Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzulienocka77 takze bolo od teba?mala som takeho tusaka 😉 dakujeeeeem 🙂 ako sa dari?
@jaja9891 to som nepovedala 😀 . Cely den drichmeme s mm pred telkou, tak sa mam super. A co sa tyka grafiku, tak uvidim, co z toho bude. Ci bola ovulka, ked ukazal ff alebo inokedy neviem, ostava len cakat. Boze ako neznasam cakat 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
A ty ako, uz ste sa s mm zmierili? U nas je to tiez niekedy ako na potvoru, ze sa mu just nechxe, ked ma byt ovulka, ale myslim, ze vtedy na neho aj viac tlacim, tak sa citi byt "zneuzity" 😀
Ale vie to aj mna nasrat! A dam mu to pocitit 😉. Niekedy ma to aj mrzi
Koceny moje mam na vas taku vec...mam svagrinu ktora je uplne zdrava stale ma vsetko v poriadku...ale nedari sa im otehotniet jej manzel kedze chodi do prace je aj mesiac prec a ma trochu spomalene mrsky lebo nemaju kazdy den sexik a on ma iba 25 rokov...co by ste tak odporucili pre svagrinu aj jej manzela
@zuzulienocka77 - neboj, mě se jen tak nezbavíte 🙂
@joannah13 @senta_sofia @jaja9891 - holky jsem v pohodě, tenkrát to první jsem obulela, ale teď už jednoho cvrčka doma mám, tak jsem jen hlavně chtěla být v pořádku - a pak je nutný si najít nějaký pozitivum, takže 1) teď už se nemusím bát, jestli se to bude opakovat , za 2) ušetřím v budoucnu za antikoncepci 😉 a za 3)....určitě mě ještě něco napadne 😀
@zuzulienocka77 no my makame na stavbe,tak sa nemame ani kedy porozpravat,jemu to nedoslo,takze mu to ani nepripominam,dnes uz mam pozit. ovu test,tak ho nejdem drazdit 😀 a trosku som uz vychladla,uvidime co bude vecer,obaja budeme unaveny,aleeee 😀 a inak je zaujimave ako sa aj muzi dokazu citit "zneuziti",kto by to na nich povedal? 😕 inak zavidim ti to lenosenie,aj ja chceeem,ja tiez neznasam cakanie,inak graf nevyzera zle,ovu mohla byt,ci nie?bola si chora,nie?
@ennynka uz 5 rokov sa snazia...bola aj na operacii...a ma vsetko v poriadku dokonca chodila k doktorovi a kedim povedal ze prave teraz sa snazia musel prist domov a nic z toho...ak ti poviem pravdu on ma 25 rokov a ona 33 takze tak...boji sa ze ak mu neporodi dieta ze ju necha vies
@kubisova aha 😒 no z vitaminov co sa odporucaju na spermie tak je vitamin E,C,zinok,selen,koenzym Q,,maca.a ona ovuluje kazdy mesiac?ak ano tak jej okrem kys.listovej netreba nic brat a ak nie tak na ovulaciu je dobry Inofolic ale je drahsi...uz neviem co ine poradit...este ak nebyvaju daleko od Vrboveho tak tam byva nejaka liecitelka(lieci bylinkami),vola sa Anna Kopacova,tu je o nej aj tema: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bylinkarka-anna-kopacova-z-vrboveho/
Ahojte kočky 🙂
Fu, konecne som si sadla a precitala Vas 🙂 Ako vzdy sobota nabita, upratovanie, varenie, stavba a este som mala aj sluzbu u nas v bytovke umyvat chodby...Takze clovek niekedy nevie co skor...
