icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
5. mar 2021

@evita2176 budúci mesiac mam plán neriešit... 😊
Nejdem ani do centra... Ani merať... Skusim sa nato ☀️🤷‍♀️
Ale ďakujem že na mňa myslís...😊 ♥️

evita2176
5. mar 2021

@majka_3 no mna praveze merat bavi ked vidim aky grafik sa robi🤣 kazdy mesiac je iny🤣 ale snazenie uz som aj ja zrusila a vsimla som si ze mame lepsi a castejsi sex ako ked sme sa snazili 🤣🤣🤣

mirus11
5. mar 2021

@majka_3 no mojko už sme robili pátranie po tebe 😃

majka_3
Autor odpoveď zmazal
majka_3
5. mar 2021

@mirus11 🤣🤣🤣 v pohodicke... A ty co ako si?
@evita2176 také snaženie je určite lepšie 😊

mirus11
5. mar 2021

@majka_3 no ja asi tak,že dnes má bolí brucho,a už len chodím,že asi dostanem ms aj skôr ako doberiem duphaston,tak som zvedavá,že kedy milostiva príde.dnes som asi 8dpo,ale krásne má bolia vaječníky aj brucho,aj kríže.to mám asi za tú skorú ovulku.😃

majka_3
5. mar 2021

@mirus11 to ta kľude môže bolieť s duphastonu... Nič neobvyklé... Test skus 😊😅

mirus11
5. mar 2021

@majka_3 áno,to som vôbec netušila,že to môže byť aj s neho.test som skúsila ráno ale viac biely ani nemôže byť 😃

mirus11
5. mar 2021

@sekerka18 no moja ako si dopadla?už čakáme na tie krásne správy

sekerka18
5. mar 2021

@mirus11 do rici ja som tu nahrala správu aj fotku a neprešlo. Všetko je v poriadku. 1drobec tam je aj keď sme na chvíľku videli dve srdiečka ale vraj to bolo zrkadle nie dajake. Všetko sedí MS. Nemám ešte peknú fotku to až o tri týždne bude na kontrole 😊

katkaholiova
5. mar 2021

@sekerka18 gratulujem.tesim sa s tebou

mirus11
5. mar 2021

@sekerka18 jej tak všetko je veľmi dobre,krásna správa

ereska
5. mar 2021

@sekerka18 gratulujem no neviem ci zrkadlenie alebo Zuzka ti to pri vola 😂😂🍼🍼

sekerka18
5. mar 2021

@katkaholiova
@mirus11
@ereska
Ďakujem baby ♥️ šťastná som prestastna. A hej hej kľudne môže byť ale jedno bude určite ♥️

tina_martina10
5. mar 2021

@sekerka18 gratulujen a teším sa s rebou. Drzim palce

katkaholiova
6. mar 2021

nie je to moc vysoke?taketo som este nemala

tina_martina10
6. mar 2021

@katkaholiova ahoj, celkovo máš tie teploty hore. To mas kazdy cyklus tak? Či mávaš aj nižšie?

edinka25
6. mar 2021

@katkaholiova mas to vysoke,covid je svina a nieje zarucene ,ze ti uz nesarapati v tele.

edinka25
6. mar 2021

Damy,vraciam sa k Vam 😟 O babo som prisla v 8 tt nebilo mu srdiecko,tak som prezila spontanny potrat,este stale sa cistim,dufam ze ostanem bez kyretu aby sme co najskor boli opat pozehnany babatkom ❤️

katkaholiova
6. mar 2021

@edinka25
@tina_martina10 ved prave bohvie co robi covid.

patusss
6. mar 2021

@edinka25 pozri si môj príspevok z pred pár dní a mysli pozitívne, ak sa dá... Nie je to ľahké, viem, ale stojí to za to. Mne veľmi pomohlo vypnúť MK a hlavne vždy si niečím zahatať hlavu, inak som na to nevedela prestať myslieť... a neboj, toto ešte nie je koniec príbehu 🍀

edinka25
6. mar 2021

@katkaholiova kolko si po?3mesiace by sim si iste dala na regeneraciu 😊

katkaholiova
6. mar 2021

@edinka25 podla bolesti a hlienu po bolo 26.2 skoro po ms.ovu test som nerobila nemala som.takze ani neviem.no tento mesiac sa ani nesnazime ja len tak meriam.

mirus11
6. mar 2021

@edinka25 joj moja to mi je veľmi ľúto

edinka25
6. mar 2021

@patusss jej gratulujem 😍 tak nech sa to tento krat podari do uspesneho konca...tebe sa nespustil spontanny potrat?ake vysetrenia ti spravil gynekolog?rozmyslam,ze po tomto si dam urobit nejake aj ja 😊

edinka25
6. mar 2021

@mirus11 co uz narobime 😌 musim to prijat a verit v dalsom uspesnom tehu...asi este neprisiel ten spravny cas...

edinka25
6. mar 2021

@katkaholiova myslela som kolko si po covide 😉

katkaholiova
6. mar 2021

@edinka25 este nie som .17dni som este

mirus11
6. mar 2021

@edinka25 jaj my sme to už zabalili,už som to nechala všetko tak,lebo to bolo strašné,stale sledovanie,potom to už bolo hrozne,aj ten stres,že čo keď ovu prepasneme,teraz čakám za pár dní ms,už nič neriešim.Ja to beriem tak,že čo má byť,tak to bude,netreba to siliť,lebo to na žiadny význam.a vidím to sama na sebe,a som rada,že som to pochopila.

katkaholiova
6. mar 2021

@katkaholiova okrem bolesti hlavy som uz bez priznakov