Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza och joj to je dlho ešte 😂 bez kúpiť možno si privolas. Ja odkedy meriam bt a už mi klesá teplota tak sa nastavím že už ide ms a vždy príde rýchlo, aj podvedomie robí veľa.
To verím, tiež už sa viac ako rok snažíme a čím ďalej tým je to ťažšie. Aj ste pochodili nejaké vyšetrenia či?
@malarybka3 je to ťažké stále dookola úplne ta chápem. Človek si dáva nádej a potom nič. Ale stále si hovorím že aj na nás musí prísť rada 🍀🙏🏼
@malarybka3 Ahojky presne viem ako sa cíťiš, ja dám tomu ešte budúci mesiac šancu a prestávam potom merať, snažiť sa a sledovať všetko okolo toho...Drž sa prajem Ti aby to v ďalšom cykle vyšlo
@ilovepizza Tak ideme do ďalšieho mesiaca, čo už narobíme však ...Ja si myslím, že Ti príde tak ako má až po Tvojej LF 🙂
@patulka2 Pati som rada, že už sa cítiš lepšie už aj teploty sa vracajú do normálu 🙂
U mňa dámy teplota vyššia, ale myslím, že zajtra začne padať tiež a príde MS
@luci601 sa mi este takto nepodarilo privolat, ale po kovide sa mi mozno upravila dlzka, este mavam take rozhadzanejsie aj tie teploty, tak mozno sa aj LFskratila, len to este neviem 🙈 no pre istotu pojdem kupit, nech mam klud 😃
no a vysetrenia muz bol spg minuly rok, ten nedopadol uplne dobre a akurat tento tyzden ideme aj muz kontrolny spg a potom vramci uvodneho sedenia neviem, co sa bude diat, ale asi nam spravia vysetrenia, co treba.. vies co, my sme uz prekrocili hranicu dva roky a uz by som sa asi divila, keby mi ms neprisla.. proste ja uz som daka rezignovana a len zo zotrvacnosti meriam.. vy ste boli na dakych testoch?
@domulibalazova a ty dnes ako s teplotou? no ja som si tolkokrat hovorila, ze uz nebudem merat a raz mi to vydrzalo 3 mesiace a potom uz mi to zase nedalo..
@domulibalazova
@luci601
@malarybka3
@ilovepizza s tým, že ma to prestava baviť sa u seba stretávam každý mesiac, keď už viem, že dostanem alebo hneď 1dc... potom zbadám po týždni teplomer a opäť ma to pohltí.. prvýkrát som teda skúsila meriat tento cyklus dole aj keď tam nevidím rozdiel, teploty sú cca rovnaké no o 0.20 vyššie oproti ústam.. pretože mi zmeriam najskôr v ustach, potom dole... zajtra môjho manzelina čaká spermiogram už je nervózny lebo už je 4 dní bez 🤣🤣 ja sa mu strašne smejem lebo nech vie aké to je keď mám ms... a on nervy, že prestaň lebo ta tu prehnem a nikam nepôjdem 🙈🤣 na druhej strane je fajn, že to ešte berieme takto s humorom, a keď ho vidím ako si so slamkou spokojne mieša svoj koktejlik folandrol, som uvoľnená a spokojná. Takže zajtra ma vyšetrenie a hneď aj výsledky s tým, že ja hneď v stredu idem s jeho výsledkami svojej dr a mi zoberie krv na ten hornonalny profil už po ovulacii. Som zvedavá ci ma pozrie a zhodnotí aj prostredie po ovu, teda to teliesko žlté... ale povedala som mu ze keď to teraz nevyjde, predáme kočík co mame po malom a ja si začnem cvičiť a hodím nejakú diétu...inak mi známa od pôrodnice povedala, že 10% z váhy urobí doooost ohľadne týchto zalezitosti ako je plodnosť a pod.
@ilovepizza dnes som takto vstávala som o hodku neskôr, mala som 37.15 tak som 0,1 ubrala
@ilovepizza rozumiem. Ale hlavne vás pozrú oboch a vyšetria všetko to je základ nech viete!
Ale práve vtedy keď už ani neveríš tak vtedy sa podarí, veľa žien to tak malo! Verím že sa stastie aj na vás obráti ✊🏼🍀
My mame všetko pochodene, výsledky super. Takze mame prísť v septembri a začať riešiť inseminaciu a umelé ak by sa nepodarilo dovtedy takze uvidíme ako to cítiť budeme a či sa podarí.
@patulka2 Haha chlap je srandista 😂 ale áno treba to brat aj s humorom lebo by sme sa inak zbláznili! Dúfam že ta pozrie nech vieš čo a ako a hlavne nech sa vám čo najskôr podarí babo ✊🏼Ale je super že si taká pozitívna to sa mi páči, veľakrat to aj mna naladí keď vidím ako to tu ženy berú ☺️☺️
@domulibalazova Ahoj Domi ☺️ Teplota vyzerá super ale keď si mala 37,15 a dávala si 0,1 dole tak by sk mala mat v grafe 37,05 nie? Lebo máš asi zle zaznacenu ☺️ Držím palce lebo si krásne hore
@domulibalazova ty mas super teplotu a ano mala by si mat 37,05.. no zajtra by som na tvojom mieste uz testovala
@luci601
@ilovepizza
Baby normálne som ostala zaseknutá, pozriem doma teplomer, ale tuším to bolo 37,05 a tu som zle napísala...dnes ma už podbruško bolí, tak vieme čo to znamená, na teste som dnes mala mini ducha, ale mali u nás teraz len pepino, takže neberiem do úvahy
@domulibalazova tak brucho môže bolieť aj z tehu to sú take príznaky na tehu aj ms! 🤷🏻♀️✊🏼 Áno ducha? Pošli foto ak vidno! Tak dúfam že bude silnieť ☺️🍀
@domulibalazova juj veľmi by som ti to priala, dúfam že bruško boli z tehotenstva 🍀. Aspoň nech jedna z nás má tento mesiac radosť 😊😊😊.