@jaja9891 no to je blbe, ze Tvoj mm to takto berie. Ale ktovie, mozno vecer aj ked budete obaja unaveni vas chyti chut. Alebo este tak zajtra, myslim, ze by to mohlo byt v pohode 🙂
@kubisova no ja by som im asi tiez odporucila nieco take ako Ti napisala @ennynka . Tak nech skusia a hlavne byto chcelo pravidelnejsi sexik, lebo ked su tak malo spolu, tak sa ani necudujem, ze sa im nejako nedari 😒 😒
@sefova joj, to mi je velmi luto, ze to nakoniec takto dopadlo 😒 Ale ozaj, ze si robila ten test a aspon si vedela, ze musis ist na pohotovost. Boze, tak som sa z Teba tesila, sakris 😒 😒 A povedali Ti, preco sa Ti to zasa mohlo zopakovat?
@zuzulienocka77 no graf zatial pekny, veru teraz uz treba len a len cakat, nic ine neostava 🙂
No ja takto zatial kocky: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Neviem, co sa mi porobilo s tymi teplotami a 5 dni po sebe rovnaka teplota, hm??? Sama nechapem, ani hore ani dole a teraz fakt neviem na com vlastne som 😒 😒 Som z toho jelen, teda vlastne srna 😀 😀 Ale nejako to nejdem riesit, uz nech je ovulka kedy chce, aj tak idem do tej novej roboty, tak sa nejdem moc sustredit na plodenie 🙂 Uvidime, co mi je sudene momentalne...
@jaja9891 ovu urcite bola, len neviem kedy a ci sme sa trafili 😒 . Bola som chora, teda este chrchlem, ale bez teploty, ale aj maly bol chory, tak som zase nespala, potom som zurovala, tak neviem z tych teplot, co mi chybaju, ci mi to ff presne urcil. Teraz je zase mm chory, tak to vies ako je to, ked je chlap chory 😀 . Preto sme aj dnes lenosili, zaniesli sme maleho k svokrovcom a my sme oddychovali, a evidentne to mm pomohlo 😝 . S tym zneuzitim je to tak, ked chlap chce, tak je to normalne a ked chce zena, je to natlak. Chlapov asi nepochopime a hlavne, ked sa nechcu rozpravat.
@adamnela zakon schvalnosti, ze sa vam just teraz podari, ked mas novu pracu. Pamataj na moje slova 😉
@adamnela mas pekne vyrovnane teploty,inofolic podla mna 🙂 inak mne sa posunul pozit. ovu test z 16 ma 14 DC tento mesiac,tak som zvedava,kedy teplota stupne,no mm dnes nedam pokoj,nech si nemysli 😀 niekedy sa z neho nevyznam,ale tak co uz,ja som sa uz upokojila a nejdem jeho rozculovat,no uvidis,s novou pracou pride nove baby 😀
@zuzulienocka77 no pekne si to napisala s tymi chlapmi nasimi 🙂 veru poznam to,ked je chlap chory alebo aj unaveny,koniec sveta,lebo jemu je najhorsie,ale chcela by som vidiet ich zvladat to co my 😉 a dopriala by som im zazit aspon jednu ms 😅
@jaja9891 no čo? ukecala si dnes toho tvojho na ťuťu muťu? bo to vážne vyzerá, ovulka možno buchne ešte dnes, najneskôr zajtra, keď si tak nízko šla, to by bolo škoda premeškať....šak mu normálne povedz ako nám tu, či mu je to jedno, že premeškáte a potom že je nešťastný.... ale to je také chlapské zmýšľanie, myslia si, že všetko sa za nich urobí samé, že otehotnieť to je jednoduché ako u mačiek napríklad, ktoré sú kotné furt....minule mi ten môj vraví, že to nemôže byť také ťažké otehu, že aha, všetci cigáni (nechcem nikoho uraziť, ak ste niektorá Rómka, to nie) majú plno detí a ani teplotu nemerajú, ani nič neberú, ani neriešia lekárov....vravím mu hej, ale oni nerobia nič iné, len sexujú, tak bár by sa netrafili do ovulky aj keď nechcú....on si dokonca myslel, že otehotnieť sa dá hocikedy počas cyklu okrem MS....no tak som mu musela polopate vysvetliť, že nie, že je na to len pár dní a keď ich neutrafíme, proste smola, ideme znova....základom je rozprávať sa vo vzťahu a o všetkom, takže sa pekne porozprávajte, vysvetli mu to, že je to pre teba a iste aj pre neho dôležité a tých 10 minút ho nezabije (keď je unavený predohru vynechajte 😀 )
@senta_sofia sex? to je čo? 😀 od minulej nedele som už aj zabudla, to bola ovulka, odvtedy sa nám akosi nechce....niežeby akože nebolo treba, že sme po ovulke, ale proste sa nám nechce, tak je teplo, že aj muchy dochnú, kdeto ešte sa potiť na druhom tele? 😀
@janderka biela bodka znamená, že si merala (ale zaznačila) v iný čas ako zvyčajne meriaš
@ennynka dobre sa mi marí, že som v snažilkách čítala, že si si našla dve čiarky? 🙂 či som si ťa pomýlila?
