Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@milka1988 Nooo super, ja viacmenej ešte zisťujem, ake mám cykly. Pohybuje sa to tak 30-35 dni odkedy som clostybegyt vysadila.
@zuzula91 ano, ja toto skupinu čítam dlhší čas a naozaj veľa vecí som sa tu dozvedela, čo som ani zďaleka netušila...a vidím, že cela z dievčat tu dobojovala do šťastného konca, tak hádam je to aj nás prípad🙂
@rosalie1411 ja som v tomto dosť razna, no len tým pádom neviem co ďalej 😑 to centrum je na dochádzanie celkom ďaleko a neviem sa nikde dopátrať ako to tam funguje, ako často sa chodí... Ešte asi skúsim posledný mesiac ci motyka nevystreli a budem to musieť začať riešiť 😔
Žienky môžem sa spýtať tých zienok,ktoré sa dali očkovať,a zároveň merali BT a nemali žiadne vedľajšie účinky ako horúčku,či býva ovplyvnená BT?prišlo mi dosť rýchlo termín na očkovanie,akuratne v čase ovulky a mali sme s mužom aj sex.ci to môže ovplyvniť nejako BT?
@mirus11 ahoj, ja som teda mala teploty po oboch razoch, takže dní, kedy som mala teplotu nerátam, ale inak boli teploty štandardné ako predtým. Jedine co sa mi stalo, bolo, že po prvej vakcíne sa mi posunul cyklus o týždeň, aj keď vakcína bola podaná po ovulacii, teda v lutealnej fáze, ktorá by sa nemala meniť. Teraz druhýkrát ovulka prebehla 2 dní po vakcíne a MS presne načas. 😊
@rosalie1411 díky za odpoveď,ja budem mať asi buď zajtra alebo dnes ovulku,len mi akosi vyskočila BT tak som bola sama zvedavá,ale teraz sa nebudeme opäť snažiť,až po druhom očkovaní.ja som nemala nič,ani horúčku,nič.len ma jemne bolela ruka,ale nič hrozné.som zvedavá na druhú,ale tá bude až o mesiac.vcera mi bola pychnuta prvá dávka.
@milka1988 díky,bur m merať samozrejme ďalej,len som chcela vedieť názor tých,čo už to majú za sebou.ja som sa síce očkovať neplánovala,ale keďže snaženie je v nedohľadne-uz som to aj vypustila,tak aspom toto nech mám vybavené.a hlavne keď pôjdu deti do škôl,nech nemusím stále behať sa testovať.
@mirus11 jasne, chápem.. No teraz si radšej dajte pauzu.. Alebo teda ešte podľa hlienu budeš vedieť.. Inak poznám aj baby co otehotneli medzi očkovaniami.. Ja som čakala 3 mesiace, lebo som mala Astru. Mesiac je úplne nič v porovnaní s tým, koľko už na to bábätko čakáme 😊 drz sa
@rosalie1411 no to ja nezostanem určite teraz tehu,keďže muž ani nie je doma,vždy príde až po ovulke,takze máme o antikoncepciu postarané.ako vravíš,radsej počkať,ako zažiť ďalšie MA.to by som už asi znovu nedala.teraz si užívame to čo je a nejako neriešim čo bude.venujeme sa deťom,jeden druhému a hotovo.len môj muž je z toho viac a viac sklamaný,že to nejde tak,ako si predstavoval.ale tak nie vždy je všetko tak,ako chceme my.
@katkaholiova fiha ved to uz je pomaly aj pozitiny mozno uz zajtra bude ja by som uz zacala sa snazit teda 🙂
@milka1988 tento typ som este viac pozitivny nemala ale skusim poobede este jeden
@katkaholiova s kadiaľ máš tieto ovu testy?ja mám podobne a teda ja som ho nikdy nemala tmavší ako ty teraz
@katkaholiova jaj ze ty nemas pri tychto uplne silnu tu ciarku? ja som kupila v balení 20ks na pohotovosti a tam mi vzdy vybehla silne silna ciarka 🙂
@katkaholiova tak sup sup snazit sa 🙂 ja by som necakala uz
@katkaholiova duphaston je progesteron a dáva sa až po potvrdene ovulacii. Ak by si si ho dala skôr, zablokuje ti ovulaciu, takže určite si ho daj až PO ovulacii.
@rosalie1411 no jasne meriam teplotu takze az ked stupne aj ked mi doktor povedal ze cca zajtra by ovu mala byt a v sobotu zacat brat
@rosalie1411 caj mam pit len do ovu ci ked stupne teplota prestat a potom zacat dufaston?kolko dni ho mam pre istotu brat?
@katkaholiova ja som pila alchemilku od ms do ovu ked prebehla uz som ho nepila a dalsi den po IUI som nasadali Duphaston, berie sa 10dní na prípadne udržanie tehu ale zase na upravu cyklu sa užíva inak je to tuším aj v tom príbalovom letáku.
@milka1988 no kazal mi dr od 26.6 dk 6.7 to je 11dni potom vysadit.takze aj ked sa snazime o babo staci tych 11dni?

@ivana757 inak ja tiež ovu testy som nakúpila 40ks, kuoila som si Daysy teplomer za 350€, skúsili sme aj ten lubrikačný na otehotnenie, sviečku po sexe, ležať, nakúpili sme vitamíny za pomaly 300€ na zlepšenie spermiogramu, objednala som nas na všetky vyšetrenia, z hematologie, este ani nemám výsledky, ďalšie mám termíny na konci leta, denno denne večer som si na fertility pozerala grafy štatistiky,robili sme všetko čo sa len dalo a pomohlo IUI. Ale zase ja som si to nejako tak nepripúšťala že to je nejaká katastrofa, lebo hlavné je byť psychicky v pohode. Ako tu raz jedna napísala kto by chcel prísť a ostať v takom vystresovanom domčeku ( bruško)