Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte kocky.nesnazime sa o babo , uz mam dve deticky, ale tento mesiac sme sa nejako nechali uniest v domneni ze mam urcite neplodne dni( tesne pred menzesom)o po tom inkriminovanom dni som si pre istotu urobila ovulacny test, ci ta bolest v podbrusku je ozaj menstruacna (26 DC) no a nebola.bola to ovulacia.samozrejme psychika je silna carodejka a mam vserky priznaky tehu ako pri oboch no test negativny.pri oboch detoch som uz na 11dpo mala ducha.mozne je ze si to vsetko namyslam...zacala som po tej ovu merat aj teplotu.potrebujem cim skor zistit ak by to bolo tehu, aby som vysadila lieky na srdce, preto nahanam duchov .uz som sa za tych par dni aj nejako zzila s myslienkou ze by bolo tretie aj ked neplanovane...co poviete uz by test ukazal asi aspon mikro ducha ci ?
@aleskandra gratulujem
@aleskandra jej to je krásne, akurát som na teba myslela,že ako si na tom,a ty nám to takto krásne povieš.
@nela1984 no kľudne môže byť, že v sobotu bolo uhniezdenie.. Skus test v utorok ráno.. Už by tam čosi mohli byť.. Ja mam najlepšiu skúsenosť s mamatestami, ukážu najskôr čiarku.
@aleskandra jeeeeej, to je aká krásna správa.. 😊😊😊 Teším sa a blahoželám. Veľmi držím palce, aby ti to vyšlo.. 🍀🙏
@rosalie1411 ano? Dik za radu.Ja som skusala pepino aj pri oboch detoch no skusim ten mamatest zajtra, pozajtra ak menzes nedojde.kazdym dnom mam pocit ze uz uz pride..a tie dni sa taaaak vlecu uz by som rada vedela na com som a ci su tieto moje tehu stavy fakt vsugerovane...lebo neverim ze som v mojom veku stale taka plodna ze na supu.
@aleskandra wow super!! Kolko Dpo si? Drzim palce 😌
@katkaholiova
@mirus11
@rosalie1411
@kalmak 15dpo ;)
Ďakujem baby ❣️❣️ potichučky sa teším a zároveň bojím, aby to opäť neskončilo predčasne :-/
@aleskandra zlato moje gratulujem a silno držim prsty!!!!!!!! 🍀♥️
@aleskandra zo 💗 gratulujem
@aleskandra gratulujem 🙂 nech všetko dobre dopadne 🙂
@edinka25 ved to je v poriadku, tiez sme si povedali svoj nazor. Inak ked som par rokov cakala, tiez tu baby pridavali fotky a info, radili si a nenapadlo ma to tak komentovat. A vsetko je prepletene jedno s druhym a kedze par rokov sme tu pred tebou v tej skupinke boli, samozrejme ze sme na seba zvedave a nebudeme vypisovat samostatne a nedavame tu fotky kazdy deň.
Ty si tu kratko v tejto skupine, sa mi zda...
@aleskandra držím palce nech všetko dobre dopadne
@sekerka18 ako to letí čo chvíľu budeš rodiť teším sa s tebou. Nádherné malinke 😘
@butterfly333 na teba som ešte zabudla moja 🙂...veľmi držím palce, aby sa už zadarilo 🙂
@butterfly333 Držím palce nech sa podarí 🍀🍀🍀
@evi38 ďakujem a verím že sa to podarí aj nám.😘
@81anina ďakujem 😘

@ikonica moj mi ryzu vobec nezje jeho z nej napina na grcanie a ked som do neho nejako tu ryzu dostala tak ho zapieklo.Piskotu zje jednu chrumky tak 2 ks max.Uhorku len oblizne ma rad paradajky.Ja mu musim davat jest hlavne tekute vlacne veci ked si odhryzne z papriky napr. alebo nieco suchsie tak to dokaze drzat rozzute v puse aj pol dna a neprehltne.Pecivo je minimalne dost dlho ho vypluval.Takze na ranajky tocime jogurty,vyzivy,struhane ovocie s vlockami avokado z bananom alebo prazenicu.Chvalabohu ze mi zje tie polievky a na veceru ma tiez vacsinou rozne kase z DM bio alebo Nominal alebo polievku☺No a skoro kazde krmenie je trapenie zje len pri tv a pesnickach a aj tak vystraja v stolicke kope do pultika musim mu dat aj daco do ruky aby jedol 😨 niekedy mi je do placu ked mi tak vystraja ja nemam na to nervy😕Inak robi to aj ked ho tato krmi😂Planujem ho odstavit ked mu vyjdu zvysne 4 zuby hmm no bude to tazke 😃