@sefova och, to mi je veľmi ľúto ☹ aspoňže sa to odhalilo včas a nemala si vážnejšie problémy....takže už si raz mala mimomaternicové (mimodeložní po vašem 😀 ) tehotenstvo? Mala si aj nejaké príznaky, ako sa to dá rozoznať či nič? myslím, okrem krvácania....a do IVF by si teda nešla? Inak, máš krásneho chlapčeka 🙂
@ivet1987 potom chceme fotoooo 🙂 a hlavne, nech je všetko ok 🙂
@kubisova no ak majú spolu len kvôli dieťaťu, nie je to dobre....dieťa ich možno spojí, ale nie navždy, buď chcú spolu byť, lebo sa lúbia bez podmienok alebo je v tom vzťahu niečo nedobre....chápem, že tým, že je strašia si ho chce nejako udržať, ale preboha - dieťa nie je nástroj na udržanie vzťahu...možno aj preto sa im nedarí....a ak aj vystihnú pravú chvíľu, že kedy sa treba snažiť, to ešte nie je zárukou toho, že a to aj podarí...my sa triafame do ovu vždy a zatiaľ sa tiež nepodarilo....nech skúsia nejaké vitamína, on možno spermiogram ak ešte nebol a hlavne byť viac spolu, ak sa to dá...
@zuzulienocka77 vyzerá to, že ovu bola, no z grafu sa nedá jasne prečítať, že kedy 😀 ja by som povedala o deň neskôr ako vyznačil graf, no ani to nie je isté....uvidíte o pár dní 🙂
@zuzulienocka77 no som teda zvedava na Tvoje slove 🙂 Aj ked by ma mozno aj z jednej strany trosku mrzelo, ze sa zaucim a zacnem robit a zeby som hned bola tehu....Ale necham to tak a nech to zariadi osud 😉 😉
@jaja9891 mam az velmi vyrovnane teploty veru...Az neviem co si o tom mam mysliet...Ale urcite nebola ovu na ten 12 DC ako mi ukazuje ff 😒 Podla mna pride onedlho, aj ked vajecniky zatial necitim, ale mam taky vnutorny pocit...No necham sa prekvapit 🙂 A Ty dnes pekne mm pootravuj 😉 😉
jaj, baby moje....boli sme dnes na 60-tke, ale len takej doma, nepila som, bola som vodič, aspoň som mala výhovorku, že keby náhodou 🙂 a ako sme sa vracali rodiny k svokrovcom, kde sme nechali auto, tak sme šli len my dvaja s mm a náhodou kuknem hore a presne ponad nás letí bociááán 😀 vravím mm že aha aha ide bocian 😀 a on kuká po parku že kde, reku nie ide ale letí ponad nás a ku nám ide 😀 tak presne ako ponad nás šiel, tak ma pobozkal a že hej, už príde 🙂 prišla som domov, kus som sa pomotala a mi nedalo, urobila som ovu test....skoro mi oči vypadli, je oveľa silnejší ako včera....zajtra 7dpo, ale test ešte nespravím, keď tak len ovu, mám ich veľa, tie tehu si budem šetriť na stredu najskôr 🙂
@rybkaa noo ak by bola o den neskor, tak by sme sa aj trafili 😉 . Rybicka ja mam z teba a z tvojho mm strasne dobry pocit, taka laska velika, neviem to vysvetlit, ale z tvojich slov to tak citim. Teraz to vynde!!! Tak ma nesklam 😀 . A grafik je kde? Ci som prehliadla? Inak ja ked som bola tehu a to som este o tom nevedela, som mala strasnu chut na cervene vino! A pilaaa som ho dost. So sestrou 2 flase padli, no co prekrvilo maternicu a drobec sa lepsie zabyval 😀 . Potom som uz nepila 😉
