Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domulibalazova tak ten tvoj pokles vobec nie je nejaky vyrazny, tym by som sa netrapila vobec. a kedze mavas LF 12-13 dni, tak ms este urcite nepride
ja som dnes vysla hore, tak uvidime, co bude nasledujuce dni. ale aj tak su najdolezitejsie teploty ku koncu LF, medzitym to moze vyzerat vselijako
@patulka2 tak ale mali ste sex obden, to je super.. tak dnes este poistite, ked mas pocit, ze by dnes mohla byt ovu. ja si aj tak myslim, ze je trosku vacsia nadej na tehu trafit den pred ovu ako den ovu, lebo ty nevies, kedy sa ti pocas toho dna vajicko uvolni. mozno hned rano a kym mas sex vecer, tak uz aj neoplodnene moze vyjst von.. takze radsej, nech tam spermie cakaju zo dna predtym
@domulibalazova ďakujem v máji idem k lekárke.tak jej to hneď spomeniem, inak asi ju zavalim otazkami😅. Aši to bude zostatok po menzese lebo dnes už nič a mali sme aj večer lubenie😊.
Ten pokles na tvojom grafe nemôže byť IP?
Žienky mate apku FF vypisuje mi nejaké VIP ze mi konci a si mam predplatiť. Ak di nedám Apka mi bude fungovať len mi nebude ukazovať dpo a pod? Mate ju predplatenu?
Taka blbá otázka 😁 pozerám ze veľa z vás má krizikov habadej 😂 aj závidím, viem ze je tam túžba bo dieťatku ale ja niekedy nemám ani chuť ani energiu. Teraz mam poobednú a prídem taka unavená ze mam co robiť aby som sa prebrala😆. Nemáte pocit ze je to niekedy na silu?
@ilovepizza aspoň mam tu istotu od Dr ze áno, ovu ma byt teraz 😊 boli cykly, kde som si myslela, že už je ovu a pritom bola až pár dní po a my sme to premrhali lebo sme to využili tie dni pred. Uvidím podla môjho pocitu dnes 😊
@domulibalazova Ahoj Domi! Graf je super stále, teplota vôbec toľko neklesla stále sa pekne drží ☺️ Koľko mávaš lutealnu fázu? Ešte isto nepríde ms a pevne verím adrzim palce nech nepríde už ✊🏼🙏🏼
@patulka2 Pati pekne sa snažíte takze isto sa trafíte do ovu nezufaj. Keď už pobolieva a cítiš zeby mala byt tak sa posnažte ešte ☺️
@ilovepizza
@malarybka3 Baby vy máte krásne grafy, držím palce ✊🏼
Ja pridávam svoj graf a konečne potvrdená ovu, čakám s vami ako dopadne tento cyklus ☺️❤️ Dúfam že pozitívne! Absolvovali sme všetky vyšetrenie v CAR, všetko mame úplne v najlepšom poriadku, doktorka nevidí dôvod aby sme neotehotneli. Takze nám odporučili snažiť sa ešte a v septembri mame prísť keby sa nezadarilo a začneme s inseminaciou a umelým. Takze dúfam že sa nám podarí prirodzene! Som pokojnejšia že sme okej a snažím sa byt aj kľudna ☺️
Ahojte... Tak baby potichu vás tu sledujem ako tehuľa.... Teda už ako netehuľa... Včera večer sme o bábo prišli. Pred včerom ešte bolo ok, srdiečko bilo atď..a včera večer naraz krv a bolesti a na sone už len rana na maternici. Už zasa.. už tretíkrát...😭
@lenusa20 aj mňa to veľmi mrzí 😢. Drž sa, posielam veľa síl.
@patulka2 Pati teba tá teplota dobre naťahuje, ale myslím že uz je tu 😊
@ilovepizza Pekne si vybehla hore, držím palce a presne ako píšeš, až tie posledné teploty sú také výpovedné, i keď niekto býva hore až do menzesu 🙈
@malarybka3 Super, ideš hore o 106 😊
@janka87111m Janka určite sú nechaj zodpovedať otázky a nejasnosti 😊 Aj ja som mala VIP FF a presne neukazuje to dpo, neukazuje to celý ten graf, ukáže ti to od začiatku cyklu po aktuálny deň - viď môj graf 😊 ešte nevidíš grafy podobne tvojmu, ale to hlavne máš zadarmo 😊
@lenusa20 ahoj to ma velmi mrzi viem co prezivas a ze ziadne slova nevedia tu ranu zacelit presla som tym 7x tak viem co hovorim nakoniec sme to vyriesili adopciou a nas poklad uz bude mat coby dub 1,5 roka netreba zufat kde je vola tam je cesta nech uz je hociaka vsetko sa pre nieco deje len pochopime to neskor
@lenusa20 Najprv čítam a usmievam sa a potom mi to pichlo do oči, drž sa, cítime s tebou, ako sa hovorí po daždi vyjde slnko a verím, že bude dobre 😢
@lenusa20 je mi to velmi luto. velmi som ti drzala palce, lebo viem, cim si si prisla predtym. posielam vela sil a energie. lekari ti nevedia povedat, preco sa to deje?