@malarybka3
@luci601 Pokúsim sa kúpiť iný test a ak by bolo niečo posielam, ale myslím že nebude...tie pepino tu na MK boli často spomínané ako duchujú
@domulibalazova dobre daj isto vedieť ☺️Veľmi ti to želám nech sú tam dve čiarky a nech sa raduješ ☺️🍀 Mne už príde že tu na MK duchovali už snáď všetky značky 🤦🏻♀️ Že ani neviem čo by som kúpila kebyže kupujem. Ja väčšinou vydržím a vždy príde ms ale záleží aj na teplotách aké budú.
@domulibalazova niečo sa mi tam marí 😍😍😍😍😍😍, držím palčeky ✊✊✊✊.
@domulibalazova ja tam vidím tiež čiarku 😇 držím palce
@domulibalazova aj ja vidím slabunku ❤️☺️ Držím palce nech tmavne!
@domulibalazova tfuj tfuuuj pľujem pre šťastie aby tmavla 🍀❤
@malarybka3
@janka87111m
@luci601
@patulka2
Babule, ďakujem za podporu, uverím až keď bude jasnejšia, vynechá MS s potvrdí to digi test 🙁😙 nasádzam duphaston a čo sa ma stať sa stane, nechala som si ešte jeden ten vyššie test na ráno a teraz večer som urobila ešte to nešťastné pepino, dnes som vypila aj dosť vody tak uvidíme ráno 🤣 podbruško mám citlivé ako na MS
@janka87111m Jani ja si myslím, že do dvoch troch dni je tvoja o ovulka tady 😊
@domulibalazova aj ja tam vidim, tak drzim palce 🍀.
ja som bola vecer cvicit a tak brutalne ma bolelo podbrusko pri niektorych cvikoch, ze tu ms nakoniec mozno dostanem aj skor ako v sobotu :/
@domulibalazova viem ze je to otrepana fráza ze co sa ma stat stane sa, ale povedala mi to raz aj primárka gyn keď som zistila ze som tehu. Bola to reakcia na moju vetu ze dúfam ze všetko dobre dopadne. A ona hneď nato co sa ma stat to sa stane.
Ja ti veľmi drzi palce, som tu krátko ale s radosťou pozerám na príspevky vás všetkých a to viac keď sa jedná o takúto spravu😊 .
Ja som si tiež našla 2dni pred MS druhu čiarku pred 5r a tmavla a MS už nedošla. Želám to aj tebe 😇
@domulibalazova je tam!!! Tesim sa na dalsie testovanie 🙂❤️
@domulibalazova aj ja to tam vidím a tiež som mala takto test na 11DPO 🙂 a maly už bude mat 2 roky zachviľu 🙂 mne najlepšie ukázal test od GS MAMA tam bola viditelnejsia čiarka na pepine nebolo ešte nič ..tak keď už mas ducha na Pepine tak je to tam ...držím palce 🙂
Ahojte dnes čakám 1DC, a teplota?? Išla naspäť hore 😳. No som zvedavá, lebo bruško ma boli ako keby som ju mala každú chvíľu dostať...
@janka87111m ja si myslím, že ovulla ešte príde 😉
@domulibalazova veľmi sa s tebou teším, nech len testik tmavne ❤.
@domulibalazova ciarku vidim aj bez priblizenia, drzim palce nech tmavne 🙂
@ilovepizza Ďakujem, dnes ráno ešte takáto bledá, tak snáď bude tmavnúť 🙂 dnes teplota 37,05 🙂
@janka87111m Presne aj ja to hovorím, na niektoré udalosti už nemáme dosah 🙂 Janka a prvé dieťatko máte dievčatko či chlapca?
@lienka445 Lenka skúsim obehať lekárne a zohnať, pepino moc nemusím, ale pravidelne kupujem InTime a nikdy nebol ani len dúšik, tak týmto verím 🙂
@malarybka3 Juuuj, super, no držím palce o 106 🙂 ešte počkáš s testom ?
@tmavovlaska93 Ďakujem, dúfam v to, 2x sa mi tento mesiac snívalo o dvoch čiarkach tak snáď to bolo znamenie z hora
@malarybka3 mne tiez dnes vysla hore 😅, ale asi kvoli tomu cviceniu vcerajsiemu.

@luci601 najhorsie, ze ja mavam 15 dni LF, tak teraz neviem, ci mam rovno bezat kupovat vlozky, alebo si mam cas do soboty 🙈😃
vies co, s tym novym mesiacom a novou sancou, co ja viem.. po tolkom case uz nemam taku doveru v toto “porekadlo”, ale ano.. zazraky sa deju
@patulka2 som rada, ze ti je lepsie uz ☺️..
Drzim vam palce baby