Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 vies co nechcem ist cestou clostilu lebo ja sama ovulujem aj bez liekov tak v tom nevidim velmi vyznam. Staci ma odsledovat a vcas akurat pichnut Ovitrelle. Mne Fytosoja pomohla ked som ju brala na zaciatku v tom ze akurat prisla ovulacia skor. Inak ju mam okolo 20DC co podla dr je neskoro a pritom je to u mnohych zien bezny den na ovulaciu. U nas moc tomu IUI sancu nedavam lebo mame 0,8% morfo takze je to skor len take pre nas ze ved skusme az tak pojdeme do IVF nakoniec
@milka1988 užívaš fytosoju? Ja som tiež nad tým uvažovala, lebo po poslednom potrate sa mi ta ovulka posunula až do 25dc a to je strašne, to čakanie na ovulku...
Ahojte žienky, chcem sa vás opýtať čo si myslíte o týchto ovulacnych testoch. Viem že sú ešte negatívne, ale chcem sa Vás spýtať či podľa vás čiarky silnejú. Niektore ženy vravia, že čiarky na ovulacnych testoch nesilneju, ako pri tehu testoch, iné ženy zas naopak vravia, že im ovulačné testy silneli až kým nemali krásne dve silné čiarky na ovulacnom teste (čo som videla aj keď pridali foto z ovulacnych testoch, čo si fotili deň po dni a naozaj čiarka silnela). Neviem no...možno ako komu. Dnes som 13DC , cyklus mám však nepravidelný a ovuláciu tiež neviem či mám vždy, pretože mám PCO (preto som si začala plodné dni sledovať testami). Len som v Tom nová, tak potrebujem radu. Dcérka sa nám s mužom podarila po 8 mesiacoch snaženia sa. Teraz som začala užívať Femibion 1 a začala som robiť ovulačné testy. Snáď to aspoň. Trošku pomôže. 🙂
@summersunny94 je to na dobrej ceste
..moje vyzerali rovnako a pozitivny bol 17dc 😊
@hanka555 to vážne ? Kiežby to tak bolo 🙏😊 a nemáš takto foto nejaké podobné ako to tu ja zliepam pomaličky tie testy každý deň? 🙂
@rosalie1411 ano mam fytosoju forte 🙂
@hanka555 dnes takto neviem či je silnejšia či nie
@summersunny94 zda sa mi rovnaká..skus testovat v inom case, mne sa ozvedcila 12ta hodina, alebo 14
@hanka555 myslíš že môže byť rozdiel testovať napr. O 10 alebo o 14? 🙂
@summersunny94 samozrejme🙂...ja napriklad som o 11tej mala skoro pozitivny, a o 14tej uz testovacia vyrazne silnejsia
@hanka555 oki vyskúšam teda o tej 14 hod 🙂 ďakujem moc za radu a 14DC si mala už asi silnejšiu čiarku ako ja, či? 🙂
@summersunny94 nemala..mne to tak narazovo zosilnelo
Ahojte dievčatá, idem si k vám po radu. Prvý mesiac si meriam bazálnu teplotu, takže som úplný nováčik v tomto... Chcela by som sa spýtať vás skúsenejšie, kedy si myslíte, že nastala moja ovu? CD 27 alebo 37? FAM a Advanced mi to vyznačuje úplne inak... Len na ozrejmenie - do toho CD27 som si každý deň robila aj ovu testy a sledovala výtok, no po tom čo mi vyšiel pozitívny test som so všetkým sekla, pretože som z toho už bola poriadne vystresovaná a chcela som si oddýchnuť, no teraz toho ľutujem, pretože neviem čo sa dialo ten CD 37 :/ Som z toho dosť zmätená, pretože CD 27 som mala aj dosť silné bolesti v podbrušku a CD 37, kedy je tam ten pokles, som považovala za implantáciu, pretože v ten istý deň a nasledujúci deň som mala tiež trošička krvi vo výtoku, čo bežne nikdy nemávam, no tehotenský test z tejto nedele mám negatívny :(
@hanka555 ešte mu asi veľa chýba však? Dnes 15DC...😔
@summersunny94 vobec nemusi silniet postupne, kludne moze byt uz dnes vecer/zajtra pozitivny..ja mam obvykle jeden den uplne slaby a dalsi uz pozit.
@blabla22 to vážne? No som zvedavá teda lebo ja robím každý deň a o trošku sa mi zdá byť silnejší každým dňom, ale tak to si môžem asi len domýšľať neviem. No uvidíme budem testovať ďalej 🙂
@summersunny94 ano chyba..ak mas dost testov, rob 2x denne..napr o 11 a o 16
@summersunny94 podla mna to je velmi individualne. mne sa niekedy stane, ze jeden-dva dni silnie, potom uplne slaba ciarka a den na to pozitivny..podla mna na predstavu je super tento graf: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/... -pricom je podla mna velmi individualne ak rychlo nastava peak (u niekoho moze cely ten narast prebehnut rychlo, len napr v noci, cize jeden den je test negat. a dalsi den uz opat negat. , nie su uplne spolahlive tie testy)