Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa
takže tu su.
Ten 15 DC 8.05 rano je v reale dosť silny. Ta fotka to dosť skresľuje. A nie je z prveho ranneho ... 😉
Ale podobne silny bol už aj 11 DC. Ale ten je slabši ako ten 15 DC rano.
Poobede 15 DC už bol negatívny. No možno som viacej pila, aj ked teda som sa snažila nepiť toľko.
Dnes doobedu bol dosť silny a poobede tiež. Tie mi pripadaju obidva pozitívne.
Ahojte kočeny moje 🙂
No ja som bola dnes na gynde na krv na ten HP este a aj na usg. Tak dr. potvdila, ze ovulka prebehla, ze je to tam prasknute a teraz mam cakat, ci sa daco upecie 🙂 No a mam aj dobe vysledky z cyto steru, co mi brala na preventivke, tak sa tesim, ze som momentalne v poriadku 🙂
@jaja9891 no dakujem, asi fakt nebol pre mna ten Inofolic najlepsia volba...Ale co uz, clovek si chce dopomoct a este horsie potom...
@senta_sofia dakovala...no snazim sa tentoraz 😉
@petra212 ten na 15 DC je negatívny, ešte je pomerne bledý oproti kontrolnej čiarke, ani tými na 16 dc si nie som 100 % istá, tiež im trošku chýba, tak skús ešte zajtra, to by už mali byť top. Ak budú slabšie, považuj za pozitívne tie dnešné. Nerob ovu testy skôr ako o 10.00 hod., aj keď si nerobila z prvého moču, ale ráno je vraj hladina LH nejako rozkolísaná a ustaľuje sa až po desiatej hodine, najideálnejšie sa drží poobede okolo 16-17.00 hod. tak uvidíme, čo ukáže.
@rybkaa vies co, ani nic take nepovedala, lebo nebolo ani kedy.... 😉 Mala strasne vela zien objednanych a ja som sa tam len tak nejako vtrela, tak som nechcela moc zdrzovat...Nejako sme to uz potom radsej nerozoberali...Aj mi to bolo v tej chvilio dost jedno, hlavne, ze ja som odtial odchadzala spokojna 🙂
@petra212 ja som si tiez neni moc ista tymi testami...Ale zatial najtmavsie vyzera na ten 16 DC o tej 10-tej.. Ale skus este zajtra, som zvedava aky bude...
@rybkaa
@adamnela
dakujem drahe moje,prva bola najhorsia a uz to dam 😉 inak na tej Prednej Hore musi byt super 🙂 videla som na zlavomate relaxacny pobyt...asi by som si ho mala rezervovat uz teraz 😀😀😀 a okrem injekcii musim pit 2 l vody denne a potom az 4 l a to sko dam netusim 😀 dnes som dala liter,zabudla som ja hlava derava...
@jaja9891 pozor pozor, ja som nemyslela relaxačnú chatku, ale psychiatrický ústav na liečbu alkoholovej, drogovej a inej závislosti, to je iný zámoček 😀 Je tam fakt pekne, mám vyhliadnutú izbu vo vežičke s výhľadom na Muránsky hrad, len musím začať budovať kariéru alkoholika, nech ma tam vezmú zadarmo 😀
Ja som si nainštalovala do mobilu appku na pitie vody, už ju mám od operácie, teda vyše 2 týždňov a je to super. Predtým som denne vychlomtala možno liter vody, čo je na moju váhu sakra málo, teraz ma appka núti piť každú hodinu a denne musím vypiť 3 litre a fakt sa mi to darí 🙂 skús kuknúť nejakú, je ich veľa, mne najvoac vyhovuje táto https://play.google.com/store/apps/details?id=c... je v slovenčine a môžeš si vybrať aj druh nápoja, aký si vypila, jeho množstvo a čas
Dobre ranko kočeny...
Takže zacinam tahat hadika....🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Uz mi ide net, ale len na pevno sa musim pripojit. Odisiel nam router tu v byte, ale kaslem uz na to, aj tak sa budeme stahovat onedlho, tak to budem riesit az v dome...Tam uz net mame nainstalovany, ale tiez zatial len pevny, k wifi sme sa zatial este nedostali..