@adamnela nemysli na to, bude ako ma byt, robotu si najdes aj po babatku. Nechaj to plynut 😉
@zuzulienocka77 haha, žeby som si dala za pohárik? máme otvorené jedno v chladničke 😀 ďakujem, si zlatá 🙂 my sme taká dvojica čudesná....poznáme sa vyše 4 roky, boli sme susedia v náprotivných panelákoch a celý čas sme sa kamarátili....ja som bola po tragickej neho snúbenca taká zarmútená, nehľadala som vzťah, ale s bolo mi s ním dobre, chodili sme spolu na pivo a vždy si dobre pokecali, potom som aj nejako k nemu pociťovala náklonnosť, ale on si našiel kočku a začali spolu žiť a tá na mňa brutálne žiarlila, pritom sme boli stále len kamaráti...hm, reku smola....potom sa rozišli a ja som si medzičasom našla iného (neskôr mi mm prezradil, že ma už vtedy chcel, ale že som mala iného, tak sa medzi nás nestaval), potom som sa aj ja rozišla s bývalým, on bol sám a ja tiež sama, plakala som mu na pleci a nejako to potom prišlo, že sme sa dali dokopy, povedal mi, že do roka a do dňa bude svadba alebo sa rozídeme...o rok sme sa teda zobrali (teraz vo februári) a je nám spolu dobre a len sme si stále vyčítali, že koľko času sme už stratili, ale zrejme to bol osud, ktorý to tak chcel, aby sme sa najprv stali priateľmi, potom milencami a nakoniec manželmi a verím, že sa staneme aj rodičmi 🙂
@kubisova ja to chápem, že je preč a že si ho chcem aj dieťaťom poistiť,ale to nie je riešenie....teraz je to dieťa a potom čo? pôjde na plastiku, lebo po pôrode už nebude taká kočka ako mužove mladšie rovesníčky? myslím si, že keď je s ňou, tak pre niečo iné ako pre dieťa....hoci aj tá trauma, že sa nedarí, dokáže poznačiť vzťah
@janderka ovu test vraj ukáže tehu skorej ako tehu,lebbo je citlivejší...ale môže to byť aj klamlivé, lebo hladina LH je v tele vždy, len nie taká vysoká ako pred ovulkou...tak skúsim urobiť ovu test ráno, v tehotenstve by sa mal robievať práve ráno, že čo to povie 😀
a na úpravu cyklu už neberiem nič, ale brala som vyše 3 mesiacov inofolic, ktorý mi cykly krásne zrovnal, načasoval ovu a počas ms vidno, že odchádza aj sliznica, čo predtým len málinko, takže som s ním spokojná 🙂 teda až na tie kilá navyše, ale dúfam, že za to stáli 🙂
@rybkaa Ahoj rybkaa, silno drzim palce, kedy chces vyskusat otestovat tehotensky test? Posielam link na moj graf, rovnako sme 7 DPO a celkom aj teplota je pekna vyrovnana. http://www.fertilityfriend.com/home/4fa92a

@senta_sofia Ahoj ještě ne, jdu v pondělí 🙂 je mi dobře, teplota stále 37.1 a nemůžu se dočkat.