icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
6. apr 2021

@majka_3 to sú krásne kolajnickyyyy

ereska
7. apr 2021

@anukha podľa teploty najbližšie príde koľko dní mávaš lf

michaelka_
7. apr 2021

@anukha teplota ide dole...

anukha
7. apr 2021

@ereska
@michaelka_
No ved prave som z toho 🦌
Normalne mam MS vzdy v prvy den raznejsieho poklesu teploty k hranicnej teplote, no cakala som na 100% vcera... a ona nikde. A dnes tak isto nic, no nechapem. 🤷‍♀️
Na merani BT sa mi paci aj to, ze som vzdy (doteraz) vedela, kedy pride.
Inak normalne mam termin podla dlzky cyklu najskor zajtra. Dnes som si nasla akurat 2 kvapky hnedeho vytoku na papieri a zase ten vodnaty, ktory som mala od 10DPO, som myslela, ze som sa pocikala, tolko toho bolo. Takze hej podla dlzky cyklu som v norme, ale teplotami a vytokom, bolestami v podbrusku vobec....
Este ma aj hlava zacala boliet dnes, tak ja neviem asi nejaky hormonalny vykyv. Zrejme progesteronu, ked je to v druhej casti cyklu, co myslite? Stalo sa vam to niektorej, ze sa vam cyklus teplotne zacal takto menit? Ja som to doteraz mala jak hodiny, pokles a v ten isty den MS ... 🤔

kakatulik
7. apr 2021

@anukha Ja mávam štandardne pred ms taký vodnaty hlien.

anukha
7. apr 2021

@kakatulik hlien sa vyskytuje u kazdej zeny inak, u mna naozaj take mnozstvo a v tychto dnoch normalne nie je... aj ked je pravdou, zevraj sa pred MS u zien normalne vyskytyje, tak dakujem za info 😊
Mna skor zaujima ta zmena v individualnom odpozorovanom schemate ... pokles BT= MS.

kakatulik
8. apr 2021

@anukha to je jasné že u každej ženy je to inak. Len som chcela poznamenať, že u mňa to tak je. U teba to môže byť výnimka.

lela123
8. apr 2021

@anukha mme sa to stalo . Vzdy mi v den klusnutia pride a raz az na tretí den nizsej teploty prisla.Teda aspom co viem ,uz nemeriam stale.Mne to uz teraz blbne uplne ale mam vek.Ja som bola naposledy prekvapena ze 3dni po ms uz vyskocena teplota,som myslela ze zapalom mocaku ale nie😀 o 13 dni na to ms.Cize ja som mala hned po ms ovulku ak som aj citila myslela som, ze su to dozvuky ms.A inak ju mavam az14 15 den cyklu.

kalmak
8. apr 2021

Baby, opytam sa aj tu - stretli ste sa s vysokymi teplotami v prvej faze? 7 - 8 dc mi vyskocia teploty na vyse 37.7 a potom zas klesnu. Nechapem ;( hp je robeny, vsetko ok

patusss
8. apr 2021

@kalmak možno nejaký zápal v tele? Prechladnutie, chrípka, covid...

kalmak
8. apr 2021

@patusss vobec, zdrava jak rybicka. Kazdy mesiac sa to opakuje 🤷‍♀️

patusss
8. apr 2021

@kalmak a teplomer máš dobrý? 😋

kalmak
8. apr 2021

@patusss hah snad ano! 😂

adulienka11
9. apr 2021

Ahoj baby prvykrat som si merala bazalnu teplotu vysla mi 36.44 co to znamena dakujem

majka_3
9. apr 2021

@adulienka11 ahoj, keď prvý krát, tak asi nič...idealne merať celý cyklus aby si vedela kedy nastávajú plodné dni... Ale môže to byť aj pred ovulačna teplota, kolky dc si?

lienka_9
9. apr 2021

Ahojte baby som nováčik v meraní bazalnej teploty, ale neviem či to mera správne keď na 12DC teplota 36,22 a dnes na 13DC teplota 35,99... môže byť aj taká nízka?

lusyc
9. apr 2021

Dobré ráno. Prosím vás, ak máte viac skúseností, je tento graf dobrý, alebo mám čakať ms? Sa mi zdajú tie poovulačné teploty nízke. Pri predchádzajúcom tehotenstve som mala okolo 37.0, ale brala som vtedy duphaston. Teraz nemám nijaké problémy, ani k doktorovi sa tak skoro nechystám. Ten spodný test je neskorší, ani to sa mi nezdá, lebo je slabší a sú to rovnaké typy testu z jedného dvojbalenia. Prešiel týždeň a nič sa nedeje. Ďakujem.

kakatulik
9. apr 2021

@lienka_9 predovulačná teplota môžete byť takáto nízka.

adulienka11
9. apr 2021

@majka_3 ahoj co znamená dc neviem snazime sa uz 4mesiac o male ale nedari sa tak som si kupila bazalny teplomer pred 2dnami mi skoncila menštruácia 😊

mirus11
9. apr 2021

@lusyc a test si skúšala teraz niekedy?alebo čo očakávate,že sa má diať.podla mňa graf máš pekný,aj teploty,tak sa tes s tehulkovania.ak sa ti niečo nezdá,tak kúp test a správ,už by si mala mať kolajnicky pri 22dpo.

patusss
9. apr 2021

@lusyc ahoj, robila si oba testy z ranného moču?

katkaholiova
9. apr 2021

ahojte ja som takto.ovu bola az na 18dc takze ms ocakavam zajtra ale podla teplot neviem.meriam o 4.30 skoro dnes o 6h uz bola 37.10 ale zacala som merat takto skoro tak sa toho drzim

mirus11
9. apr 2021

@katkaholiova a test si neskúšala?

lusyc
9. apr 2021

@patusss áno, oba z ranného.

lusyc
9. apr 2021

@mirus11 naposledy som robila test ako je v grafe, nemám ďalšie doma, objednala som, tak potom ešte skúsim. Mne sa vidia tie teploty nízke, okolo 36,7 mávam niekedy aj prvé dni ms.

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 vcera ale cca to bol len 9dpo zdalo sa mi slabucky duch

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 skusim v pondelok ak ostanu teploty.tak uvidime.

mirus11
9. apr 2021

@katkaholiova ja som mala na 9dpo takto,tak dúfam,že to pôjde dobrým smerom

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 to je krasne.no ja ani to ledva bolo vidiet a na foto skoro vobec.tak len dufam a mozno bude zas decembrove 😆 to by bolo krasne.