Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@millky jasne, dakujem 🙂 tehotna teda som, testy silneju, i ked potvrdene dr to nie je, ale kolajnice su pekne. Mam za sebou dva potraty a jedno vydarene tehu, na hemato vsetko v pohode.. len som chcela pozistovat ci progesteron ako taky moze aj ublizit 🙂 ale dr ordinuje od 22., tak mu rovno zavolam a poradim sa 🙂
@sssimikkk ja napríklad mám progesterón v poriadku, ale po každom iui a teraz po plánovanom styku si ho mám dávať - ak by sa zadarilo, aby sa bábätko udržalo...podľa mňa tým nemáš čo pokaziť, skôr len pomôcť 🙂
@butterfly333 vek by som neriešila nejako. Moja mamca má 44 a drobec 3mesiace. 😊
@aleskandra joj, teraz si ma zmiatla 😂 ak by to nemalo nejak ublizit, tak by som si ho dala, ale zas ked neviem ci vyssia hladina progesteronu ublizit moze, bojim sa tak riskovat :/
@sekerka18 čoo to je super gratulujem a podarilo sa im prirodzene?
@sekerka18 nádherný 😘😘😘
@butterfly333 nooooo ja som najstaršia (26) pot brat (12) a teraz drobec. Oco robí v Nemecku prišiel na týždeň domov tak si to očividne užili 🤣 ja som 28febriara šla na kyret a mama dva týždeň NATO zistila že je tehotná.
@sssimikkk progesteron si kľudne môžeš nasadiť, ak máš doma. Mne to viacerí doktori vysvetľovali, že je to v pohode. Ze ublížiť neublíži, môže len pomôcť.. Potom je skôr dôležité, aby si to nevysadila zo dňa na deň, ale postupne. 😊
@tina_martina10 este by to nemuslel byt predmes pokles...ovulka kludne mohla byt aj 16 DC
@lauritka keby aj bola, mávam kratku LF. 8-9 dni. Tak aj tak by to vychádzalo, že pride. Dnes by som bola 8 PDO
@tina_martina10 no je to dost malo ale.. 8 dni.. neriešila si to s lekarom ? nejak podporit progeteron?
@lauritka lieky od lekára nemám. 3 mesiace som užívala fertilup a tento mesiac vitex.
@tina_martina10 hmmm. no bolo by dobre ju nejak predlzit. snad ten vitex zaberie, pripadne potom este gynex vyskusat.
@tina_martina10 mne osobne na predlzenie lutealky pomohol femigard 🙂 po gynexe som mala 4 mesiace uplne rozhadzany cyklus, ale vela zien naopak pise ze im velmi pomohol. Femigard mam pocit ze zacal ucinkovat viac menej hned, mala som po nom viac ovulacneho hlienu a teda aj dlhsiu lutealku 🙂 a brala som do toho aj vitex
Baby to sa môže duphaston vysadiť zodná na deň? Že dnes zoberem a zajtra nie? Nebude problém potom ? Viete žeby som ja neviem zoberiem tieto čo mám 20kusov a keď mi nebude chcieť predpísať tak?
@sssimikkk femigard si užívala od začiatku MS. Či je jedno v ktorom dni cyklu sa začne užívať
@junyk máš pravdu. Tak ma zjebe nevadí. Keby som šla na pohotovosť tak mi nedajú nič len zoberú krv. Toľko. A nervy naviac. Vieme dobre čo by robili alebo nerobili. To isté čo v októbri. Som krvácala a Itak mi nedali nič. No ale celú noc som nespinila a zatiaľ tiež nie. Tak verím, že to bolo len také.
@tina_martina10 s tym mozes zacat hociktory den cyklu 🙂

@sssimikkk no neviem ti povedať, pretože neviem či ho potrebuješ alebo či si tehotná možno.... Neviem, toto je vec na lekara nie na MK. Ja by som volala gyndovi a opýtala by som sa na jeho názor. Pochybujem že ti tu niektorá dá inú odpoveď. Nevieme čo ti je a či máš nejakú diagnózu alebo problémy s hormónmi.... Promiň kotě 🤔