icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
18. mar 2022

@katkaholiova Katka zdravím Ťa, teplota dnes ako ? 😊
@iamkate Bohužiaľ nemám skúsenosť, cítiš sa už lepšie ? 🤗

@marinecka95 Držím palce, obdivujem každú jednu z nás čo bojuje 💫💪

@patulka2 Paťka verím, že to príde už čoskoro, verím, že už vaša snaha prinesie ovocie ❤️🍀

marinecka95
18. mar 2022

@domulibalazova ďakujem. Už sa nám blíži obdobie ovulácie 🙂 ako sa tvári graf? Ja teplomer dnešným dňom odkladám

mirus11
18. mar 2022

@iamkate no ja som nemala vôbec nic

iamkate
18. mar 2022

@domulibalazova ďakujem za opytanie si veľmi milá 😊 je mi zle celý deň😑 ale už to prechádza do krížov takže asi to už bude skorší intenzívnejší PMS 🙈

patulka2
18. mar 2022

@domulibalazova dakujem, neplánujem zatiaľ merať, som 5dc estelen mi ms skončil, mam ešte 2 týždeň do ovu, ak bude na 19dc ako zvyčajne...a ty ako?
@marinecka95 silno držím palce a verím, že sa to podarí 🍀❤

katkaholiova
18. mar 2022

@domulibalazova ja dnes takto 🙄

ilovepizza
18. mar 2022

@marinecka95 velmi drzim palce 🍀ja pomaly uz zvazujem telefonat do car, takze ta budem asi o par mesiacov nasledovat.

ilovepizza
18. mar 2022

@katkaholiova kati, to nie je taky zly pokles. uvidis rano, aka bude teplota, ale drzi sa nad ciarou a to je hlavne

malarybka3
19. mar 2022

@domulibalazova ahoj, chcem sa ťa opýtať, spomínala si, že si tiež mala biochemické. Nemala si po ňom rozhádzaný cyklus?? Lebo ako zvyčajne mám ovu od 16-18dc. Tento mesiac som si dala oddych od merania, no mám pocit, že mi prebehla včera čo je len 12 DC, všetky príznaky tomu svedčia a dnešná teplota 36,6. Chcela som ísť v utorok k lekárovi na kontrolu a skontrolovať aj folikul 😒, asi už bude neskoro.

marinecka95
19. mar 2022

@patulka2
@ilovepizza
Baby ďakujem, Vám držím palce nech sa to podarí prirodzene a nemusíte riešiť IVF ani nič podobné ❤️

domulibalazova
19. mar 2022

@marinecka95 Ahojky, dnes som 14dc, čakám na ovulku, užívala som aj fytosoju, tak som zvedavá či príde skôr, normálne ju mávam okolo 17dc 😊

@patulka2 Paťka dnes som 14dc, snažím sa myslieť popravde na iné veci, ale meriam zatiaľ každý deň, dnes som ale zaspala tak som nemerala 😂, takže teraz nebudeš merať ?

@katkaholiova Katka a dnes ako ? 😊

@malarybka3 Zlatko ja som začala merať až po tom biochemickom, mám trošku rozhádzaný cyklus, lebo sme zistili že mám pcos…takže v tomto ti neporadím 😞

patulka2
19. mar 2022

@domulibalazova zatiaľ nemeriam, uvidim co budúci týždeň. Ale chystám sa na kontrolu. Mala by som ísť 10-12 ale pôjdem až ten 15dc fusim keďže mam neskoršie ovu

adka3321
19. mar 2022

ahojte. ja sa idem postazovat. vcera mi vysiel takto antigenovy test 😕 dnes som bola na pcr, vysledky este neviem, ale s najvacsou pravdepodobnostou bude pozitivny. no a najhorsie je, ze ovulka za rohom (tipujem ze asi v piatok by mohla byt) a chlap sa ku mne chova akoby som mala mor. on sa ku mne nepriblizi na viac ako dva metre nie este aby sme spolu nieco mali. dalsi mesiac premarneny ☹️

katkaholiova
19. mar 2022

@domulibalazova ani neviem ci prebehla

baru2
19. mar 2022

@adka3321 pri covide sa aj moj muz odstahoval zo spalne. Jediny ci sa doma nenakazil covidom. Potreboval chodit do prace a ked tak mi doniesol len co som potrebovala a rychlo utekal prec z izby. Ale tak radsej ako by mal lahnut aj on. A aj tak radsej sa daj rychlo do poriadku po covide a potom zacnite znova so snazenim ;)

modro_zelena
Autor odpoveď zmazal
patulka2
19. mar 2022

@adka3321 ja som tiež mala minulý mesiac covid v čase ovulky a išli sme pekne každý druhý deň. Muž hovoril, že či či tebou budem alebo nebudem sexovat, raz keď spolu byvame to dostanem tak ci tak. Aj tak bolo ale až po ovulke o tyuden, chvalabohu. Aj keď nám to nevyšlo, keď sa dalo išli sme. A kľudne mu povedz ze to môže čakať ah on. Tomu sa nedá vyhnúť..

