icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenusa20
3. okt 2021

@mar_tina14 neviem.. ja sa v tejto appke neviem zorientovať. Ale to špinenie sa zmenilo na krvácanie? Ako dlho to trvalo? Bolo v čase ocakavanej MS. V akom DC?

mar_tina14
3. okt 2021

@lenusa20 bolo to len špinenie, asi na 20DC. V čase očakávanej menštruácie nie, mam ju dosť nepravidelnú, v máji som mala MA asi v 5tt a odvtedy som mala cyklus celkom rozhadzany.

lenusa20
3. okt 2021

@mar_tina14 Koľko dní to špinenie trvalo? Niektoré ženy majú pri ovu špinenie...
Mne by to skôr prišlo ako neskorá ovu.

alison11
3. okt 2021

@baru2
@luci601
@lenusa20 Ďakujem žienky my sa necháranime roky a beztak aj keď sa podarí tak potratím,tak je to už jedno ja už neverím,že by ostalo aj keby sa zadarilo :/. Tak sa držkajte a tehulkujte všetko dobré vám prajem.Ja má radosť z mojich dvoch chalanov,že aspoň nám oni ostali a robia radosť i starosti,že nie sme sami. 🙂

luci601
3. okt 2021

@alison11 Ty sa tiež drz! A nezabúdaj že nádej zomiera posledná! Snáď to vystreli čoskoro!
Dúfam že tu čoskoro budeme pridávať víťazne grafy 🥰

iamkate
3. okt 2021

@mar_tina14 ja by som tiez zvolila prehľadnejšiu appku napr. Fertility friend bude sa ti tam lepšie orientovať 🙂 ale v tvojom grafe ovu nevidím, podľa mňa ešte nebola

luci601
3. okt 2021

@mar_tina14 Ahoj 🙂 ja sa tiež v tom neviem zorientovať. Tak ako baby radia, my používame fertility friend a je to pekne prehľadne 🙂

baru2
3. okt 2021

@mar_tina14 to mas menstruacny kalendarik mam ho tiez. Ja som kvoli bt zacala pouzivat az 3 aplikacie 🤣 ale najlepsia je ta co radia dievcence fertility friend.. nahod si tam vsetky meriania a lepsie ti ukaze 🙂 inak ta co mas ty mi vzdy ukazuje ovu aj ms dost neskoro.

baru2
3. okt 2021

🙂 stale sa drzim v jednej línií 🙂 videla som viac tehotenskych grafov a vacsinou im to skakalo hore. Tak dufam ze toto nebude problem.

baru2
3. okt 2021

@lenusa20 dnes si neskusala druhy testik? 🙂

luci601
3. okt 2021

@baru2 krásne sa drzis! Riadne skoro si mala pozitívny test 🙂 kedy kontrola?

baru2
3. okt 2021

@luci601 veru skoro :D v ten den som robila rano ze zo srandy :D a nieco tam bolo... potom ma jedna presvedcila ze mam skusit aj iny pre istotu. Tak som poobede robila inu znacku a bola tam zas jemna ciarka :D neviem ci sa mam tesit ze to bolo tak skoro alebo sa obavat .... ale dva dni pred testovanim som mala naozaj divne pichnutie v podbrusku. Vecer asi 5 minut taka divna bolest aku som este necitila. Tak ma to nahlodalo ze spravim test :D
A kontrola veru neviem :( volala som v pondelok ale mali cely tyzden dovolenku. Takze zajtra rano nedockavo volam :D a dufam ze ma aspon na krv zoberie alebo co :D ja by som najradsej aj na sono... 19.10. Som mala ist na kontrolu po operacii

lenusa20
3. okt 2021

@baru2 ale prestaň.. máš to super... Ty už len pekne tehuľkuj😉. No ráno som robila čož som aj dávala tu aj som nadávala pre seba..lebo dačo sa tam ukázalo, ale slabota.. takže som zbytočne minula test tej istej značky..mala som čakať do poobedia. Ale kúpila som gsmamatest... No povedala som si že stačilo a budem čakať. Podľa predošlých grafov mi buď zajtra klesne teplota a príde hneď MS alebo pozajtra klesne a príde aj MS. Zväčša sa to stane všetko v jeden deň. Tak uvidíme... Budem ďalej dávať graf a ak bude test tak aj test.

luci601
3. okt 2021

@baru2 Ale náhodou to pekne bolo vidno! Presne nevymyslaj a mysli pozitívne a užívaj si to! Snáď ta objednajú čo najskôr aby si bola pokojnejšia 😊🥰 potisku gratulujem a teším sa s tebou! Informuj nás!

