icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
5. apr 2022

@domulibalazova krásne čiaročky Domi 😊 držím moc palce nech to dobre dopadne 🍀❤ ja som mala takého tušáka, že ti to teraz vyjde, keď som vás zo začiatku potichu sledovala 😊 no keď som mojmu povedala, že nemyslím si, že to je až také dobré ako to ospevuje, ma sprdol , že čo som doktorka 🤷‍♀️ nebudem to už riešiť, myslim, ze on už viac neurobí...ibazeby sa nám ďalší rok, dva nedarilo. Ja som zvedavá na tie zajtrajšie moje výsledky, zajtra mi tiež berú krv asi teda po ovu a ak to bude v poriadku, už to nebudem riešiť.. skôr sa povenujem viac sebe, malému a okolo domu, ide jar bude práce tam, zaplnim si hlavu inými myšlienkami.. uz aj tento cyklus som voči tomu troska odmerana.. uz to tak neprezivam ako doposiaľ. Už ma to ani nebaví 😃

lenusa20
5. apr 2022

@domulibalazova ... Gratulujem.🍀.. Podľa mňa sa daj do pohody a začni sa potichúčky tešiť 😉👍. Ja som kôli tebe tu teraz večer išla, či si pridala testík. Mám radosť za každú jednu ktorá otehu.

modro_zelena
5. apr 2022

@domulibalazova jeeejda gratulujem❤️ (A zároveň som rada, že ten balik ovu testov odo mna už fakt nebudeš potrebovať)😀

ilovepizza
5. apr 2022

@domulibalazova tak toto je naozaj pekna ciarka 😍

malarybka3
6. apr 2022

@domulibalazova gratulujem ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

Dievčatá tiež sa vám musím pochváliť 🙏🙏🙏🙏.
Teplota sa nakoniec udržala. Dnes som 16 DPO. Druhý deň mi mešká MS. Budem sa modliť, aby nám to tento krát vyšlo 🙏❤❤❤.

Ostatným dievčatám držím silno ✊✊✊✊.

domulibalazova
6. apr 2022

@lienka445 Lenka inak ďakujem za tip na Gs mama test, obehala som lekárne, našla a ozaj super 😍😇

@rosalie1411 Veľmi pekne ďakujem, verím, že sa každá dočkáme 😇

@marinecka95 Ďakujem, dúfam v to, uvidíme čo príde, to príde 🍀

@patulka2 Pati veľmi pekne ďakujem, ja si myslím, že trošku dopomohla aj tá Fytosoja čo som nasadila, ono celý graf mám taký normálnejší ako iné 🙂 Priniesli ste mi tu štastie 😍 Ja by som mužovi povedala, že tvoja gyn trvá na odbornom spermiograme, nie takom od urológa...lebo teraz máte niečo na papieri čo nemusí byť úplne tak...a určite Ti schvalujem to odreagovanie...ja som nemyslela, že to príde, v podstate mám od tohto mesiace dve práce, lebo nedarilo sa otehu, tak reku zmením prácu :D Držím zajtra palce, daj nám vedieť novinky

@lenusa20 Leni z celého srdca ďakujem, sme tu super skupinka, chápeme sa, tešíme sa spolu, poplačeme...podporíme ❤

@modro_zelena Presne som Ti chcela písať, že zrejme nebude treba, ale ešte sa veľa vecí môže stať...ale verím, že bude všetko dobré

@ilovepizza Ďakujem, veľmi si to vážim 😇

@malarybka3 Juuuuj, aká radosť, úžasné, verím, že je to nákazlivé a pôjdu baby jedna za druhou k dvom čiarkam. Veľmi ti blahoželám , neskutočné, takú mám radosť, posielam na ďialku objatie a moc moc šťastia a zdravia prajem 😘

luci601
6. apr 2022

@domulibalazova
@malarybka3 Baby gratulujem ❤️☺️ Krásne správy na ráno! Veľkú radosť mám ❤️ Potichúčky sa teste a kľúčový režim šetrite sa! Tešíme sa na ďalšie správy od doktorky aj s fotkou ☺️

@patulka2 Pati je to ťažké s tými chlapmi, oni to tak neprežívali ako my, podľa mna to ani nechápu čo zažívame. Ale verím veľmi že sa vám vo najrýchlejšie zadarí 🙏🏼 Držím veľmi palce!

