icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzula91
5. máj 2021

@ereska ďakujem, Dnes je teplota stále taká istá, MS by mala doraziť dnes, najneskôr zajtra. Tak čakám a uvidím.

evita2176
5. máj 2021

@minimie ahoi no ja mavam hlien stale rovnako ako ked som mala aj cykly bez spinenie. Odfotim ti krabicku aky mam ja 🙂

rosalie1411
5. máj 2021

@mariska1989 ahoj, ja mam tiež taky pocit, že vždy je ovulka vľavo.. 🤷‍♀️

evita2176
5. máj 2021

@all29
@minimie
Ja mam tento..

mariska1989
5. máj 2021

@rosalie1411 a je to vôbec možné ? Lebo ako ja cítim tu bolesť teda strašne až mám pocit ako keby slepak

all29
6. máj 2021

@minimie ja rozdiel v hliene nevidím, ale ja pravda ze ho nemám až tak veľa. Ani si už az tak nepamätám aké to bolo pred začatím spinenia, vtedy som to až tak nesledovala🤷

karem21
6. máj 2021

Ahojte, prosím vás, prečo sa mi takto zmensil graf V appke? Neviem sa nikde dopatrat k pôvodnému grafu s dĺžkou celý mesiac. Dakujem

81anina
6. máj 2021

@karem21 keď si mala VIP tak ti skončilo preto to tak ukazuje

karem21
6. máj 2021

@81anina práveže nemala :D možno mi to chce naznačiť že by som mala mať:D

rosalie1411
6. máj 2021

@mariska1989 no to neviem, veru.. Budem mať o mesiac gyn prehliadku, môžem sa spýtať 😊

ereska
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
6. máj 2021

@rosalie1411 no ak by si sa opýtala bola by som rada že či to je možné a či to je ok poprípade či to není prenesená bolesť ale intenzívne ju cítim na pravej strane .mňa čaká prehliadka až v júli takže ešte ma čaká 2/3 ms dovtedy

edinka25
8. máj 2021

Ahojte zienky ako je to s anovulacnym cyklom,co sa tyka menstruacie?kedy vam prisla?kedze sa neda od coho odrazit ,priratavat 14 dni do ms,alebo od coho zavisi spustenie ms?dnes mam 28 dc a ovulka stale nebola...cykly mavam tak 32-36 dnove 😌

katkaholiova
8. máj 2021

@edinka25 som na tom podobne 24dc bez ovulky a to som mavala 13,14 den len minuly mesiac 18dc.tak som zvedava

edinka25
8. máj 2021

@katkaholiova boze nechapem uz co sa to tu deje,po MA sa mi nacisto zblaznilo telo?hlavne ze vodneho hlienu mam habadej,len folikuly isli na zimny spanok 😜

katkaholiova
8. máj 2021

@edinka25 ja som mala takyto cyklus podla teplot aj v decembri.teraz som sa prestala sledovat.ale ovu som vzdy citila pretoze ma strasne bolievalo vzdy v pravo aj hodinu a teraz nic a odmerala somsi dva dni len tak teplotu a aj teploty ze 36.6 dnes 36.8 tak uz neviem

edinka25
8. máj 2021

@katkaholiova ja zas vsetky ovulacne priznaky uz mam za sebou,no teplota 36,15,po vcerajsom vyskoku...tak ja uz neviem ale chcem uz ms 😌

katkaholiova
8. máj 2021

@edinka25 ja tiez neviem tento mesiac co ocakavat

mirus11
8. máj 2021

Žienky ja beriem tento mesiac po MA inofolic combi,som dnes 16dc-bolesť brucha už tretí deň,teplota okolo 36,25 ale ovu testy slabé(chcem vedieť ako funguje telo po MA)nesnažíme sa,lebo čakám na hematologicke vyšetrenie a podľa toho chceme pokračovať ďalej,aj gynekológ mi bral krv,tak som zvedavá,že či sa niečo zisti.hematologia ma čaká koncom mesiaca,a potom ďalší mesiac čakať na vysledky.

edinka25
8. máj 2021

@mirus11 aj ja idem na hemato z vlastnej iniciativy od obvodacky,nechcu riesit ueden MA tak som povedal ze kvoli krcovym zilam by som rada isla na vysetrenie,kedze u nas mali uz ak viceri trombozu...nevies presne ci by mi z takehoto vysetreni zistili aj nieco ohladom buduceho tehu?

edinka25
8. máj 2021

@mirus11 ja osm chcela z inofolicom zacat az od buduceho cyklu ale dnes som uz zacala brat radsej,lebo ma znepokojuje,ze nenastala ovu.Ja som uz od kyretu mala aj ms ,tak teraz neviem co sa porobilo...gynekolog ti vzal krv na ake vysetrenie?mne nechcel zobrat odbery...kazdy lekar ma ma za ....ze ma ten potrat vzal,a co chcem riesit...

dejna_
8. máj 2021

@edinka25 ak ti budú robiť štandardné hematologiciek vyšetrenie na trombozu tam by to mohli zistiť že by ti to robilo problémy aj v tehotenstve. Keďže budeš čakať mesiac určite ti budu robiť aj trombofilne stavy a podľa toho ti hneď povie čo v prípade tehotenstva alebo sa na to pýtaj keď pôjdeš pre výsledky že keby si bola tehotná že čo a ako že máš za sebou MA...

edinka25
8. máj 2021

@dejna_ dakujem,a aj na trombolfilne stavy sa caka mesiac?chcela by som take kompletnejsie vysetrenie tak mozno tam hematologicke poviem co je vo veci co ma privadza skutocne 😜tak dufam ze sa podari zistit nieco keby nieco nebolo ok..

dejna_
8. máj 2021

@edinka25 hej ja som čakala 5 týždňov na výsledky 🤷 je to štandardna dĺžka čakania ...hej určite jej povedzte čo som vám.stalo oni s tým maju skúsenosti a možno vám spravia vyšetrenia aj na vyše preventívne ..

aleskandra
8. máj 2021

@edinka25 moje anovulacne cykly trvali cca 50 dni 🙄 tento cyklus je opat anovulacny, ale to som si na 10 dni nasadila progesteron, po jeho vysadení pride ms do par dni

katkaholiova
12. máj 2021

ahojte.dnes som 27dc mam bolest vajecnikov v pravo ale taku inu. ovulacia podla bolesti tento mesiac ani neprebehla.z coho to moze byt.podla kalendara by dnes mala byt ms ale nejdem sa spoliehat lebo ta my chodi ako chce.ale je to ina bolest ked ma prist ms tak vajecnik nebolieva

katkaholiova
12. máj 2021

@katkaholiova teraz zas na lavo boli.co to je nechapem

mirus11
12. máj 2021

@katkaholiova aj si merala BT,alebo robila ovulacne testy?alebo potom možno s toho bude tehotenstvo,test si neskúšala?

katkaholiova
12. máj 2021

@mirus11 nerobolila tento mesiac nic len ovu vzdy citim a tento mesiac nic.a ked som necitila par krat som po 18dc mala 36.45 a raz som 36.8 ale potom zas 36.57 iba tak neverim.len dnesne bolesti nechapem.nema to nic s ms

iamkate
12. máj 2021

@katkaholiova ja som mala také bolesti 2x a bola som tehu...na bolesť som sa aj v noci zobudila... Žiaľ oba boli biochemické...