marinecka95
19. mar 2022

@domulibalazova držím palce ❤️

adka3321
19. mar 2022

@baru2
@patulka2
aj on sa hned ostahoval, ako videl, ze mala zacina soplit (u nej sa prejavili priznaky o den skor ako mne), ale bolo mu to prd platne. uz mi hovori, ze ho skrabe v hrdle, takze aj on sa nakazil. lenze zas teraz bude chorucky a nebude vladat 😀 takze zas nic z toho.

adka3321
19. mar 2022

@baru2 a mozem povedat, ze som zatial celkom ok, klop klop. vcera ma neskutocne hlava bolela, aj dnes rano, ani paralen moc nezaberal, ale dnes som to vylezala a teraz momentalne je mi celkom fajn. trochu kasel a soplik, ale to sa da prezit

anetata
19. mar 2022

Baby náhodou neužíva tu niektorá progesterón? Konkrétne ten čo je na foto. Zostalo mi celé balienie plus niečo, ak by niektorá chcela pošlem za poštovné.

baru2
19. mar 2022

@adka3321 mna tiez bolela hlava strasne dva dbi a ramena hlavne, ja som mohla len paralen aj to som si davala po polke. Keby mozem normalne lieky tak si myslim ze dva tri dni a som fit. Ale takto to prechadzalo dlhsie. Stale pokasliavam stale plny nos aj unava. A to je druhy tyzdrn teraz

ilovepizza
19. mar 2022

@adka3321 my sme mali sex normalne, aj sme spolu pozerali telku na jednom gauci, lebo sak aj ja som chcela pozerat 😃 a moj to odo mna nechytil..

henrietka12
20. mar 2022

Ahojte som úplne nová v meria BT... Začala som si ju merať len tento mesiac po pozitívnom ovu teste... Mam dlhé cykli a už dlhšiu dobu sa snažíme o bábo ale nedarí sa nám tak som sa rozhodla ze sa budem sledovať trosku... Dnes som si chcela urobiť test ale už asi nemusím keďže mi teplota klesla... Chcela by som sa opýtať ci je problém ze nemam pred meraním 6 hodín spánku lebo niekedy sa dcéra zobudí a idem za ňou v noci ale to len tak na minútku a potom si lahnem a spim ďalej ci by to mohlo skreslovat? Čas merania dodrzviam plus mínus ta pol hodinka hore dole.... Ďakujem vám za rady

luci601
20. mar 2022

@domulibalazova Ahoj Domi 🥰 a graf máš aký? Tak držím palce nech príde ovulka čím skôr ☺️ Ja som 11dc dnes a tiež očakávam ovu okolo 17dc tak uvidíme

opi14
20. mar 2022

@adka3321 Chcela som napísať svoju skúsenosť s Covid… keď ja som to chytila, muž pri mne spával, žiaľ nemal kde inde, ale že aj keby mal aj kde, tak by nešiel. Dokonca po mne dopil čaj 😀 len ja som mala ťažký kovid, skončila som v nemocnici. V tom case som bola rada, že dycham. Nosil ma na toaletu muž, inak by som neprešla, takze na sex nebolo pomyslenie… asi 3 mesiace som sa dávala dokopy. Ale muž to vtedy nedostal. Tento rok to zase muž chytil, a ja pri ňom nie, našťastie on mal ľahký priebeh a sex zvládal 😅 ja sama viem, ako ťažko beriem premarneny mesiac, ale skús sa na to pozrieť z pozitívneho uhla, môžeš piť, cvičiť, nemusíš na to myslieť či sa podarilo, počítať, sledovat sa… a možno mužovi nebude až tak zle a všetko bude 😇

ilovepizza
20. mar 2022

@henrietka12 takto je to v pohode. za malou ist musis, to neovplyvnis a teda je dolezite dodrzat cas merania. neviem, ci merias zhora alebo zdola, ale z dola je to presnejsie.

henrietka12
20. mar 2022

@ilovepizza meriam z dola... Niekedy sa nezobudi ani raz a niekedy sa zobudí napríklad o 1:00 v noci tak potom spím dlhšie pred meraním ale niekedy sa zobudí o 4:30a Bt si meriam medzi 6:00 až 6:30... Tak preto sa pýtam ci to nieje problém lebo keď áno tak zbytočne meriam 🙂

ilovepizza
20. mar 2022

@henrietka12 ale to nevadi.. aspon dve tri hodky ked lezis pred meranim, je to ok

sunny_g
20. mar 2022

Tak babule, teraz raďte 🙈 pred krátkou dobou som sem dala graf a viaceré mi poradili, že ovu neprebehla. Na začiatku cyklu som mala covid, takže teploty rozhádzané.... Nuž a buď prebehla a sme tehu, alebo neviem, čo si myslieť. Skúsené meračky BT, poradíte?
18.3. som nala na teste slabú čiarku, takže nádej je, ale zatiaľ sa mi zdá skoro robiť ďalší test. Chcem počkať do meškania MS, hoci neviem, kedy to vlastne bude. Asi buden rátať 28 dní. Od pôrodu som mala len 4 cykly a každý iná dĺžka. Ďakujem za rady