Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sekerka18 gratulujem.tesim sa s tebou
@katkaholiova
@mirus11
@ereska
Ďakujem baby ♥️ šťastná som prestastna. A hej hej kľudne môže byť ale jedno bude určite ♥️
@sekerka18 gratulujen a teším sa s rebou. Drzim palce
@katkaholiova ahoj, celkovo máš tie teploty hore. To mas kazdy cyklus tak? Či mávaš aj nižšie?
@katkaholiova mas to vysoke,covid je svina a nieje zarucene ,ze ti uz nesarapati v tele.
Damy,vraciam sa k Vam 😟 O babo som prisla v 8 tt nebilo mu srdiecko,tak som prezila spontanny potrat,este stale sa cistim,dufam ze ostanem bez kyretu aby sme co najskor boli opat pozehnany babatkom ❤️
@edinka25
@tina_martina10 ved prave bohvie co robi covid.
@katkaholiova kolko si po?3mesiace by sim si iste dala na regeneraciu 😊
@edinka25 podla bolesti a hlienu po bolo 26.2 skoro po ms.ovu test som nerobila nemala som.takze ani neviem.no tento mesiac sa ani nesnazime ja len tak meriam.
@katkaholiova myslela som kolko si po covide 😉
@edinka25 este nie som .17dni som este
@edinka25 jaj my sme to už zabalili,už som to nechala všetko tak,lebo to bolo strašné,stale sledovanie,potom to už bolo hrozne,aj ten stres,že čo keď ovu prepasneme,teraz čakám za pár dní ms,už nič neriešim.Ja to beriem tak,že čo má byť,tak to bude,netreba to siliť,lebo to na žiadny význam.a vidím to sama na sebe,a som rada,že som to pochopila.
@katkaholiova okrem bolesti hlavy som uz bez priznakov

@evita2176 budúci mesiac mam plán neriešit... 😊
Nejdem ani do centra... Ani merať... Skusim sa nato ☀️🤷♀️
Ale ďakujem že na mňa myslís...😊 ♥️