icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
4. nov 2014

@mawiya určite je to počasie...alebo PMS? neviem, tiež som taká nijaká, furt sa mi len drieme, nič sa mi nechce, nič ma neteší....neviem čo to za obdobie....vieš, ono ti to všetko len teraz dochádza, čo sa stalo....aj ja som to tak mala ako ty - na kyret som šla zmierená, vyrovnaná a potom mi to všetko došlo a mala som taklé stavy ako ty ☹

mawiya
4. nov 2014

@rybkaa tiež si myslím, že len teraz mi dobíja. bola som ako v bubline a teraz to prasklo. ☹ no nič, nech je to už PMS a ideme plodiť dievka. pod stromčekom. prídi k nám do BB, stromček býva veľký aj dva páry sa tam zmestíme 😀

rybkaa
autor
4. nov 2014

@petra212 nemusíš sledovať všetko, každé pichnutie. Ale hlien dokáže veľmi grafu pomôcť pri vyhodnotení, no čo je podstatnejšie - ak máš hlien, spermie dokážu v ňom dlhšie prežiť a počkať si na vajko, preto je dôležitý 🙂

petra212
4. nov 2014

@rybkaa
mno tak určite nejaký, ale ako hovorím, mám v tom stále hokej.
Hej to som čítala, že je dôležitý. Ale rozoznať ho teda neviem. 😖

adamnela
4. nov 2014

@zuzulienocka77 no nenahnevala by som sa keby to aj teraz vyšlo 😉 Ale nechám to uz na osud a bábätko príde vtedy, ked bude mať prísť 🙂 Uz to nebudem brať tak tragicky, ak by to teraz nevyšlo. Mňa uz teší aj to, ze sa mi celkom unormalnil cyklus..A drzim palce, aby si dostala na Mikuláša krásnu správu a dozvieš sa čo čakáte 🙂
@petra212 tiež si myslim, ze to je pokles pred blížiacou sa ovulkou. Takže sa treba pekne posnazit najbližšie dni 😉
@rybkaa jasné nad čiarou je to krajšie 🙂 A chceli by sme sa presťahovať do konca mesiaca ak sa nám to podarí 🙂 Dúfam, ze áno. A ozi, ako vyzerá Tvoj graf? Už sa v tom strácam..

petra212
4. nov 2014

@adamnela
určite je to tak a uvidíme aj podľa ďalších teplôt ... tie to ukážu ...

jaja9891
4. nov 2014

@rybkaa no tak si rezervujem izbicku vedla teba 🙂 nech bude veselo 🙂 diky,vyskusam tu apku,ale este by som potrebovala taku,ktora by ma donutila nosit mobil so sebou a nenechavat ho vzdy niekde polozeny 😀 😀
@mawiya @sjuzan77 @zuzulienocka77
dakujem moje zlate,nebolo to take hrozne ako som sa bala 🙂 ale citim sa ako s mechom udreta po tej konskej davke 🙂
pekne plodne dni zienky prajem 🙂

adamnela
4. nov 2014

@petra212 no to ano 🙂

rybkaa
autor
4. nov 2014

@petra212 tak - ako vyzerá? ako voda? ako vaječný bielok? alebo ako riedky krém, mlieko?

rybkaa
autor
4. nov 2014

@adamnela ja som v očakávaní...mrchy 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
popravde, ani neviem, ako tú mrchaňu rozoznám, že prišla, keďže ešte stále špiním hnedú vodu a niekedy aj trochu krv, tak neviem, kedy to ozaj bude mrcha a nie len špinenie....asi keď klesne teplota riadne dole a bude to silnejšie ako len špinenie, teda 1 DC bude veeeeľmi orientačne určený 🙂

rybkaa
autor
4. nov 2014

@jaja9891 na to netreba appku, na to treba špagát na krk 😀

jaja9891
4. nov 2014

@rybkaa nooo spagat na krk zatial odkladam do zasuvky 🙂 teraz by to bola skoda prist o tolko ihiel 😀 😀 😀 inak neviem ako by som tu moju tehlu nosila na krku,chudak chrbtica 🙂

lenna71
4. nov 2014

ahojte tak ja dnes 2DC, zase nic ale co uz ☹ ideme dalej, tento mesiac som ani moc nemerala som potom na to priliz upata ale aspon chodim sem pozriet ako sa vam vedie. tak vam teda vsetkym drzim palceky nech vam to cim skor vyjde 🙂

mawiya
4. nov 2014

caute baby aha moja prvá plienková 🙂

adamnela
4. nov 2014

@mawiya peknucka torticka 🙂 To nám potom budes posielať tiež také torticky po porode? 😉 😉
@lenna71 hm to ma mrzí, ze to nevyšlo.. Ale podarí sa určite čoskoro, len presne ako pises, netreba sa na to vsetko tak moc upinat..Viem, ze je to tazke, ale fakt ta psychika robí svoje..
@rybkaa tak cakas mrsinu, hm? No a potom sa mozete snažiť, ci až v decembri?

mawiya
4. nov 2014

@lenna71 neboj moja, nic to. aj tak sa všetky ideme sústrediť na december. a poplodíme pod stromčekom. už som dala návrh @rybkaa, že ak sa nezmestia pri plodení pod stromček, nak prídu k nám na námestie do BB, že tam bude isto veľký strom a tam sa nás zmestí. ibaže vy ostatné máte oproti mne smolu. máte bielych chlapov. ja čierneho, čiže nás v tej tme nebude pod stromčekom teoreticky vidieť. no ale zasa ja som prekysnutá, takže neviem. hlavu hore žena, do roka sme maminky. všetky.

