icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
9. okt 2021

@baru2 určite lež celý deň a oddychuj. V pondelok zavolaj svojej lekárke.. Ani ti nedal nič na zastavenie krvácania? Co ti napísal do správy?

luci601
9. okt 2021

@baru2 Och to ma mrzí to krvácanie! Ale pekne ležať, nohy hore a mysli pozitívne! Keď videl že je to v poriadku tak mu ver, doktorke isto zavolaj pre istotu aby si bola pokojnejšia.
Nič to nemusí znamenať ale veľmi držím palce nech sa malé udrží a je to všetko v poriadku 🍀🙏🏼

baru2
10. okt 2021

@rosalie1411 myslim ze nic podstatne, opisal cervix, tehotnost a cystu. O kludr o tabletkach nic. Ocividne tento dr to proste nechava tak. :( ano chapem ak je zdrave vydrzi ak nie pojde. Ale ked som to tam miniaturne videla a este sa to aj hybat :( snad sa udrzi.

baru2
10. okt 2021

@luci601 to neviem ci bude uplne mozne lezat cely den. Ale polku urcite. Pri detoch to nie je tiez take lahke 🙂 a pri praci. Ale pracujem z domu takze si to viem spravit tak aby som sa nepremahala. Neviem ci este dnes nenapisem dr.

luci601
10. okt 2021

@baru2 jasne chápem! Pri deťoch sa to nedá, ale odpočívaj aspoň trosku 🙂 ak sa ti dá tak volaj budeš aspoň vedieť

patulka2
10. okt 2021

@baru2 kamarátka mala cystu tiež počas tehotenstva, dokonca si ju pomýlili s bábätkom. Cysta rástla spolu s babom a vybrali jej ju až po pôrode tak sa nemusíš báť 🙂

lenusa20
10. okt 2021

@baru2 moja zlata.... Všetko bude dobre. Poraď sa isto so svojou dr. Tá ťa pozna a zrejme ti k tomu povie viac. 🍀🍀🍀

baru2
10. okt 2021

@luci601 urcitd budem.viac odpocivat.... a robit pomalicky. Vsetko co treba. Nechcem o tu malu fazulku prist

baru2
10. okt 2021

@patulka2 no ved ma ubezpecoval ze cysta neublizi ale aj tak aby mu nezavadzala. Co s tou cystou ak by sa mi podarilo donosit babatko budem riesit urcite. A ten vajecnik lavy budem bojivat aby ho zobrali. Ak by som mala teraz babatko tak je urcite moje posledne

baru2
10. okt 2021

@lenusa20 zas som jej pisala. Nedalo mi to. Ved predsa sms je menej otravna ako telefonat. Snad sa nebude hnevat. Nech mi ona povie co dalej. Ten dr mi nebol moc sympaticky. Ako bol jemny a snazil sa byt akoze mily ale aj tak. Nieco tam vidim ale je to len nieco... ved vidi ze sa to hybe. Mohol fo aspon odborne nazVat a nie nieco. Pre mna je to vysnivane babatko, aj ked je to este len nejaky zhluk buniek, alebo embryo. Stale to je moje babo.

patulka2
10. okt 2021

Ahojteee, tak mne sa blíži ovu, aspoň dúfam.. ide keď som tu nedávno napísala, že mi dr. povedal ze ovu testy nie sú presne, mala som doma posledných 8ks tak reku využijem. Teplota sa stále drží rovnako, ale test tmavne. No som zvedavá. Stále sa držím toho co dr povedal, ze folikul je, ovu bude asi v utorok.

