Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova Ahoj 🙂 meraj ďalej ale snáď by mohla vyskočiť už hore
@luci601 no neviem min mesiac bez ovu a to boli skoro rovnake teploty a teraz riadny pokles
@katkaholiova jej my sme skoro rovnako,Len ja som 19dc,ale ovulka tiež ešte nikde.ale ja nemeriam,len podľa bolesti a hlienu viem,že ešte nebola.a sem t urobím ovu test,ale ten tiež úplne bledý,takže tiež čakám,čo bude,ale nevadí,tento mesiac ovu bude zasa keď nie je muž doma,keďže chodí na týždňovky,ale tak hádam sa niekedy podarí,a keď nie,tak sa svet nezrúti.akuratne sobotu kamarátka porodila,tak sa vutesujem s ňou.a keď tak,popestujem aj jej bábiku.
@mirus11 tak cakame obidve aj ked ja som po prvom ockovani takze lepsie povedane len chcem vediet ci bude ovu
@katkaholiova aj my sme neriešili,keď sme boli na očkovanie,je lepšie radšej počkať.
@katkaholiova uvidis, možno ta prekvapí 🙂 ale duphaston ešte nedávaj kým si nebudeš istá aspoň 3-4dni po ovu
Ja tiež čakám či sa tento mesiac objaví. Minuly som tiež pravdepodobne nemala
@luci601 nie nenasadzujem vobec nic
No bambulky chcem vám napísať ze mame po súde a naše srdiečko je už naše 😍😍
@ereska ohromne sa teším a gratulujem Vám 😍 nádherná správa ♥️
@luckynko44 ďakujeme vsetkym
@ereska výborne, gratulujem.
@michaelka_
@luci601
@baru2 ďakujeme konečne juchuuuu
@baru2 nieco sa risuje
@katkaholiova duuuufam... a duufam ze vydrzii
@baru2 tak teploty su pekne
@katkaholiova dnes vybehla troska vyssie veru... tak uvidime : )
@baru2 ked sa uz nieco risuje je to na dobrej ceste.ja neviem vcera mozno ovu ale vcera sme mali sex rano po 5dnoch tak bohvie.a este aj tak som zaockovana prvou davkou

@ilovepizza to je kamoskyn graf ja len som chcela ci podla teplot prebehla ovu alebo nie , pretoze ona v case ovu normalne krvacala jasnu krv