icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

edinka25
11. mar 2021

@sekerka18 dam dam v kazdom priiiiiiipade 😉

leeenka
Autor odpoveď zmazal
vandala
11. mar 2021

Ahojte, vedeli by ste mi pomoct vysvetlit tento graf? Zaskocilo ma zvysenie BT od 32.dna cyklu, meriam prvy mesiac, som v tom uplna zaciatocnicka. Cyklus trva 32-44 dni, mam PCO.

ladysmurf
12. mar 2021

@vandala ahoj, no podla grafu to vyzera, ze ovu prebehla niekedy v dnoch 30dc alebo 31dc. Urcit sa to presne neda, kedze si tieto dni nemerala. No ale 32dc vyzera ze uz bolo po ovulacii.

michaelka_
12. mar 2021

U mňa dnes takto...

zuzike3811
12. mar 2021

Ahojte baby, čo si myslíte o tomto mojom grafe? MS mávam pravidelne 29-30 dní, dnes mi 1.deň mešká robila som ráno test ale vyšiel negat., príznaky na MS nemám žiadne- zvyknem tak deň,dva vopred špiniť. Teplota sa však stále drží hore - vždy som doteraz mala LF tak 13dní, dnes je to už 15deň, snažíme sa vyše roka. Čo myslíte?

majka_3
12. mar 2021

@zuzike3811 nooo skus Testik zasa zajtra... A prajem ti aby toho 8meho bolo uhniezdenie... Držím palce 😊 🍀

edinka25
12. mar 2021

@sekerka18 ahoj moja,hcg po tyzdni zislo ma 2000 tak este s kyretom cakame,v stredu opat krv 😌 sice uz skoro nekrvacam ale veriiiiiiiim ze to este za tyzden zide 😇

sekerka18
12. mar 2021

@edinka25 wau to sú dobré správy. Určite pôjde už rýchlo dole úplne. Super. Len oddychuj a daj sa dokopy. 😊

majka_3
12. mar 2021

@edinka25 ahojky.
Podla mňa až po ďalšej ms budes na 0
Určite by som s kyretom počkala, lepšie je to takto pomaličky... Verim ze o týždeň bude zasa nižšie...

edinka25
12. mar 2021

@sekerka18 dakujem ,drz palce ❤️

edinka25
12. mar 2021

@majka_3 ano ano aj ja soˇ radsej za tento sposob,neverila som tomu inak ze mi to klesne takto pekne ,kedze posledny skvost mi vysiel len den pred odberom takze preto verim ze budem aspon na 500vke.lekar mal asi dobry den oebo ma vystrasil ze by som mala mat 1000 aby nebol kyret..ale citim sa dobre,nic ma neboli a citim sa ,,prazdna" .

majka_3
12. mar 2021

@edinka25 napríklad môj gyndo neriešil voobec krv ze koľko mám hcg. Prišla som dal mi inštrukcie ak by som to nezvládala doma mám prísť do nemocky, dostala som tabletky od bolesti a išla domov. Po krvácaní som sa objednala k Dr. Pozrel a skonštatoval všetko je v poriadku... Žiadny odber krvi.
Samozrejme mi to nedalo, lebo som čítala všeličo tak som sa objednala aj do centra... 3sekundove Sono ze čisté odobrala krv a krv negatívna 5hcg. Čiže keby mi v centre nezoberu krv,tak neviem ze už som na 5ke.

vandala
12. mar 2021

@ladysmurf dakujem 🙂

edinka25
12. mar 2021

@majka_3 rozumiem,vsetko ma svoje vyhody nevyhody,kedy ti nabehla potom ms?podla mna tiez az po nej ma nejaky vyznam pozerat ci je maternica uplne cista,hlavne je ze tam plod nevidiet,hcg je asi ore lekara nejaka poistka,keby nieco prehliadol na sone...

aleskandra
12. mar 2021

Tak kočky , naše posledné iui máme za sebou. Dala som si záväzok , že nebudem robiť žiadne testy, ktoré by mi mohli dať nádej a rovno sa objednám iba na krv ;)
🍀🍀✊✊

michaelka_
12. mar 2021

@aleskandra myslím, že si sa rozhodla dobre.

sekerka18
12. mar 2021

@aleskandra držím palce silno najsilnejšie moja ♥️♥️♥️♥️ oddychuj. Nálad sa do pohody 😊

aleskandra
12. mar 2021

@michaelka_ tiež si myslím, nerobilo mi to žiadnu dobrotu 😬 uvidíme na výsledok o dva týždne
@sekerka18 ďakujem veľmi pekne 🍀💙 v apríli idem na hematologiu, ak by nevydalo teraz, tak uvidíme na výsledky potom.

millky
12. mar 2021

@zuzike3811 zlatino graf máš taký krásny že dovi dopo.... Ten pokles pondelkový vyzerá presne na uhniezdenie. Želám ti len aby to dopadlo na dve čiarky. Ale....presne toto je tá zadná vec na grafoch, že môžu byť dokonalé ako tento tvoj, a žena dokonca ani oplodnená nie je, nie to úspešne tehotná. Každopádne držím palce... Nesmie ti teplota klesať!!!

zuzike3811
12. mar 2021

@majka_3 ďakujem, skúsim radšej v nedeľu ráno ak dovtedy nepríde MS
@millky ja viem že teploty bývajú rôzne, aj ukážkové grafy a nič z toho, alebo graf nanič a nakoniec tehu, len teraz som dúfala , teda ešte dúfam =D že už by to mohlo byť ono, doteraz som LF nikdy nemala dlhšiu ako tých 13dní, vždy bol na cca 11-12deň už pokles a potom špinenie a MS..
Tak uvidím ako sa to bude vyvíjať nasledovné dni, ďakujem vám za povzbudenie ženy ❤

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
13. mar 2021

ahojte.tak mne covid v tele urobil riadny cirkus.od 10.3 chvalabohu negativna a dnes 23dc a dostala som ms.

millky
13. mar 2021

@zuzike3811 určite daj vedieť ☺️

karem21
14. mar 2021

Ahojte, viete mi niekto poradiť, metiam 1. Krát. Su takto nízke teploty v poriadku,? Ovulacia teda prebehla ? Vďaka.

michaelka_
14. mar 2021

U mňa krv v moči dokonca aj na toaletným papieri. Zajtra k lekárovi. Zatiaľ Blokurima.

sssimikkk
14. mar 2021

@karem21 ahoj, ja som mavala taketo teploty po ovu bezne. Zavisi od toho ci merias v posve a aj to, o kolkej merias. Ak merias o 6, teplota bude nizsia ako napr o 8 🙂

1medvedik1
14. mar 2021

@karem21 ahooj, ja som tiež merala prvý krát v januári, a taktiež som si nebola istá či nízke teploty sú ok, lebo všade sa písalo že cez ovu, má byť teplota vyššia ako 37. Čo ja som nikdy nemala.. Ale ubezpečili ma že je to ok, dôležité je ako sa vyvíja cez cyklus. Ja som mala prvý krát vyše 37 až keď som bola tehotná aj to keď už mi meškala menštruácia hádam týždeň 😊

karem21
14. mar 2021

@sssimikkk no je pravda že médiám o pol6 🙂 a v posve... vďaka 🙂

adinka1985
15. mar 2021

@zuzike3811 ked som mala vyssiu teplotu, bola som tehu...držím palce ;)