Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 myslim ze nic podstatne, opisal cervix, tehotnost a cystu. O kludr o tabletkach nic. Ocividne tento dr to proste nechava tak. :( ano chapem ak je zdrave vydrzi ak nie pojde. Ale ked som to tam miniaturne videla a este sa to aj hybat :( snad sa udrzi.
@lenusa20 zas som jej pisala. Nedalo mi to. Ved predsa sms je menej otravna ako telefonat. Snad sa nebude hnevat. Nech mi ona povie co dalej. Ten dr mi nebol moc sympaticky. Ako bol jemny a snazil sa byt akoze mily ale aj tak. Nieco tam vidim ale je to len nieco... ved vidi ze sa to hybe. Mohol fo aspon odborne nazVat a nie nieco. Pre mna je to vysnivane babatko, aj ked je to este len nejaky zhluk buniek, alebo embryo. Stale to je moje babo.
Ahojteee, tak mne sa blíži ovu, aspoň dúfam.. ide keď som tu nedávno napísala, že mi dr. povedal ze ovu testy nie sú presne, mala som doma posledných 8ks tak reku využijem. Teplota sa stále drží rovnako, ale test tmavne. No som zvedavá. Stále sa držím toho co dr povedal, ze folikul je, ovu bude asi v utorok.
@baru2 Verím že ta to štve a chceš to riešiť, verím že to bude dobre a doktorka sa ozve a pozrie ta, predsa ta pozná ti ju a bude pokojnejšia. Takýto random doktori čo ta nepoznajú tak im je to viac menej jedno a často som sa stretla že tak skoro to ešte nenazvu ani plodom, lebo to ešte nie je ani srdiečko to čo tam bije ale len niečo ako srdiečko.
Ale nestresuj sa isto bude všetko v poriadku 🍀👊🏼
@luci601 dakujem ti moc... ved ja viem ze plod to edte nie je. Ald mohol vklude povedat embryo. Zarodok. Jasne ze mu je to jedno este takym divnym tonom sa pytal ci je to planovane... na jednu stranu nebol ziaden masiar, ale na druhu neviem. Nejak mi nesedel ... no co uz. Uvidimd co dr. Neozvala sa tak zajtra rano im zavolam.
@lenusa20 vies co nakoniec som volala. Povedala ze doktorka ma urcite musi vidiet, nie ako vravel tamten doktor... ale ze oed prestanem krvacat tak mam prist , vravela som ze uz len jemne to je. V stredu o 7 tam mam byt. A tak to bude fajn si myslim. Budem 6+1tt tak snad aj viac uvidi. A skor porovna od soboty zmenu. Dufam.

@baru2 určite lež celý deň a oddychuj. V pondelok zavolaj svojej lekárke.. Ani ti nedal nič na zastavenie krvácania? Co ti napísal do správy?