomohol femigard 🙂 po gynexe som mala 4 mesiace uplne rozhadzany cyklus, ale vela zien naopak pise ze im velmi pomohol. Femigard mam pocit ze zacal ucinkovat viac menej hned, mala som po nom viac ovulacneho hlienu a teda aj dlhsiu lutealku 🙂 a brala som do toho aj vitex

radussska1
15. feb 2021

Ahojte baby idem si po radu.Neviete mi poradiť nevyznám sa poriadne grafof či už nastala ovulácia ?

sekerka18
15. feb 2021

Baby to sa môže duphaston vysadiť zodná na deň? Že dnes zoberem a zajtra nie? Nebude problém potom ? Viete žeby som ja neviem zoberiem tieto čo mám 20kusov a keď mi nebude chcieť predpísať tak?

junyk
15. feb 2021

@lauritka za mna gynex super vec. Dvakrat som hned prvy cyklus uzivania otehotnela 🙂 kombinovala som ho s vitexom. Ci pomohli ci nie to sa uz nedozviem ale verim ze ano 😊

junyk
15. feb 2021

@sekerka18 zo dna na den by bol problem keby ho uzivas viac. Napriklad ja som uzivala 1-1-1 potom som mala 1-0-1. A na zaciatku 13tt prestat. Neviem ako uzivas ty. Urcite povedz potom svojej lekarke aj ked ti ho nepredpisala

tina_martina10
15. feb 2021

@sssimikkk femigard si užívala od začiatku MS. Či je jedno v ktorom dni cyklu sa začne užívať

sekerka18
15. feb 2021

@junyk noo to má isto zjebe, že som si sama nasadila ale tak nebudem čakať kým nedajbože potratim. Beriem 2x do dňa. Tak keď nebudem už špiniť tak si dám jednu o deň dva a potom uvidíme.

nina004
15. feb 2021

@sekerka18 Určite stačí, tiež obsahuje progesterón. Ono býva často to špinenie zapríčinené tým,že je málo progesterónu,tak ho stačí doplniť. A vo štvrtom mesiaci už funkciu progesterónu preberie placenta,tak sa lieky vysadia. Testy vyzerajú pekne. Verím,že všetko bude dobré. 🍀

junyk
15. feb 2021

@sekerka18 nevadi nech si hovori co chce. Presla si si aj ty potratom, tak nech je ticho. Zlakla si sa spanikarila si a bol vikend. Neuzila si predsa jed ale dala si si preventivne progesteron. Mne by nevadilo keby ma zjebe predsa bojujeme o to nech mame babatko.

sekerka18
15. feb 2021

@junyk máš pravdu. Tak ma zjebe nevadí. Keby som šla na pohotovosť tak mi nedajú nič len zoberú krv. Toľko. A nervy naviac. Vieme dobre čo by robili alebo nerobili. To isté čo v októbri. Som krvácala a Itak mi nedali nič. No ale celú noc som nespinila a zatiaľ tiež nie. Tak verím, že to bolo len také.

sssimikkk
15. feb 2021

@tina_martina10 s tym mozes zacat hociktory den cyklu 🙂