zojeva
10. okt 2021

Ahojte baby, je to neplatný test ? Spravilo mi to takýto kríž, stalo sa to niektorej z Vás ? Ďakujem

luci601
10. okt 2021

@baru2 Verím že ta to štve a chceš to riešiť, verím že to bude dobre a doktorka sa ozve a pozrie ta, predsa ta pozná ti ju a bude pokojnejšia. Takýto random doktori čo ta nepoznajú tak im je to viac menej jedno a často som sa stretla že tak skoro to ešte nenazvu ani plodom, lebo to ešte nie je ani srdiečko to čo tam bije ale len niečo ako srdiečko.
Ale nestresuj sa isto bude všetko v poriadku 🍀👊🏼

luci601
10. okt 2021

@patulka2 pekne tmavnu 🙂 tak meraj, užívajte si a snáď to príde v utorok ako povedal doktor 🙂

baru2
10. okt 2021

@luci601 dakujem ti moc... ved ja viem ze plod to edte nie je. Ald mohol vklude povedat embryo. Zarodok. Jasne ze mu je to jedno este takym divnym tonom sa pytal ci je to planovane... na jednu stranu nebol ziaden masiar, ale na druhu neviem. Nejak mi nesedel ... no co uz. Uvidimd co dr. Neozvala sa tak zajtra rano im zavolam.

luci601
10. okt 2021

@baru2 nechápem otázky typu bolo plánované kokos. Aj keby nebolo dôležité je či je chcené! Ti doktori sú niekedy takí netaktni a necitliví
Jasne zavolaj a daj vedieť 🙂 a dnes už v pohode? Už si nemala spinenie?

baru2
10. okt 2021

@luci601 mam rano aj s mini zrazeninami take divne neviem. Na vlozke nic pri utreri hej... :( uvidime. Snazim sa mysliet len na to male ze tam je a aj ostane....
Veru blbe otazky . Co s takymi uz narobime... dakujem ozvem sa 🙂

luci601
10. okt 2021

@baru2 myslím silno na teba! ❤️🍀 bude to v poriadku!

baru2
10. okt 2021

@luci601 dakujem moc. Dufam aj ja

ereska
10. okt 2021

@baru2 kúp si aspoň ascorutin na to krvácanie citrónovú vodu pi nech sa to zastaví no neviem prečo ti nedal duphaston alebo nieco

lenusa20
11. okt 2021

Dobre ránko. Tak ja zajtra idem rano na tú krv, reku spravím posledný testík po pár dňoch.

lenusa20
11. okt 2021

@baru2 no teraz som čítala ďalej... Dneska isto smer dr. Veľmi na teba myslím ❤️🍀

baru2
11. okt 2021

@ereska to neviem ani ja.... uvidim budrm volat dr dnes svojej. Ale az po 8 zdvihaju. Ten ascorutin sa bojim bez toho aby to doktorka vedela :/

baru2
11. okt 2021

@lenusa20 ďakujem ti 🙂 rozmyslam ci jej mam volat alebo rovno ist aspon ten papier zaniest. :/ rozhodnem sa este.... a tebe drzim palce 🙂

patulka2
11. okt 2021

@lenusa20 krasneee a držím palčeky 😊
@baru2 teba lekárka nezoberie len tak keby tam prídeš? U nás je to tak, že sa nemusím hlasitý, prídem, hneď ma zoberú a urobia co treba hneď ráno

lenusa20
11. okt 2021

@baru2 zavoláš a budú sa vykrúcať.. pôjdeš osobne tak skôr sa vykecáš, veď už budeš tam a skôr ťa aj vezmú. Tak si myslím.

baru2
11. okt 2021

@patulka2 vies co ma moc pacientiek... tak ked akutne treba zoberu

baru2
11. okt 2021

@lenusa20 vies co nakoniec som volala. Povedala ze doktorka ma urcite musi vidiet, nie ako vravel tamten doktor... ale ze oed prestanem krvacat tak mam prist , vravela som ze uz len jemne to je. V stredu o 7 tam mam byt. A tak to bude fajn si myslim. Budem 6+1tt tak snad aj viac uvidi. A skor porovna od soboty zmenu. Dufam.

lenusa20
11. okt 2021

@baru2 ta dobre i tak. Až nemáš bolesti tak pohoda. Dobre bude, neboj.

baru2
11. okt 2021

@lenusa20 nemm ziadne bolesti chvalabohu. Tak som rada ze teda dr o mne vie. Som zvedava co mi povie na ten pristup dr na pohotovosti, ze netreba sa ozyvat mojej doktorke...