Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova aha,tak v tom pripade mozno tvoje meranie ani nema vyznam,kedze ti moze prebiehat v tele nejaky zapal
@edinka25 je to mozne
@mirus11 amo presne tak,ani ja nebudem asi merat ajtak sa pocatie neda ovplyvnit,ja som k dcerke prisla tak,ze ani neviem ako kedze som nemala plodne dni,ona sa mi proste chcela narodit,napriek stresu,zlym zivotnym okolnostiam,spineniu,a dala to..Teraz uplny klidek,tesenie vsetko super a z minuty na minutu koniec...
Idem sa opytat, ci mavate aj bezpriznakovu ovulaciu. Ja tento mesiac skoro žiadne príznaky. Trochu taky vodnaty, ale nie moc, že by som musela pouzit intimku, žiadne bolesti vaječníkov či podbruška ako mávam. Podľa BT ovulacia bola. Tak som z toho zmätená.
Uzivam kyselinu listovu, vitex a femigard...
Mohla taka kombinácia vitaminov spravit to, ze nemam skoro žiadne priznaky?
@tina_martina10 ahoj, ja som ovulku citila snad asi iba raz, a to tiez ked bola prva po kyrete. Inak ziadne bolesti, nic, vytok tiez taky vodnaty ale teda urcite ho nebolo vela 🙂 uzivala som inofolic, vitex, femigard.. ale ci to mohlo byt tym, to uz neviem 🙂 kazdopadne, ovulku nemusis vzdy uplne citit 🙂
@katkaholiova ahoj ja som tiez takto skocila a v ten den som bola pozitivne testovana...
@evita2176 ja 1x pozitivny antigen 17.2 a pcr pozitivny este 2.3
@patusss a ktory DC si a kolko DPO
@mirus11 mám pocit, že tam nie je rozdiel medzi včerajším a dnešným... neviem, ako zahnať zlé myšlienky, že sa niečo pokazilo 🙄😖
@tina_martina10 18dpo
@patusss tmavnu pekne gratulujem
@edinka25 ja viem, ale tri predchádzajúce potraty mi nepridávajú na pohode... 🙄
@eduvalia ďakujem za tvoju správu, trochu si ma upokojila... aj ja by som si priala vidieť takú tváričku, akú si sem pred pár dňami pridávala.
No nič baby, čo sa má stať, stane sa a ja to nijako neviem ovplyvniť 🤷♀️ idem si dať čokoládu a upratovať, aby som celý deň nestrávila nad ocikanými testami. Ďakujem Vám a peknú nedeľu. 🍀
Tak baby, som po sone...v piatok nás čaká posledné iui...mám 2 foliky, zatiaľ po 15mm
Dr.som spomenula biochemické tehotenstvá, tak mi dal výmenné lístky na hemato a reprodukčnú...musím s mužom hodiť reč, či potom do toho pôjdeme. Tu hemato si dám spraviť určite a Repro uvidíme
@patusss boze ako sa tesim s tebou.prvy test si kedy mala taku ciarku kolko dpo
@katkaholiova ďakujem, aj ja som sa vždy tešila s každým pozit.testom, ktorý som tu kedy videla 😊 prvá čmuha pri tejto značke vyšla na 10dpo, pri inom na 9dpo.
@patusss super.drz sa a uzivaj si to

@edinka25 je mi to veľmi veľmi ľúto nemalo by sa to diať tolka bolesť hlavne hlavu hore a veľa síl do ďalšieho boja verím ze každá raz bude mať svoj uzlicek hociaakou cestou držím všetkým paste a štuplik vám posiela veľa pusiniek