ivietka
4. nov 2014

Baby poradte : ovulka mala byt v nedelu. Vsetko tomu nasvedcovalo.Bolesti v lavom vajecniku ,plodny hlien, ale BT po " ovulke "nizka . nedela 36,42 pondelok 36,30 a dnes pokles na 36,21. Nie je to divne ked mi takto klesla? Prebehla teda podla vas ovulka? BT si meriam 4 mesiace a vzdy po ovulke ide len hore,este nikdy mi neklesla. A v sobotu a nedelu bol ovu test pozit..Vcera uz bol len slabunky pasik tak to ratam ako negat. Stalo sa vam to niekedy?

senta_sofia
4. nov 2014

@ivietka a inak mavas po ovulacii aku teplotu? akoze tie desatiny nie su az take tragicke

jaja9891
4. nov 2014

Ahojte moje drahe,druha injekcia za mnou,trochu viac bolela a lame brucho...ale inak ok,mm ma podivanu zo mna 😀 a revala som pri filme Nebo nie je vymysel...cize hormony funguju 😀😀😀 no aj depkovo ako to skonci cele...
pekny vecer drahusiky 🙂

ivietka
4. nov 2014

@senta_sofia ahoj,no medzi 36.6 a 37

sjuzan77
4. nov 2014

@rybkaa tiez si myslim, ze ovu uz bola, len neviem, ktory den 😝 Dufam, ze sa mi mrcha spusti najneskor do piatku, v pondelok idem na tu genetiku a rada by som mala tie prve najsilnejsie dni za sebou.

Babule, infekcne choroby sa nepotvrdili, teda aspon nie tych par, co mi robili. Patrame dalej 😨

adamnela
4. nov 2014

@ivietka mozno akurat dnes je pokles a zajtra vyskocis hore...Som zvedava na Tvoju zajtrajsiu teplotu...A mas aj tie predosle grafy? Zeby sme mrkli ako to u Teba vyzera....
@sjuzan77 no ja som tak strasne zvedava, ci sa k niecomu vlastne dopatrate. Je to fakt beh na dlhe trate a bodaj by sa na to prislo co najskor, nech viete co je za tym..
@jaja9891 no Ti verim, ze to neni sranda...Kolko tych injekcii si vlastne musis pichnut?

sjuzan77
4. nov 2014

@adamnela bojim sa toho, ze sa pricina nezisti, neviem, co potom bude 😔 Teraz v pondelok nas caka genetika, 19.11.vysledky z endokrinologie, s vysledkami na konzultaciu s dalsim gynekologom, chce sa na mna pozriet. Upieram sa na tu stitnu, strasne moc dufam, ze tam nieco bude.

ivietka
4. nov 2014

Jej dakujem za odpoved. Predosle grafy su ukazkove,preto mi to prislo divne... Mam taku aplikaciu na teplotu v telefone a tu sem neviem skopirovat. Mozno je to len psychyka ze prave teraz sme to s priatelom konecne vyskusali cez ovulku, tak to naschval blbne 😲

rybkaa
autor
4. nov 2014

@adamnela ešte neviem. Po mrchE pôjdem na kontrolu a uvidíme čo povie dr.

rybkaa
autor
4. nov 2014

@ivietka podľa mňa si ešte v norme...ak boL test pozitívny v sobotu a nedeľu,teplota môže vyskočiť zajtra a ovu bola dnes. Prichadza do 48 hod. od poz.testu takže je to tak akurát a pokles teploty pred ovulkou je bežný. uvidíme zajtra

adamnela
5. nov 2014

Ahojte baby....
No tak ja zatial stale taham hadika a dufam, ze potvora zdvihne hlavku a pojde teplota vyssie 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@sjuzan77 no tak bodaj by to teda bolo naozaj tou stitkou..No v kazdom pripade drzim palce, nech sato cim skor objasni....
@ivietka no co ako to s Tebou dnes vyzera? Stupla si?
@rybkaa no to som aj ja zvedava, co Ti povie dr. Este stale mate pôst?

mawiya
5. nov 2014

Jeden na dnešný deň
Príde smrtka do nemocnice a obchádza pacientov a jednotlivo im vraví:
- Ty tu budeš ešte rok, ty týždeň, tebe zostávajú dva mesiace...
Jeden starček, ktorý má na vlásku utečie na detské oddelenie, kde si ľahne do postieľky medzi deti. I tam smrtka dorazí a obchádza.
- Ty máš ešte 50 rokov, pre teba si prídem za 70... a čože ty tu robíš?
a deduško z pod perinky:
- Pinkám, pinkám.
- Tak pinkaj, pinkaj a ja zajtra pídem pojdeme pa.

rybkaa
autor
5. nov 2014

ahaaaaa čo ma ráno čakalo za prekvapko 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
ovulku som musela preznačiť manuálne, pretože podľa automatického vyhodnotenia mi to nesedelo, mala by som krátku LF a ani s mojimi pocitmi to nebolo ok, takže takto som dopadla 🙂 v piatok idem do nemocnice na predvolanie primára na gynku na tú konzultáciu po operácii, keďže budem vedená v tom dispenzári onkoosôb či čo to....

rybkaa
autor
5. nov 2014

@adamnela hej, ešte stále pôstime, máme šestonedelie 🙂 Takže môžeme začať až od decembra, 1.12. má mm narodky, okrem lístkov na IMT a Lúčnicu dostane darček ako nikdy 😀 MŇA 😀