@lenusa20 A ty si mala náhodou tiež dušíka, takze len počkať a znova testovať. Graf vyzerá super takze ja dúfam že neklesne teplota a bude sa pekne držať!

mar_tina14
3. okt 2021

@luci601
@iamkate
@baru2 ďakujem dievčatá za radu 🙂 skúsim si to tam prehadzat.

baru2
3. okt 2021

@lenusa20 dobre len ja uz som na teba straaasne zvedava.. moc ti drzim palce 🙂 ale ze strasne... tak aj maly naznak moze byt ono. Ale ked ti duchovali aj v minulosti tak uvidime 🙂 myslim na teba

baru2
3. okt 2021

@luci601 dakujem... no uz rozmyslam ze od zajtra ani teplotu nemeriam. Necham to tak. 🙂 uz asi len na dr :D snazim sa byt kludna ale ked tu citam vsetky tie skusenosti od biochemickych, po potraty a neviem co vsetko tak mam ovela vacsi strach ako pri prvom

lenusa20
3. okt 2021

@baru2 ďakujem za podporu... Ja na tvojom mieste by som už nemerala, aby si sa prípadným výkyvom teploty nestresovala...ono aj tak odporúčajú že keď už si tehu tak nemerať...

mar_tina14
3. okt 2021

Skúsila som to tam poprekladat, tak kuknite. Len neviem aku dĺžku cyklu tam dat, posledné boli jeden 27,druhy 24 a 21,dala som tam zlatý stred 25🤷‍♀️ešte sa v tom musím zorientovať, doteraz som si žiadne grafy neznacila.

ereska
3. okt 2021

@baru2 a kolky TT si? Lebo mne okolo 9-10 TT už bolo také vysoké hcg že čiarka bledla tak písali ze zmiesaj moc plus voda 1:1 a otestuj a také koľajnice nabehli však vyskúšaj a nestresuj sa

rosalie1411
3. okt 2021

@mar_tina14 no máš to také zaujímavé.. A bežne nemáva takú MS, že len spinenie? Lebo ak nie, skus spraviť tehotenský test, aby si teda vylúčila tehotenstvo.. To spinenie mohlo byt aj ovulacne, ale aj nejaká zmena v organizme a teda slabá MS alebo hormonálny vykyv. Ja by som na tvojom mieste spravila test, aby som vylúčila aspoň jednu možnosť.. 😊

baru2
3. okt 2021

@lenusa20 tak nebudem 🙂 aj ked ja rano 5:30 vstanem uz aj bez budika automaticky 😂

baru2
3. okt 2021

@ereska ja som 4+6 tt.... takzeeste by malo rast. Ale nakoniec som na obed spravila este jeden a tam boli silne. Mozno bol aj blby test :D tera budem stresovat na krv :D kvoli toxoplazmoze a na sono ci je babo v maternici

baru2
3. okt 2021

@mar_tina14 mohla si si minule mesiace nahadzat ms. Mozno by si to spravilo samo ze cca ako to vychadza.

baru2
3. okt 2021

@mar_tina14 ale myslim podla tvojho grafu ze zajtra mozno pozajtra dorazi ms. Tiez som takto mavala. A na dalsi den klesla a cez den sa uz spustila

mar_tina14
3. okt 2021

@rosalie1411 ďakujem za odpoved👍. Nie bezne mávam ms prvé dva dni silnú a potom už v pohode tak 5-6 dní. Skúsim možno o pár dní spraviť test a uvidíme a aj podľa teploty. Hormóny neviem🤷‍♀️jedine co mi je divne, ze mam pocit ťažkých pŕs aj ma svrbia, inak nič špeciálne som si nevšimla.

alison11
3. okt 2021

@luci601 Ďakujem si milá kiežby som sa dočkala aj tretieho dieťatka bola by som prešťastná. 🙂

alison11
3. okt 2021

@baru2 Moc držím palce aby všetko bolo u teba ok a vydržalo bábo v maternici a včas mala lieky.

mar_tina14
3. okt 2021

@baru2 no uvidíme, ako som písala vyššie musím si naštudovať tie grafy😁a teba už dlhšie pozorujem tu na fórach a moc ti držím palce❤️

luci601
3. okt 2021

@alison11 Držím veľmi palce nech sa podarí 😊 je to boj ale stojí to za to