Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ivana757 tento krat pevne verim
@rosalie1411 zajtta zacnem rano brat
@katkaholiova držím ti palce ✊😊
@ivana757 vieš čo ja CAR praveze určite nie 🤔 z kresťanského hladiska.. Pravdepodobne skúsime "Plodar" v Ziline.. Využívajú Napro Technology.. Podrobne skúmajú cyklus podľa creightonovej metódy.. Moc sa mi do toho teda ale nechce 🙈..
Vy sa ako dlho už snažíte? Ja prvé bábo hneď na 1x a teraz to nejde už skoro rok...
@iamkate jooj pevne verim ze alchemilka a dufaston spravia zazrak.
@iamkate no prvu dcérku neviem ako, po vysadeni antikoncepcie to prišlo samo, a teraz? Už 2 roky ! To minulý rok som mala MA, aj to ma sformulovali liekmi a to ti poviem to je len na psychiku, injekcie a všetko okolo toho, folikulometria aj 3-4 krát do mesiaca. Po potrate ma nahovoril znovu na tu stimulaciu ale dal mi dvojnásobne dávky a naozaj moje vajecniky ako keby už ani nereagovali na tu liečbu. Tak som sa rozhodla, že s tým hodím. Teraz mám gynex a skúšame takto že sa preecistim a hlavne psychicky ma to zničilo, s manželom sme sa hádali, na dcérku som zlostna potom.mi je ľúto. Preto som nateraz aj odmietla CAR, nechcem byť znovu v strese. Trošku som sa rozpisala, prepáč.
@ivana757 úplne ta viem pochopiť :( ja som si ani neprežila toto všetko čo ty a psychika šla u mňa úplne dole.. Neviem z toho vôbec von, vplýva to aj na manželstvo na vsetko..
Ja som už tiež brala kadečo ale teraz som čisto na vcelej materskej kasicke a beriem len kyselinu listovú a pijem alchemilku... Ale nerobím si nádeje lebo viem ako sa cítim psychicky a viem ze kým ma to neprejde tehotná nebudem 😔
@iamkate áno, a.to nehovorím koľko výčitiek bolo po štatniciach keď sme o druhé prišli. Proste celé zle...najhoesie je, že človek sa ai nastaviť že už nemysli...ale to sa nedá...nevime ako sa odpútať od toho...a ako vravíš manželstvo, veď to už pri každom sexe robíš krstiny dieťaťu.. doslova... A to tak nemôžeme žiť donekonečna....ach jaj...aj ja pijem alchemilku už polroka, ale akože lepšie to je ako bolo, ni3k3dy menzes aj 73 dni neprišiel...
.. teraz keď maska 2 týždne tá si tlieskam...kedze ha mám policysticke vajecniky.. najhoršie je že človek sa nemá s kým o tom porozprávať, okolo mňa same tehotné, nechceš ich otravovať takými vecami... verím, že raz to príde dávam tomu do konca roka a začneme to asi riešiť s pomocou.
@katkaholiova Katka ja stále mega pozitívny ovu test.myslis že zajtra už prebehne ovulka?
@mirus11 no len uz zajtra prebehne.aj ja vcera pozitivny a vecer prebehla ale aj teraz nejak citim tu istu stranu dufam ze je dvakrat A porazi ma 😀
tento mesiac to mame slabo poistene a
takze uvidime.inokedy pravidelne pred ovu teraz len 2x aj to tri dni pred ovu a v den ovu.takze uvidime ci bude
@katkaholiova a možno práve preto to teraz vyjde, držím palce 🙂
@ivana757 no uvidime dnes zacnem s dufastonom
@katkaholiova silno drzim palce, a kvôli čomu ho berieš vlastne len od ovulky?
@ivana757 koli uprave cyklu strasne som ho mala rozhadzany.ved tak sa zvykne brat ci,?
@mirus11 ahoj ako prebehla uz ovu?
@katkaholiova niekedy prave tak to vyjde 🙂 drzim palce
@milka1988 no uvidime co prinesie tento mesiac
@katkaholiova nie,ešte nie,ale už ma brucho dosť boli,tak myslím že dnes už prebehne,najneskôr nejako v noci
@mirus11 no super tak sup sup a spolu budeme cakat na //ciarky
@katkaholiova len my nemôžme,i keď muž dnes nakoniec že príde(a bude si musieť dávať pozor),lebo som po očkovaní prvou dávkou.
@mirus11 jaaj tak to ano.ja som sa nedala
@katkaholiova super, mňa teplota este nevyškocilaale počítam že asi zajtra už pôjde hore,včera bolesti brucha,tak ovu asi už prebehla,ale u mňa ide teplota hore vždy postupne

@katkaholiova super, tiež by som nasadila až zajtra, ak teplota pôjde hore.. Držím palce 😊