icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

karolli111
19. okt 2021

@evita2176 dakujem si zlata ma pekne podporujes aj ostatne ale takato chora byt zrazu 😏 hrdlo zahnisane, cele telo ma boli. Ja neviem. Ak dostanem Ms hned sa aj na gyndu objednam uz na vysetrenie.

evita2176
19. okt 2021

@karolli111 tak budem stale verit pokial teplota prudko neklesne ze je to na dobre ceste. Ja verim az pokial ms nepride😉✊✊🍀🍀

luci601
19. okt 2021

@karolli111 pekne hore to ide 🙂 stále môže byt ešte pozitívny test neskôr držím palce ✊🏼

karolli111
19. okt 2021

Joj dakujem Vam moc 🥰🙏

ilovepizza
19. okt 2021

@karolli111 to si mozes hocikedy 🤷🏻‍♀️. som sa pytala len preto, ze si napisala, ze sa necitis dobre. Ak ta boli cele telo, mozes mat aj teplotu a zvysena telesna teplota moze ovplyvnit aj BT.

karolli111
19. okt 2021

@ilovepizza Dakujem ti 🙏 to ma nenapadlo. Odmerala som a mam 36,5 TT. Takze dufam ze je to v poriadku 🤗

ilovepizza
19. okt 2021

@karolli111 tak to by malo byt. drzim palce ☺️

patulka2
20. okt 2021

9dpo, malilinky, nebadatelny pokles a negatívny test.

katkaholiova
20. okt 2021

@patulka2 to mas fajn.test este mozno skoro

patulka2
20. okt 2021

@katkaholiova prvýkrát mi to nerobí až také cikcaky ale viacmenej ide plynule.. ty ako? Ešte dole ci už stupas ?

katkaholiova
20. okt 2021

@patulka2 mne praveze vzdy zvykol byt hadik a potom nic.ja skor po ovu ocakam cikcak mozno vtedy sa podari 😆😉
ja este dole

evita2176
20. okt 2021

@karolli111 ahoj tak ako??mame nieco??🤩🤩

luci601
20. okt 2021

@patulka2 ahoj 🙂 to nie je veľký pokles ešte, kľudne to nemusí znamenať že príde ms. Ešte musíš počkať. Aj ta boli už niečo? Cítiš sa na ms?

patulka2
20. okt 2021

@luci601 hej ved som písala úplne minimálny, to som skoro na tom istom to len o 0.02 🤣 vieš čo v nedeľu ma hrozne pichalo a hnačka z toho a v pondelok ma hrozne pichali prsia celý deň pocitovo, nie na dotyk. Včera len trocha..a dnes už nič, aspoň zatiaľ nič.

luci601
20. okt 2021

@patulka2 Jasne len tak sa pýtam. To sú take klasické príznaky. Ale uvidis neskôr 🙂 drz sa

patulka2
20. okt 2021

@luci601 príznaky čoho? Pred prvým som nemala žiadne až deň pred MS.. a pred MS všeobecne nemavam nič, až v deň ma hrozne boli brucho

karolli111
20. okt 2021

@evita2176 ahoooj 🤗 no ja som riadne klesla. Test zatial negativny. Asi to uz pride nvm.

evita2176
20. okt 2021

@karolli111 no asi veru ano ale tak nevadi novy cyklus,nova nadej 🍀🍀

karolli111
20. okt 2021

@evita2176 Ano presne tak, musim sa preliecit riadne aj tak. Dakujem velmi pekne za vsetko 🙏🤩

luci601
20. okt 2021

@patulka2 príznaky ms aj tehotenstva. To ťažko určiť 🙂 len počkať a uvidis

katkaholiova
21. okt 2021

@patulka2 ahoj ja dnes takto zeby.no uvidime

patulka2
21. okt 2021

@katkaholiova ahoj, vyzerá to nádejne. Ja dnes takto, 10 dpo a pokles 😪

katkaholiova
21. okt 2021

@patulka2 no veru je tam pokles ale este vsetko je mozne

patulka2
21. okt 2021

@katkaholiova tento cyklus stresujem. Proste, vedeli sme kedy by mala byt ovu a dosť ma už bude mrzieť, že to nevyjde, ach. Popravde, už ma to nebaví, a toto meriam estelen 4 cyklus ale je to na nervy 😀

katkaholiova
21. okt 2021

@patulka2 no je to veru ja meriam presne rokmna skor stresuje ked ovu neprichadza potom uz to nie je az take.teraz zas ak vcera bola ci sa zadari kedze sme den predtym boli len spolu

luci601
21. okt 2021

@katkaholiova
@patulka2 Preto som sa napr ja rozhodla si dať pauzu s meraním bt a len si užívať s manželom. Lebo ma stresuje či bola ovu a kedy keď teplota skáče alebo klesá. A potom po ovu zase stresujem či sa podarilo či sme sa trafili.
Takze asi tak ☺️ Nie je to na škodu si od toho oddýchnuť po dlhej dobe merania

patulka2
21. okt 2021

@luci601 ak to nevyjde, čo stále dúfam, že vyjde, tak asi aj ja dám pauzu

luci601
21. okt 2021

@patulka2 Držím veľmi palce aby vyšlo 🥰👊🏼

lenusa20
21. okt 2021

@luci601 @patulka2 @katkaholiova no ja som si tak už tiež chcela dať pauzu, a to aj appku mám zaplatenú a ostala som tehotná 😂. Takže appka mi je už naprd i keď je zaplatená a pauzu mám od nej tak či tak. Dievky ono sa to nakoniec podarí. Menej sustredenia. Ja som tak ostala tehotná po naročnom mesiaci, dokonca sme boli pohádaný a už som myslela že nič nebude a prišiel jeden udobrovací sex a potom druhý aaa je to tam. A pri tom to bol pre nás oboch pracovne veľmi vyčerpávajúci mesiac a možno aj práve preto že sme nemali čas premýšľať nad sexom sa to podarilo. Neviem.

ilovepizza
21. okt 2021

@luci601 no ja som napr takto “oddychovala” od meriania rok a nic sa neudialo, tak som zase zacala, nech aspon spravny cas trafime..