No ja idem dnes do roboty, takze zase cely den len na mobile 😒 Uz aby prisiel ten Jezisko s tym tabletom 🙂
Tak Vam prajem kočky moje pekny den...
@rybkaa necikala som do sódy 😀 a podľa lunárnych vekov vychádza princezná, tak sa nechám prekvapkať, dúfam, že na Mikuláša mi pán dr. dá prekvapko a povie, čo to bude aj bez sódy 😉
@rybkaa
díky, to som nevedela, že hladina LH býva ráno nejak rozkolísaná. Dám si na to pozor.
@adamnela
Mne sa ten 15 DC tiez ešte nezdal byť celkom pozitívny, ale "naživo" sú všetky silnejšie ako takto na fotke. No a keď potom poobede už bol slabší, tak som si myslela, že to bol "vrchol" LH ... ale ako vidím, včera boli zase silné.
No uvidím dnes večer, dám posledný a ten to rozhodne.
Za to ja som dnes asi spala odokrytá 🙂
čaute babenky, tak prvé meranie za mnou http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 🙂 a tak som si myslela, že tam už na FF nikdy nevkročím. však načo? ☹
@jaja9891 šikulka moja 🙂
@rybkaa nefotila som, ani som nič nerobila, bo som mala v nedelu slzavé údolie. nejak clivo mi bolo. asi PMS. 🙂
no a baby bolia ma kríže ale fest, žeby mrcha prišla? juj to by bolo super. prvýkrát sa teším na kráme.
@petra212 neporovnávaj s mionulými cyklami, každý je iný a hladina LH nemusí byť každý mesiac rovnaká v presne rovnaký deň. Ten na 15 DC je určite negatívny, to musí byť oveľa silnejšia čiarka, aj po vyschnutí, ale ten na 16 dc by si už za pozitívny považovať mohla, no skús ešte dnes, môžeš aj okolo obeda a jeden večer, aby si neprešvihla vrchol, ak bude dnes a nebol už včera. Za cyklus môže byť test pozitívny len jeden deň, ale aj 3 dni, závisí to od toho, koľko LH v tele máš a ako rýchlo sa vylučuje.
@mawiya ach moje zlatko, hlavu hore, ešte to rozbehneš naplno a nezabúdaj, že budeme tehotnieť spolu a ja to plánujem už na vianoce, tak sa skonsoliduj a ideme na to 🙂 chcete začať plodiť hneď po prvej mrche či ešte budete čakať? teraz to tam máš pekne pohnojené, mohlo by to vyjsť, hm? 🙂
@petra212 no zajtra vyskočíš vyššie a pozajtra ešte vyššie a ovulku ti označí na zajtra. a inak ani nemysli 😉
@zuzulienocka77 to je len premenlivá depka. 🙂 viem, že bude dobre
@rybkaa
No okolo obeda to nepôjde. Nemám tu žiadny test. Bude musieť stačiť jeden večer.
Hej kdesi som čítala už, že pred ovu býva pokles teploty, ale nemyslela som si, že až takýto veeeľký 😎
Z tých hlienov mám stále hokej a bolesti pri ovu som asi nikdy nemala, alebo ak aj ano, tak som nevedela, že sú z ovu. Nikdy som si to nejako nespájala s ovu.
Ale príznakov by bolo habadeeeeej. 😉 Ale zase až tak sa neidem pozorovať, lebo aj na konci každého cyklu mám tehu príznakov, že by som už musela mať štvoričky 🙂
Proste sa na to nedá spoľahnúť. Kľudne si to môžem len namýšľať ....

@zuzik1927 nechápem prečo to označilo tak, že máš tak nízko tu vodorovnú ciaru, ja by som ju dala vyššie na 36,45 aby boli predovulačné teploty všetky pod ňou, nie jedna hore druhá dole. Ake máš nastavenie vyhodnotenia grafu? To odporúčané?