icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
3. mar 2021

@sekerka18 ja si neviem pomôcť😁...ja som si aj štatistiky popozerala pri tvojom hcg a vychádzajú mi dvojky😁...alebo teda jeden superman🍀❤😘

eduvalia
3. mar 2021

@sekerka18 uzasny pocit ❤️ Prajem vsetko dobre 🥰

sekerka18
3. mar 2021

@zuzik5891 vieš čo muž stále domna hučí, že počkaj v piatok dve tam budú. 🤣 a aj ja som pozerala ale zas mala som skôr ovulaciu takže môže byť Superman kľudne 😊😊

sekerka18
3. mar 2021

@eduvalia áno pri dcére som si to užívala veci 😊 ďakujem nápodobne veľa zdravíčka 🍀

ereska
3. mar 2021

@monffiny mohla už ostáva vyššie teplota uvidíš ako ďalšie merania

tufik07
3. mar 2021

@michaelka dnes som mala 36.92..ovu bolesti a hlien som mala ako je v grafe vyznacene

katkaholiova
4. mar 2021

dufam ze to nema nic uz s covidom.

aleskandra
4. mar 2021

Kočky, máte skúsenosti s tou Jonášovou metódou? 🤔

evita2176
4. mar 2021

@majka_3 dobre ranko. Kde si sa nam stratila??? Cakame na testik ✊✊🍀

mirus11
4. mar 2021

@evita2176 akurátne som šla aj ja písať,že čo je s Majkou?Nás naťahuje 😃

michaelka_
4. mar 2021

Ahojte žienky,
dnes si dávam predsavzatie: Zriekam sa smútku z prázdnej náruče, pretože som pripravená pre prijatie nového života. Chcem, aby to pre mňa bola cesta nádeje, lebo inak by som mohla premárniť veľa  dní i psychických síl  a nevidieť  to šťastie, ktoré mám, milujúceho snúbenca, s ktorým máme krásny vzťah a  plánujeme manželstvo.
Nechcem už byť túžbou po dieťati tlačená dole, ale pracovať na sebe a posúvať sa. Toto si budem často opakovať a zdieľam to aj s vami. Pekný deň všetkým.

ereska
4. mar 2021

@michaelka_ Miška krásne si to napísala aj my sme boli tak na tom potom sme si dali adopciu a v hlave sa to upratalo tým ze pocit ze tak ci tak raz to príde bol ten najlepší nápad a keďže po všetkých tých potratoch zazvonil telefón a domov sme si doniesli nás 14 dňový poklad neľutujem ani sekundu tak úžasne dieťatko ako mame nám muselo len z neba spadnúť je skvelý a už čoskoro budeme mat 5 mesiacov je to naše slniečko smejko malý 😍 veľmi ho ľúbime z celého srdca celá rodina

sekerka18
4. mar 2021

@ereska to je krásne 🍀🍀♥️♥️ veľa zdravíčka celej rodinke 😘

ereska
4. mar 2021

@sekerka18 ďakujeme podobne 😍

michaelka_
4. mar 2021

@ereska Krásne si to napísala. Všetko dobre prajem.

michaelka_
4. mar 2021

@ereska Ako dlho vo všeobecnosti trvá proces adopcie?

mamelka
4. mar 2021

Ahojte .... dnes som mala kontrolu a tu je naša tretia láska 2,10cm 🥰 ...❤ krásne bilo....ukazal mi kde ma hlavicku(na foto dole a rúčku ma hore) ...uz som aj schudla...na začiatku roka som mala 69,8 kg a dnes 63...nevoľnosti mam,ale od pondelka je to lepšie, predtým som zvracala aj 10x denne.. ale moc toho nezjem pretože by to išlo von,snažím sa hlavne pit a ked tak puding s čerstvým ovocím zjem...a drenovy nanuk este tak dam ... zial žalúdok nezvlada prijem stravy...a bývam unavena...vďaka Bohu som doma, kvôli corone nemôžem dalej vykonávať prácu,som aj rada
Ze ak chcem trisomie21 test treba do 3t spraviť,ale nebudem to riešiť...ani nie kvôli financiám...a rozmýšľame,ze si pohlavie necháme do konca ako prekvapenie 🥰
Želám vám každej aby ste mohli zazit tehulkovanie...

ereska
4. mar 2021

@michaelka_ no podali sme žiadosť kým sa ozvali potom príprava to sme mali sedenia so psychologickou na úrade 26 hodín tak sme to ako sa nám dalo z prace to nejaké 2 mesiace a po príprave poslala ona na úrad do TN papiere a oni nás zaradili do zoznamu čakateľov my sme čakali skoro 5 rokov niekde sa čaká viac niekde aj do roka a záleží aké miminko by ste chceli pokiaľ vám nevadí rómske etnikum tak skoro 😉 a ďakujem

ereska
4. mar 2021

@mamelka moja to je krásna správa gratulujem a držte sa

mirus11
4. mar 2021

@mamelka jej krásne správy,len tak ďalej,užívaj si oddych doma a radosť s rastúceho bruška 😃🥰

mamelka
4. mar 2021

@ereska
@mirus11 dakujem vam 😘

aleskandra
4. mar 2021

@mamelka super moja, teším sa s tebou veľmi 💝💝💝

katkaholiova
4. mar 2021

@mamelka krasne gratulujem,oddychuj a drzte sa

1medvedik1
4. mar 2021

@mamelka teším sa s tebou, je to šťastie obrovské ❤️ moje bábätko má 1,6cm je menšie ako by malo byť, ale že nevadí lebo bola neskôr ovu. Podľa ms som 8tt+6 ale podľa sona 8tt+1, že to sa napraví, tak dúfam... Inak tiež som schudla, zle mi býva nonstop. V práci na napína nonstop. Zvraciam aj 3-4x najem sa a ochvíľu je to von.. Doktor to rieši, povedal ak sa nezlepší tak do nemocnice na infúzie.. Snáď nie. Držím palce nech je všetko v poriadku a nech sa to už zlepší s nevoľnosťami 🙏🍀

mamelka
4. mar 2021

@1medvedik1 tak dufam,ze infúzie nebudem musieť riešiť...ja fakt skoro nič nejem lebo to ide hneď von..a nechcem teraz počas corony zbytočne do nemocnice...uvidim ako o mesiac...😏 hádam mi bude lepšie...ja som pri oboch tak zvracala

@katkaholiova
@aleskandra dakujem vam 😘

paulli
Autor odpoveď zmazal
evita2176
5. mar 2021

@mirus11 ale vazne teraz kde je Majka? Uz tu nebola 3dni tusim 🙄🙄🙄
@majka_3 ?

mirus11
5. mar 2021

@evita2176 ani ja neviem,už dva dni ju tu hľadám a nič,nie je po nej žiadna info.aj som jej písala ip a tiež nic

majka_3
5. mar 2021

@evita2176
@mirus11 dievčatá žijem 😊
Dnes 1dc očakávam 🤷‍♀️ testy krásne biele...

evita2176
5. mar 2021

@majka_3 no uz sme sa pomaly strachovali..😅 tak v buduci mesiac to uz musi vist✊✊🍀