icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michaelka_
22. okt 2021

@patulka2 využila som akciu na VIP členstvo. Predĺžili mi to na rok, aj keď som uhradila len 90 dní. Dik za info.

patulka2
22. okt 2021

@michaelka_ mne nedakuj, prvé echo dala @ilovepizza 🙂

luci601
22. okt 2021

@patulka2 jasne ja ta chápem! Ja som začínala s meraním aby som vedela či vôbec prebieha ovu a kedy ju vlastne mám. A už cca je to vždy 13-15dc tak sledujem bolesti a hlien. A popravde sa tento mesiac cítim super že nemeriam viac som v pohode a hlavne sa nestresujem či to vyšlo a necakam koľko dpo som a kedy testovať. Ale možno sa neskôr k tomu vrátim uvidím sama. Ale zatiaľ som okej s tým ☺️
Uvidis tiež ako ti to pôjde a hlavne ako to ty budeš cítiť 🙂 ale graf máš pekný ja to stále hovorím takze som zvedavá ako to s tebou pôjde a dopadne. ☺️

patulka2
22. okt 2021

@luci601 áno, ja som tiež siahla po teplomery najmä kvôli ovu, 3 cykly boli oka cca na 20ty deň ale predošlý som mala 60 dní a podla grafu som vedela kedy ovu nakoniec bola. Ale asi máš pravdu, človek bude viac v pohode ak nebude nič riešiť, iba vitaminky piť a všimnúť si len kedy cca bude ovu...
Ďakujem ti pekne, človeka naozaj povzbudia takéto správy. Môj muž len povie nestresuj, keď to nebude tak to nebude ale chce tiež aj on veľmi. Takže sa bojím aby aj on nebol sklamaný potom zo mňa.

luci601
22. okt 2021

@patulka2 Jasne ja ta chápem úplne. Hlavne ako to ty budeš cítiť v ten dany moment 🙂 vitamíny sú tiež fajn, tiež beriem.
Mne príde že chlapi sú takí že to neriešia ale ver že ich to mrzí tak ako nás možno ešte viac. Môj mi tiež párkrát povie že nerieš dobre bude a potom raz prišiel že ho to mrzí ale že sa isto podarí a že bude najšťastnejší ☺️😘takze nestracaj nádej všetko to príde!

kakatulik
22. okt 2021

@michaelka_ no ahoj mladá pani. Ako dopadla svadba? Čo nové?🙂

patulka2
22. okt 2021

@luci601 a aké berieš? Ja som mala inofolic combi premium a teraz mam lejdyvita..
No môj nepríde ale zas ma pravdu..

luci601
22. okt 2021

@patulka2 Ja mám inofolic tiež takze to a muž ma folandrol to je na podporu spermií 🙂

patulka2
22. okt 2021

@luci601 no môj povedal, že on to piť nebude a on je proste 100% v pohode 🤷‍♀️🤣

luci601
22. okt 2021

@patulka2 Haha 😂 presvedčený! Ale bodaj by! Môjmu to chuti lebo to aj pekne vonia a proste som povedala že to je len preventívne a uvidíme či sa podarí.

mirus11
22. okt 2021

@luci601 aj my máme ja inofolic combi premium a muž folandrol.a muž to pije bez problémov.

patulka2
22. okt 2021

@luci601 u nás keď padlo, že proste nech ide aj on preventívne, proste nie.. muži sa podľa mňa hanbia a myslia si, že len žena je na chybe a oni sú v pohode lebo sa im postaví, spravia sa a vybavene 😀

katkaholiova
23. okt 2021

@patulka2 ahoj ako teplota

patulka2
23. okt 2021

@katkaholiova ahojky, no ja takto a ty ? Už ti nabehla ovu ?

katkaholiova
23. okt 2021

@patulka2 ahoj no vidis super n

patulka2
23. okt 2021

@katkaholiova len test je negatívny 🤔😩

katkaholiova
23. okt 2021

@patulka2 este mozno ma cas

ilovepizza
23. okt 2021

@patulka2 preco tam mas stale len prerusovanu ciaru? 🤔 na ten 20 dc si merala v inej hodine?

patulka2
23. okt 2021

@ilovepizza ak tam je trojuholnik tak v inej hodine.. no a prerušovana mi vyznacila ovu

ilovepizza
23. okt 2021

@patulka2 no len prerusovana je, ze je to predpokladana ovu. bezne ukazuje plnou ciarou.

patulka2
23. okt 2021

@ilovepizza jaaaaaj dobre vedieť...a nemôže to byť aj tou appkou ci je platená alebo nie?

ilovepizza
23. okt 2021

@patulka2 to si nemyslim. skor ci ta teplota merana v inu hodinu tesne po ovu to nerobi.

patulka2
23. okt 2021

@ilovepizza keď som pozerala, dva grafy mam plne, dva mam ciarkovane .. neviem ci to je, možno nie je taký teplotný rozdiel alebo co.. lebo v inom trojuholniky nemám 🤷‍♀️

ilovepizza
23. okt 2021

@patulka2 tu prerusovanu zrejme dava vtedy, ked vsetky znaky nie uplne sedia na ovu, ale podla teploty pravdepodobne prebehla. mne to min mesiac dalo prerusovanu, ked som si zaznacila, ze som pila alkohol. dala som to prec a zmenila sa na plnu.
inak ked teraz pozeram, tak asi kvoli hlienu to bude take prerusovane. den pred tvojou ovu mas S sticky, co nie je plodny hlien, preto to apke asi nesedi

stelush
23. okt 2021

@ilovepizza mne tiez neviem preco dalo prerusovanu, najväcsia komedia je, ze tato appka mi ukazala ovu na 14 dc a ina na 11 dc 😂😂😂 inak meriam stale 6-6:30 rano

ilovepizza
23. okt 2021

@stelush ten 13. den si merala v inu hodinu. o kolko skor alebo neskor to bolo? podla mna ta hodnota mätie aplikaciu..lebo naozaj si mohla mat ovu aj ten 11 dc

stelush
23. okt 2021

@ilovepizza vzdy meriam 6-6:30 tam som merala 6:30. Akoze mohla byt aj vtedy, vsak uvidime ako co pride. Zajtra idem skusit testnut ci tam nieco nebude. Ak bola 11,tak by uz mozno mohlo 🤷🏻‍♀️🙂

ilovepizza
23. okt 2021

@stelush tak si uprav cas v apke na 6:30. to sa da, aspon tam nebudes mat trojuholnik a mozno ti ovu zaznaci plnou ciarou.
ano, drzim palce ☺️

patulka2
23. okt 2021

@ilovepizza áno, máš pravdu, ten vytok som zrušila a už mi to odstránilo prerusovanu a mam plnú čiaru ale nezmenila miesto 🙂

stelush
23. okt 2021

@ilovepizza aj tak je prerusovana 😂 skusila som tu nemecku stranku a tam je tiez skor ovu. Tak uvidime. Som kazdopadne zvedava na rano ci spadne dole ci nie.