icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzike3811
•
15. mar 2021

@adinka1985
@millky
ďakujem za podporu, bohužial dnes 1 DC 😔

millky
•
15. mar 2021

@zuzike3811 presne toto je to! Dokonale krasny graf a takto sa to dodrbe.... Ach 😂 nanervy

zuzike3811
•
15. mar 2021

@millky veeru už som v kútiku duše dúfala že konečne lebo MS mi nezvykne nejak meškať a vidíš opäť nič 😢 ja som si skúšala tento cyklus meriať BT len tak kvôli kontrole či všetko prebieha ako má, OVU a tak, keďže naposledy som si robila grafy niekedy pred rokom, nechcem sa zbytočne stresovať meraním BT ani ovul.testami, tak musíme len dúfať že sa to podarí čím skôr 😎

edinka25
•
16. mar 2021

@majka_3 ahoj Majka,nemerala si bt po potrate?

majka_3
•
16. mar 2021

@edinka25 ahoj, merala... Pred ovulačne som mala vyššie ako mávam normálne...dlhy cyklus som mala.. Ale meranie mi pomohlo aspoň k tomu ze som vedela kedy mam očakávať ďalšiu ms.

edinka25
•
16. mar 2021

@majka_3 temto cely graf je uz po potrate?

majka_3
•
16. mar 2021

@edinka25 áno. 1dc je deň začínajúceho potratu

edinka25
•
16. mar 2021

@majka_3 dakujem,tak si oznacim aj ja asi 1dc ako den zacimajuceho potratu mozno sa v tom viac vyznam...ale stale teplota nezisl na predovulacnu u mna

majka_3
•
16. mar 2021

@edinka25 ak si v začiatkoch tak si myslím ze teplota hore je ok... O pár dní pôjde dole... Držím palce nech toto obdobie rýchlo prejde a znovu sa môžeme tešiť z // a hlavne šťastného konca ♥️

edinka25
•
16. mar 2021

@majka_3 dakujem aj tebe prajem vsetko dobre 😊 dnes je 14den odkedy krvacam..dnes prvy den mam teplotu 36,48 ...prihodiˇ ti graf ochvilku

rosalie1411
•
16. mar 2021

@edinka25 ja som tiež mala po poslednom potrate MS až na 27den od potratu.. Takže strašne neskoro..

edinka25
•
16. mar 2021

Tak oznacila som si zaciatok potratu menstruaciou...pojde to este dole ma predovulacnu aku som mavala alebo sa nemam zlaknut al to vybehne hore?pocas tehu som mala najcastejsie 36,80 a vyssie 37 ani raz...uz to mi mohlo byt cudne 😔
@rosalie1411
@majka_3

evita2176
•
16. mar 2021

Zienky ktore ste brali Vitex..mam otazku..brali ste ho cely cyklus? Lebo mne ho dnes dr predpisala a na 3 mesiace 1xdenne. Brali ste ho aj vy tak? Ci len do ovu?
Dakujem

junyk
•
16. mar 2021

@evita2176 ahoj ja som si ho sama kupovala bez predpisu a uzivala som dve tabletky rano do ovu.

evita2176
•
16. mar 2021

@junyk dakujem velmi pekne. No mne lekarka nepovedala zelen do ovu preto sa pytam..🥺

ereska
•
16. mar 2021

@evita2176 ja som brala každý deň jednu

bona69
•
16. mar 2021

@evita2176 ja som brala 3mesiace 1 denne nepretržite, po dobrati som ostala tehu

taily30
•
16. mar 2021

@evita2176 ja som brala cely cyklus

evita2176
•
16. mar 2021

@taily30
@bona69
@ereska
Dakujem velmi pekne za odpoved🥰

michaelka_
•
18. mar 2021

Ahojte, všimla som si, že sa mi skracuje luteálna fáza niekedy 12 a niekedy len 10 dní. Je to ešte v norme?

anne_mary2
•
18. mar 2021

Ahojte 🙂
Neviem ci to tu uz bolo spominane - ak by to niekomu pomohlo... Dlho som hladala OVU testy kde by ich bolo viac - zaroven spolahlive... Nasla som testy od firmy Femometer. Kedze 12 rokov na HAK + nepravidelny dlhy cyklus.. si hovorim budem ich potrebovat velmi vela kym zistim co a ako....
U nas som to nenasla - len na azamone anglickom aj nemeckom maju... https://www.amazon.co.uk/Femometer-Ovulation-Pr...

+ kto ma take veci rad , je k tomu aj free appka, testy mozete nahravat fotkami do appky - sama si to vyhodnoti + vam spravi rozne statistiky , grafy podla dlzky cyklu - + ked zaznamenavate ms, lh testy, meranie teploty, hlienu.. potom z toho mate fajn planovac aj s pripomienkami ze napr dnes treba zacat testovat s ovu testami, dnes mozete tehotensky si uz spravit, atd... kedy zacat s poh stykom pocas plodnych dni + moze si stiahnut aj partner a vidiet cez partnersky zdielany ucet :D Proste appka se vsim vsudy 🙂) Femometer ma aj teplomery ktore sa daju sparovat s appkou... ja viem somarinky, ale mna osobne to aj celkom bavi ( zatial ) , hlavne, ked som v tomto kolotoci zatial na zaciatku / nova... verim ze ostrielane zeny to nepotrebuju, ale niekomu tip mozno padne vhod...
Moj dnesny ranny, takze makame ;))

katkaholiova
•
18. mar 2021

@anne_mary2 aka je to apka

rosalie1411
•
18. mar 2021

@michaelka_ Lutealna fáza by mala byť rovnaká.. 10 dní je už malo, skus to spomenúť gynekológovi. Možno máš problém s progesteronom

rosalie1411
•
18. mar 2021

@aleskandra, ako si na tom? Koľko si DPO? 🙂

aleskandra
•
18. mar 2021

@rosalie1411 ahoj, 5dpo 😊

anne_mary2
•
18. mar 2021

@katkaholiova Femometer - samozrejme testy to nacita hocijake si myslim 🙂)

rosalie1411
•
18. mar 2021

@aleskandra tak to je ešte čas 😊 Držím palce 😊

millky
•
18. mar 2021

@zuzike3811 pozri na môj graf 😂 tiež si zo mňa telo robí dobrý deň. Ti poviem, že pred dvoma dňami - 24 DC, som myslela, že sa mi začala MS, lebo keď som sa utrela mala som "ružové", tak som si skontrolovala krčok a normalne čistá krv.... Skoro ma porazilo, že to tak skoro???? A na druhý deň nič... Čisto, dneska jemne ružové špinenie ale iba okolo obeda. Nerozumiem. Keď pôjdem v máji alebo v júny gyndovi tak mu poviem, že čo to znamená, keď aj 6 dní pred začatím MS začínam špiniť. Stres našťastie nemám žiadny tento cyklus, takže tomu nerozumiem. A graf nevyzerá na tehotenstvo. Takže som zmätená.

rosalie1411
•
18. mar 2021

@millky prečo by to nemohlo byť uhniezdenie a tehotenstvo? Nemusí ísť teplota vždy nad 37, to nie je vôbec pravidlo 😊

michaelka_
•
19. mar 2021

Pekný deň všetkým.