Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Cawte babule ☺️ novym tehulkam gratulujem, musí to byt krásny pocit ☺️ chcem vám dať typ na tehu testy. Ja som teraz objednavala zo stranky otehotnenie.sk, tam maju 10ks balenie a jeden test vychádza 25centov. Tak som sa nabalila 😂 konečne niečo výhodné. Testy sú KiwuWuki ale je to slovenský výrobca ☺️ som si tam aj teplomer s dvomadesatinnymi objednala.
@patusss presne som to chcela aj ja napísať, že aj mne sa zdá, že sú to čínske smejdy 🙈😁
@majka_3 no ja testy úplne biele,už som vysadila včera aj duphaston a tak čakám na ms.takze asi toľko,ale ja som už s tým rátala,keď nič nebolo ani na 11dpo,že to bude tak aj ďalej.hadam do 2dni príde ms a potom už zasa nemeriam,a nikto ma k tomu už nepresvedčí.ale aspom sa mi predĺžila LF,tak to som veľmi rada.len najhoršie je,že už nemám ani žiadne bolesti brucha,ako tomu bolo pár dní dozadu.tak dúfam,že aj mrcha bude taká bezbolestná.ty už máš pomaly aj po ms.
zeny moje,nemate skusenost ako klesa hcg po spontannom potrate??mala som 11 000 pred tyzdnom a teraz zobral opat krv a bude musiet byt vyrazny pokles aby nebol kyret...pytam sa co znamena vyrazny pokles in ze 1000..no tak nejak neverim ze za tyzden by tak zislo...ci ?
Baby neviem ako dlho sa čistí a klesne hcg no ja po kyrete v 14tt som ešte o ďalší mesiac mala pozitívne testy možno teraz budete pozerať ale vážne mesiac na to stále pozitivne
Ja tiež neviem hodnotu, ale tri týždne od MA v 10tt a dva týždne po čistení bol môj test výrazne pozitívny...
@sekerka18 myslis ze sa da este cakat?2ho to zacalo,4 ho tam uz nebol gestacny vak,odvtedy krvacam...dneska je to uz celkom mierne,krce nemam a predsa mi na utz povedal ze to este nieje ciste ale nieje toho uz vela...on iba pondelky sluzi v nemocnici takze neviem co robit...ale jedno citim ze hcg mi za tyzden iste nekleslo o 10 tis...ha co som ja 😜
@edinka25 drzim palce 🙂 ja skm tiez nebola uplne na 100% vycistena, dr mi dal na vyber - kyret alebo pockat kym prebehne prva ms a s tou by sa malo vyplavit uz vsetko. Zvolila som druhu moznost, ale s tym ze ak by som mala najmensi naznak komplikacie (masivne krvacanie, zvracanie, horucky,..) tak hned na pohotovost. Nastastie sa to vyplavilo s ms, ale krvacala som teda relativne dlho. Co mi tiez dr povedal ze je ok, lebo to mam brat ako klasicke sestonedelie, niekto krvaca tyzden a niekto aj 5 🙂
@sssimikkk aj ja sa priklanam k tomu nazoru ,ked som si uz toto vytrpela tak myslim ze s ms uz pojde von vsetko...ale co ked nie.a hlavne kedy pride ms..a mam tam tie otazky,ci som to uz nemohla mat za sebou,co ak si sposobim nejake komplikacie...skusiˇ pokecat v piatok este s lekarom co je podla neho najlepsie riesenie...ale s tymto hcg riesenim nesuhlasim...to je jedna vec ze to rastie dvojnasobne ale klesat to dvojnasobne nezvykne...7dni je malo...to je moj nazor,a asi mu to aj nejak pekne skusim podat 🤓
@edinka25 tak tak. Po kyrete som týždeň spinila a koniec. Ale zato MS prišla až po 6tyzdnoch. Uz som pindala, že kedy príde konečne. A po spontannom som krvácala skoro dva týždne a ďalší menzes dostala tiež až o 5-6tyzdnov. Tak je to zásah do tela. Držím palce zlato. Daj vedieť potom

@mirus11
@patusss u mna tiez duchovia 😂😂