@ilovepizza myslím že to jej nepovie asi žiadny lekár,aj ja som mala 3x po sebe MA,lekár porobil vyšetrenia,u mňa všetko Ok,až nakoniec manžel šiel na podrobný spermiogram,a tam nastal kameň úrazu.a to bol prvý krát len u urológa,a ten zadrel,že všetko v poriadku,môže mat deti ešte koľko chce.a druhý spermiogram z Centra to úplne vyvrátil.ale my sme to už vzdali,aj kvôli terajšej situácii,nikto nevie ako a čo bude v prichádzajúci čas,tak sme sa dohodli,že to necháme už tak.
@ilovepizza no bola som u dr... Dnes... Aj zajtra musím atď... Ja mám problém aj s črevami, nedoriešený, nedozistený bo že nevedia... Pred každým potratom sa mi ukazuje,ale jeden prejav a to príde únava, problém s črevom v presne jednej časti, na prstoch také flakyy ako pri reume. Ukáže sa to cca dva dni a potom je potrat. Aj teraz sa to stalo... ešte pred včerom bábo bolo ok. Dnes už mi tie fľaky na prstoch miznú!!!! No budúci týždeň idem na endokrinologou, infekčné,gastro a potom Prešov na reproimuno. Predpokladáme kde je problém, ale treba všetko obehať, aby som do Prešova mala čím viac vyšetrení atď... V podstate skôr ako to vyslovila dr nahlas tak už aj ja... Že to bude autoimunitné. Mne aj vyskakuje čosi, ale nikto to neriešil že čo konkrétne. Predošlý gyn ma mal úplne na háku čo mu hovotím. Vždy to ma ten istý priebeh. Dosť nás posmelila aj ukľudnila, že ona by so snažením nekončila. Ale vybehať teraz všetko a že ona si je istá že nájdu o čo sa jedná. Kde a ku ktorým dr mam ísť mi konkretne vypíše ona, pozná sa s danými dr. a že to budú riešiť promtne. Počkať 3cykli a snažiť sa zas, predpokladá že otehu nebude zasa problém, len musíme vedieť to reproimuno aby mi nasadili správne liečbu. Vraj nie som prvá a že každej čo na to prišli a riešili daný problém tak bábätká donosili. Tak uvidíme.
@lenusa20 a s prvym dietatkom si otehu bez problemov? budem ti drzat palce, aby ti na vsetko prisli a nasadili adekvatnu liecbu.. hlavne ucinnu 🙏
@mirus11 nakoniec ste na pricinu dosli. tak som to aj myslela, ze ci sa vysetreniami nahodou na nieco neprislo, lebo 3x MA po sebe je uz naozaj dost 😞
@ilovepizza prvá bez problemov. Až po nej ešte s ex manželom prišiel prvý problém. Potom behom rokov sa začali ukazovať iné zdravotné problémy. No reálne nejako prepukli naplno v spojitosti so ženskými vecami. Každopádne všetko sa vraj spúšťa rokmi a často práve po tehotenstve. Čož by u mňa aj sedelo.
Ďakujem vám baby za spolusúcit.... Jaaa neviem ani či veriť ďalej že sa na problém príde a bábätká sa ešte dočkáme.. alebo to zavesiť na klinec. No na tie vyšetrenia každopádne pôjdem. A potom uvidíme až prebehnú tie tri cyklusi, čo ďalej. Medzi tým si budem sledovať či ovu prebieha atď. Len snažiť sa nebudeme. Snažíme sa myslieť dopredu. Čo sa stalo už nezmeníme. Ale bolí to.
Takže vás tu budem ďalej sledovať a podporovať. Budem vás potom informovať ako dopadli vyšetrenia, možno niektoré info pomôžu aj ostatným.
@lenusa20 ahoj, mrzí ma, že aj ty patríš do skupiny žien, ktoré si prešli potratom viackrát.. Kto nezažil, nepochopí... Ale dobre, že ideš na tie vyšetrenia, určite sa posuniete ďalej.. Príde sa na príčinu a budete ju riešiť a ono sa to raz podarí.. 🤍 Verím tomu a držím ti palce.. 🙏🍀

@janka87111m Ahojky Janka toto sa aj nám stalo, že ak sme mali milovanie pár dni po MS tak som potom trošku špinila, zdá sa mi, že pitím Alchemilky sa ho zlepšilo 😊 pripadne určite ak máš obavy skonzultuj to s lekárom
@ilovepizza Hihi vieš ako včera hore a dnes dole, včera som mala také bolenie, že som myslela že príde MS, tak uvidíme či zajtra zasa nepadne teplota, pokiaľ máš teploty nad čiarou tak myslím že nieje nutné aby boli extra vysoké 😊
@malarybka3 Ahojky toto sa sj mne stáva, že aj po ovu mám niektorý deň ešte taký hlien