icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

amelie22
4. mar 2022

@zojeva Tak ako hovorí @mirus11 , aj je toto ovu test, tak je prudko negatívny. Na ovu teste sú dve čiarky vždy, ale pozitívny je len vtedy, keď sú minimálne rovnako tmavé.

zojeva
4. mar 2022

@amelie22 @mirus11 len ma to zmiatlo ešte som nemala taký ,,silný ,, ovulacny , ale potom je všetko v poriadku keď je prudko negatívny 😁

modro_zelena
4. mar 2022

@zojeva nie nemôžeš mat dve ovulacie v jednom cykle. A tu 10dc máš potvrdenu ako, kým? Dr?
Ovu testy môžu byt stále s náznakom ovu, dokonca niekedy vraj detekuju skore tehotenstvo.

lenusa20
4. mar 2022

Dnešná teplota. A bola som v lekárni si kúpiť vitamíny. Lebo ja už som ani nič nebrala, čo som to vzdávala, aaaleee objednala som si po dlhšom čase aspoň ja femibion. Lebo už ani môj nič nebral. A jak som bola v tej lekárni, tak taká myšlienka, sprav si test. Test teraz z obeda. Hneď to vybehlo. Som v neskutočnom šoku... Lebo takýto graf, mám každý cyklus. No a môžem hneď riešiť hematku a gyn čím skôr.

kakatulik
4. mar 2022

@zojeva nie. Snažiť sa môžete,ale už je po ovilacii.

zojeva
4. mar 2022

@modro_zelena áno, na 10dc som bola u doktorky kvôli cyste na kontrolu a povedala, že ovu už prebehla. Na druhý deň mi robili punkciu cysty…áno, pri prvom tehotenstve som sa pomýlila a miesto tehu testu urobila ovu a ten bol pozitívny veľmi a spravila som aj tehotenský aj ten bol pozitívny…

zojeva
4. mar 2022

@kakatulik akože v ten deň mi povedala ze keby skúsime ešte môžem otehotnieť preto ma to zarazilo ze však už keď vidí žlté teliesko tak asi zbytočne by sme sa snažili nie 😀

kakatulik
4. mar 2022

@zojeva tak ak si bola fakt čerstvo po, tak t teoretickaymoznost je.

mirus11
4. mar 2022

@lenusa20 jej potichucku gratulujem

amelie22
4. mar 2022

@lenusa20 Waaau gratulujem!!! Tieto týždne sú tu nejaké mega pozitívne, dúfam, že všetko pôjde dobrým smerom!

patulka2
4. mar 2022

@lenusa20 paráda, gratulujem, držím palce nech to teraz dobre dopadne ❤

sindyem
4. mar 2022

@lenusa20 Potichucku gratulujem a drzim palce, nech ciarka silnie a je vsetko v poriadku. 💪❤️

iamkate
4. mar 2022

@lenusa20 blahoželám 😊

mar_tina14
4. mar 2022

@lenusa20 wau, držím palce a potichučky gratulujem🥰🥰týchto par týždňov to tu krásne pribúda. Už len aby sa postastilo aj nám ostatným cakatelkam🍀

lenusa20
4. mar 2022

Neskutočný šok prežívam... Toto som už vážne nečakala. Ďakujem vám kočky za gratulácie. Dúfam že to tentokrát dopadne dobre. Pred chvíľou som skúsila aj inú značku, mamatest a toto isté... Neskutočné emócie mám v sebe. Už som bola tehu viac krát, ale taktooo som ešte neplakala od šťastia. Veľmi, veľmi prajem každej jednej aby sa dočkala dvoch čiarok a pokladov v rukách. Sama viem aká môže byť cestá ťažká. Budem ďalej informovať. ❤️🍀🌻

baru2
4. mar 2022

@lenusa20 krasne ciarocky, potichucky grratulujem a budem na teba mysliet aby to dobre dopadlo 🙂 🥰❤

marinecka95
4. mar 2022

@lenusa20 wau, gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 😍

michaelka_
4. mar 2022

@lenusa20 držím palce.

zuzu1109
4. mar 2022

Môžem sa aj ja tešiť ? 🙂

zuzu1109
4. mar 2022

Tri dni pred očakávanou menštruáciou

patulka2
4. mar 2022

@zuzu1109 no ja odpadnem, tuším sa tu vrece roztrhlo s 2 ciarkami. Povedzte ni, nech sa postavím do správnej rady, aj ja chceeeem. Gratulujem baby ❤ február je vraj mesiac vyznania lásky, tuším chlapi vyznavali tu lásku 😃😃

zuzu1109
4. mar 2022

@patulka2 vydrž. Príde to v správny čas.
Ja som tiež čakala a čo som zazila všetko.
Verím že toto dopadne dobre

malarybka3
4. mar 2022

@zuzu1109 a @lenusa20 🍀🍀🍀🍀🍀 gratulujem dievčatá 😊😊😊❤

bla111
4. mar 2022

@zuzu1109 @lenusa20 blahozelam 😊

patulka2
4. mar 2022

@zuzu1109 držím palce nech to dopadne tak ako ma 🍀😊

lenusa20
4. mar 2022

@zuzu1109 myslím že môžeš. Sme na tom rovnako. Gratulujem 🍀🍀🍀

zuzu1109
4. mar 2022

@lenusa20 aj ja gratulujem zo ❤️

domulibalazova
5. mar 2022

@lenusa20 @zuzu1109 Dámy z celého srdca Vám blahoželám k || 😍🤰🏼, prajem Vám veľa zdravia a dostatok energie 💛

domulibalazova
5. mar 2022

@patulka2 Päťka držím palčeky aby bol tento graf víťazný 🥳 My sme tiež tak dosť chceli, aby to vyšlo teraz, mala by som krásnu materskú minulý rok bol náročný ale finančne štedrý, ale človek mieni a poznáš to ďalej 🙃

malarybka3
5. mar 2022

Dievčatá mám obavy, dnes som si robila po dvoch dňoch mamatest a myslela som si, že to už bude pekne vidieť a že vôbec, stále len slabý dúšik, možno aj slabší. Robila som si aj clearblue a vyšiel pozitívne, 1-2 týždeň. Otázka znie, je to normálne?? Môže sa stať že hcg stupne až neskôr?? 😔