Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva nie nemôžeš mat dve ovulacie v jednom cykle. A tu 10dc máš potvrdenu ako, kým? Dr?
Ovu testy môžu byt stále s náznakom ovu, dokonca niekedy vraj detekuju skore tehotenstvo.
Dnešná teplota. A bola som v lekárni si kúpiť vitamíny. Lebo ja už som ani nič nebrala, čo som to vzdávala, aaaleee objednala som si po dlhšom čase aspoň ja femibion. Lebo už ani môj nič nebral. A jak som bola v tej lekárni, tak taká myšlienka, sprav si test. Test teraz z obeda. Hneď to vybehlo. Som v neskutočnom šoku... Lebo takýto graf, mám každý cyklus. No a môžem hneď riešiť hematku a gyn čím skôr.
@modro_zelena áno, na 10dc som bola u doktorky kvôli cyste na kontrolu a povedala, že ovu už prebehla. Na druhý deň mi robili punkciu cysty…áno, pri prvom tehotenstve som sa pomýlila a miesto tehu testu urobila ovu a ten bol pozitívny veľmi a spravila som aj tehotenský aj ten bol pozitívny…
@lenusa20 wau, držím palce a potichučky gratulujem🥰🥰týchto par týždňov to tu krásne pribúda. Už len aby sa postastilo aj nám ostatným cakatelkam🍀
Neskutočný šok prežívam... Toto som už vážne nečakala. Ďakujem vám kočky za gratulácie. Dúfam že to tentokrát dopadne dobre. Pred chvíľou som skúsila aj inú značku, mamatest a toto isté... Neskutočné emócie mám v sebe. Už som bola tehu viac krát, ale taktooo som ešte neplakala od šťastia. Veľmi, veľmi prajem každej jednej aby sa dočkala dvoch čiarok a pokladov v rukách. Sama viem aká môže byť cestá ťažká. Budem ďalej informovať. ❤️🍀🌻
@lenusa20 wau, gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 😍
@lenusa20 držím palce.
Tri dni pred očakávanou menštruáciou
@patulka2 Päťka držím palčeky aby bol tento graf víťazný 🥳 My sme tiež tak dosť chceli, aby to vyšlo teraz, mala by som krásnu materskú minulý rok bol náročný ale finančne štedrý, ale človek mieni a poznáš to ďalej 🙃
Dievčatá mám obavy, dnes som si robila po dvoch dňoch mamatest a myslela som si, že to už bude pekne vidieť a že vôbec, stále len slabý dúšik, možno aj slabší. Robila som si aj clearblue a vyšiel pozitívne, 1-2 týždeň. Otázka znie, je to normálne?? Môže sa stať že hcg stupne až neskôr?? 😔

@zojeva Tak ako hovorí @mirus11 , aj je toto ovu test, tak je prudko negatívny. Na ovu teste sú dve čiarky vždy, ale pozitívny je len vtedy, keď sú minimálne rovnako tmavé.