Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 robila som dva dni po sebe a na oboch boli veľmi slabé čiarky. Tak áno môže byť že to bolo nakoniec biochemické..lebo mam aj silné bolesti co ja nikdy nemávam.
@rosalie1411 no nakoniec nemusim nic pichat vraj, ze vysledky mam lepsie ako som mala predtym, krvne dosticky su v poriadku
len sa obavam tych mutacii ci to nebude m at nejaky vplyv a bez liecby...
bohuzial 1dc ale cakala som to
@milka1988 neboj, dôveruj lekárom.. 😊
@katkaholiova nevadiii ja 2DC, ideme v tom spolu, vs3tko bude dobre raz sa to podariť musí🙂
@ivana757 ja zacinam.gynex kvapky 3xdenne 21 dni a aj alchemilku do ovulky.a po ovulke dufaston a potom sa zas uvidi
@katkaholiova Kati aj ja 1dc rovnako ako ty 🥺 tento mesiac to vyjde!
@luci601 no dufajme .po 8mesiacoch by uz mohlo
@katkaholiova moja my už 2 roky, stále dúfame, akurát dnes som sa bola očkovať na covid, tak asi počkáme...este potrebujeme druhú dávku... Ja tiež pijem gynex, kyselinu listova a alchemilka. Skús, verím že tebe to pomôže🙂 ja mám pocit, že mi kúsok upravila cyklus až na ten terajší, ten bol 49 DC. Ale tak podľa dievčat, asi anovulsčny.
@iamkate pozri nič nieje strátene, neboj žeby si nebola prekvapená ako vyskočí🙂
@ivana757 no alchemilka my aspon spustila ovulka 2mesiace som nemala.tak uvidime co gynex kvapky
@katkaholiova určite sa zadarí verím tomu! My sa snažíme 5 mesiacov. Same vitamíny nakupujem 😅 ale verím že sa podarí, musí sa
@luci601 presne musi 😀 no ja som chvilu brala vsetko mozne ale zacala som velmi priberat tak som vynechala,min mesiac zacala s alchemikou a teraz pridavam gynex dnes som aj zacala
@aleskandra ďakujeme 🤗 a prajem ti nech je všetko v poriadku ❤️
@katkaholiova to chápem, tiež je pravda že všetko miešať nie je asi vhodne. Ja tiež užívam gynex a alchemilku tak uvidím 🙂 ale isto sa zadarí! Letné mesiace su vraj najplodnejšie lebo je aj dostatok vitamínu D 😅✌🏼 Takze ideme na to!
@aleskandra gratulujem! 🥰✌🏼 Drz sa aj s bábätkom! Dúfam že sa nám každej zadarí čoskoro 🥰
@luci601 no ide sa veru na to 😉
@aleskandra veľmi ti držím prsty ♥️ krásna správa 🙏
Ahojte, ja rátam i s možnosťou, že bábätko nemusí prísť. Toho pravého som našla na prahu 40 tky. Na jeseň plánujeme svadbu. Povedala som si, že budem pracovať na sebe, začali sme spolu chodiť do fitka.
@michaelka_ držím palce aby vytúžene bábätko prišlo! 40 je v pohode, aj orla staršie ženy majú dieťa ešte 🙂 hlavu hore!
ahojte prosim radu.v sobotu cca o 19h som dostala ms mam to ratat ako 1dc?
@iamkate oj moja, tak nevadí ideme ďalej... bude dobre, ja verim v to...
@katkaholiova ja si myslím, že to môžeš rátať ako 1DC.
@ivana757 aj ked len vecer ze na druhy den ratat.preto som chcela zistit dakujem

@kaculda2 predtým si písala, že si mala slabého ducha na teste, takže asi išlo o biochemické tehotenstvo, takže nemôžeš to brat, že toto je tvoja štandardná dĺžka lutealnej fázy.. Ďalší test si nerobila?