icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

laauraa
20. sep 2021

@ilovepizza to je kamoskyn graf ja len som chcela ci podla teplot prebehla ovu alebo nie , pretoze ona v case ovu normalne krvacala jasnu krv

adka3321
21. sep 2021

@laauraa podla mojho laickeho nazor ovu neprebehla, poovulacne teploty ma nizke oproti predovulacnym, ale snad skusenejsie baby povedia viac

katkaholiova
21. sep 2021

ja este stale takto s teplotou takze este ovu nikde

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
ilovepizza
21. sep 2021

@laauraa
@adka3321 tazko povedat, ked nevieme nic blizsie, ci teda merala v rovnakom case. zdola ci v ustach? nemala teplotu? nejaky alkohol? dostatocne spala? tazko to vyhodnotit, ked nie su dake blizsie info… na tom zaciatku to velmi skace..

luci601
21. sep 2021

@katkaholiova Ahoj 🙂 meraj ďalej ale snáď by mohla vyskočiť už hore

katkaholiova
21. sep 2021

@luci601 no neviem min mesiac bez ovu a to boli skoro rovnake teploty a teraz riadny pokles

mirus11
21. sep 2021

@katkaholiova jej my sme skoro rovnako,Len ja som 19dc,ale ovulka tiež ešte nikde.ale ja nemeriam,len podľa bolesti a hlienu viem,že ešte nebola.a sem t urobím ovu test,ale ten tiež úplne bledý,takže tiež čakám,čo bude,ale nevadí,tento mesiac ovu bude zasa keď nie je muž doma,keďže chodí na týždňovky,ale tak hádam sa niekedy podarí,a keď nie,tak sa svet nezrúti.akuratne sobotu kamarátka porodila,tak sa vutesujem s ňou.a keď tak,popestujem aj jej bábiku.

katkaholiova
21. sep 2021

@mirus11 tak cakame obidve aj ked ja som po prvom ockovani takze lepsie povedane len chcem vediet ci bude ovu

mirus11
21. sep 2021

@katkaholiova aj my sme neriešili,keď sme boli na očkovanie,je lepšie radšej počkať.

luci601
21. sep 2021

@katkaholiova uvidis, možno ta prekvapí 🙂 ale duphaston ešte nedávaj kým si nebudeš istá aspoň 3-4dni po ovu
Ja tiež čakám či sa tento mesiac objaví. Minuly som tiež pravdepodobne nemala

katkaholiova
21. sep 2021

@luci601 nie nenasadzujem vobec nic

patulka2
21. sep 2021

Ahojte tak mne dnes teplota opäť stúpla, no test bol negatívny. Spodok ma boli, prsia vôbec. Ale pri prvom si nespomínam, že by ma boleli. V sobotu som mala zltkasty vytok a zimnicu. Babo rad 🤷‍♀️

ereska
21. sep 2021

@patulka2 aj ja som mávala zltkasty a zimnicu keď to vyšlo

ereska
21. sep 2021

No bambulky chcem vám napísať ze mame po súde a naše srdiečko je už naše 😍😍

luckynko44
21. sep 2021

@ereska ohromne sa teším a gratulujem Vám 😍 nádherná správa ♥️

ereska
21. sep 2021

@luckynko44 ďakujeme vsetkym

michaelka_
21. sep 2021

@ereska výborne, gratulujem.

luci601
21. sep 2021

@ereska gratulujem 🥰 super správy!

baru2
21. sep 2021

@ereska gratulujem strasne moc!!!!

ereska
21. sep 2021

@michaelka_
@luci601
@baru2 ďakujeme konečne juchuuuu

kakatulik
21. sep 2021

@ereska 😘

patulka2
21. sep 2021

@ereska tak pri prvom som mala hnedasty, som si myslela, že som dostala svoje dni a zistila som, ze som tehu 1 deň keď meškali... teraz mam negatívny a stále sa teplota drží, brucho boli no je negatívny.

katkaholiova
22. sep 2021

ja dnes takto tak uvidime ci pojde hore a ci to bola ovu ci nie

baru2
22. sep 2021

Ahojte. Tak ja dnes takto .... uvidime... co z toho bude :/

katkaholiova
22. sep 2021

@baru2 nieco sa risuje

baru2
22. sep 2021

@katkaholiova duuuufam... a duufam ze vydrzii

katkaholiova
22. sep 2021

@baru2 tak teploty su pekne

baru2
22. sep 2021

@katkaholiova dnes vybehla troska vyssie veru... tak uvidime : )

katkaholiova
22. sep 2021

@baru2 ked sa uz nieco risuje je to na dobrej ceste.ja neviem vcera mozno ovu ale vcera sme mali sex rano po 5dnoch tak bohvie.a este aj tak som zaockovana prvou davkou