Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby, čo si myslíte o tomto mojom grafe? MS mávam pravidelne 29-30 dní, dnes mi 1.deň mešká robila som ráno test ale vyšiel negat., príznaky na MS nemám žiadne- zvyknem tak deň,dva vopred špiniť. Teplota sa však stále drží hore - vždy som doteraz mala LF tak 13dní, dnes je to už 15deň, snažíme sa vyše roka. Čo myslíte?
@zuzike3811 nooo skus Testik zasa zajtra... A prajem ti aby toho 8meho bolo uhniezdenie... Držím palce 😊 🍀
@majka_3 ano ano aj ja soˇ radsej za tento sposob,neverila som tomu inak ze mi to klesne takto pekne ,kedze posledny skvost mi vysiel len den pred odberom takze preto verim ze budem aspon na 500vke.lekar mal asi dobry den oebo ma vystrasil ze by som mala mat 1000 aby nebol kyret..ale citim sa dobre,nic ma neboli a citim sa ,,prazdna" .
@edinka25 napríklad môj gyndo neriešil voobec krv ze koľko mám hcg. Prišla som dal mi inštrukcie ak by som to nezvládala doma mám prísť do nemocky, dostala som tabletky od bolesti a išla domov. Po krvácaní som sa objednala k Dr. Pozrel a skonštatoval všetko je v poriadku... Žiadny odber krvi.
Samozrejme mi to nedalo, lebo som čítala všeličo tak som sa objednala aj do centra... 3sekundove Sono ze čisté odobrala krv a krv negatívna 5hcg. Čiže keby mi v centre nezoberu krv,tak neviem ze už som na 5ke.
Tak kočky , naše posledné iui máme za sebou. Dala som si záväzok , že nebudem robiť žiadne testy, ktoré by mi mohli dať nádej a rovno sa objednám iba na krv ;)
🍀🍀✊✊
@aleskandra myslím, že si sa rozhodla dobre.
@aleskandra držím palce silno najsilnejšie moja ♥️♥️♥️♥️ oddychuj. Nálad sa do pohody 😊
@michaelka_ tiež si myslím, nerobilo mi to žiadnu dobrotu 😬 uvidíme na výsledok o dva týždne
@sekerka18 ďakujem veľmi pekne 🍀💙 v apríli idem na hematologiu, ak by nevydalo teraz, tak uvidíme na výsledky potom.
@zuzike3811 zlatino graf máš taký krásny že dovi dopo.... Ten pokles pondelkový vyzerá presne na uhniezdenie. Želám ti len aby to dopadlo na dve čiarky. Ale....presne toto je tá zadná vec na grafoch, že môžu byť dokonalé ako tento tvoj, a žena dokonca ani oplodnená nie je, nie to úspešne tehotná. Každopádne držím palce... Nesmie ti teplota klesať!!!
@majka_3 ďakujem, skúsim radšej v nedeľu ráno ak dovtedy nepríde MS
@millky ja viem že teploty bývajú rôzne, aj ukážkové grafy a nič z toho, alebo graf nanič a nakoniec tehu, len teraz som dúfala , teda ešte dúfam =D že už by to mohlo byť ono, doteraz som LF nikdy nemala dlhšiu ako tých 13dní, vždy bol na cca 11-12deň už pokles a potom špinenie a MS..
Tak uvidím ako sa to bude vyvíjať nasledovné dni, ďakujem vám za povzbudenie ženy ❤
ahojte.tak mne covid v tele urobil riadny cirkus.od 10.3 chvalabohu negativna a dnes 23dc a dostala som ms.
@zuzike3811 určite daj vedieť ☺️
U mňa krv v moči dokonca aj na toaletným papieri. Zajtra k lekárovi. Zatiaľ Blokurima.
@karem21 ahooj, ja som tiež merala prvý krát v januári, a taktiež som si nebola istá či nízke teploty sú ok, lebo všade sa písalo že cez ovu, má byť teplota vyššia ako 37. Čo ja som nikdy nemala.. Ale ubezpečili ma že je to ok, dôležité je ako sa vyvíja cez cyklus. Ja som mala prvý krát vyše 37 až keď som bola tehotná aj to keď už mi meškala menštruácia hádam týždeň 😊
@zuzike3811 ked som mala vyssiu teplotu, bola som tehu...držím palce ;)

@sekerka18 dam dam v kazdom priiiiiiipade 😉