A ja pridávam dnešný graf, idem hore, prsia bolia, testovať by som chcela až cez víkend ak bude teplota hore 🙏🏼

domulibalazova
6. apr 2022

@luci601 Ďakujem, poviem Ti zatial sa cítim dobre, včera som bola unavená, ale odišli mi bolesti, ktoré som vďaka pcos mala pravidelne celý mesiac, teraz cítim taký plný pocit žalúdka a taký ako na MS pocit 🙂

Ideš pekne hore, graf vyzerá dobre, tak držím palce, dobre robíš, že najskôr cez víkend, veď ja som mala pidi ducha až 11 dpo navečer myslím...skôr ani ťuka, nechápem z toho ako niektoré mali duchov už na 8dpo :D

domulibalazova
6. apr 2022

@malarybka3 Zlatik, inak aký to máš prosím test ?

iamkate
6. apr 2022

@domulibalazova
@malarybka3 dievčatá zo ❤️ blahoželám ☺️ a držím palce nech Vám to obidvom dobre dopadne 😊✊

domulibalazova
6. apr 2022

@iamkate Si zlatá moc ďakujeme a veríme, že je to chytlavé a pridajú sa k nám ďalšie snažilky

sticker
ilovepizza
6. apr 2022

@malarybka3 wau riadne kolajnice, gratulujem 🤗
@luci601 mas velmi pekny graf, tak som zvedava a drzim palce.

Ja som sice teplotou trochu vyssie ako vcera, ale test uplne ze snehobiely a to mam take testy, ze duchuju a ani na tych nemam ducha 🙈😃.

luci601
6. apr 2022

@domulibalazova Želám ti nech sa cítiš dobre co najdlhšie ☺️🍀 ale hlavne aby ste boli v poriadku!
Tiež nechápem niektoré že 8DPO už čiarky, ale je pravda že každému stúpa hcg inak a možno mali aj posunutú ovulaciu.
Ďakujem za podporu! Pevne verím že sa k vám pridám 🍀 zatiaľ môj najkrajsi graf

luci601
6. apr 2022

@ilovepizza ďakujem!
Ty si tiež išla pekne hore, tak ešte meraj možno neskôr bude pozitívny 🙌🏼

rosalie1411
6. apr 2022

@malarybka3 gratulujem k čiarkam a držím palčeky, nech to tentokrát vyjde!! 🙂

bla111
6. apr 2022

@domulibalazova @malarybka3 zeny blahozelam vam a drzim silno palce 😍

a_alexandra_a
6. apr 2022

@domulibalazova @malarybka3 gratulujem a zo srdca prajem nech to dobre dopadne 🙂 držte sa! 🍀😍

malarybka3
6. apr 2022

@domulibalazova ďakujem krásne ❤❤❤ aj vám veľa zdravicka 😉🍀🍀🍀🍀. Dúfam a verím, že nám to dobre dopadne a budeme sa obe tešiť s vianočného bábätka 🙏.
Ja mám doma Livsane tehotenske testy ale predtým som tiež používala mamatest 😉.
Inak kedy chceš ísť k lekárovi?? Pýtam sa preto, lebo na poslednej kontrole mi lekár povedal, že mám prísť hneď ak budem vedieť, že čakáme bábo, aby ma odsledoval. Ale stále mi to príde ešte skoro 🤷‍♀️.

@luci601 ja verím, že sa k nám o pár dni pridáš 🍀 a ďakujeme. Máš krásny graf 😉.

@iamkate
@ilovepizza
@rosalie1411
@bla111
Ďakujem vám dievčatá ❤. Ani neviete ako som sa bála ten test urobiť. Ako napísala Dominika, nech je to len chytľave a nech sa môžeme všetky čo chvíľa radovať 🍀.
Prajem to každej jednej z vás ✊.
Posielam tehotenské bacile 😀.

domulibalazova
6. apr 2022

@malarybka3 Skúsim u nás kúpiť i tento Livsane ak budú mať, ale už to siliť nebudem 🙂 urobím určite digi test, keď to budem oznamovať priateľovi 🙂

Veru áno, my by sme mali byť tak podobne, ja som sa už pridala do Decembrovky 2022 🙂
Volať skúsim dnes poobede, alebo zajtra ráno, aspň kvoli krvy a ja mám nasadený Duphaston, tak skonzultovať čo ďalej 🙂 Určite aj ty brnkni tomu tvojmu, nech všetko pekne sleduje 😍😍
Krásne si to napísala s tými tehu bacilami, to ma pobavilo 👍😀

domulibalazova
6. apr 2022

@a_alexandra_a
@bla111
@luci601
Babule zo srdca ďakujem ❤

@luci601 Áno je to ozaj individáln, ale ja som to vždy hovorila a písala tu babám, že pokiaľ nepríde MS šanca je vždy 😇 Držím palce, prajem si aby sme sa potom presunuli do skupiny Decembrovky alebo Januárovky, sme tu dobrá partia 😍

luci601
6. apr 2022

@domulibalazova To máš pravdu individuálne aj grafy aj pocity aj všetko. ☺️ Uvidíme, kebyže sa stretneme by som bola veľmi rada, partia sme super 🙏🏼🍀 bodaj by nám to vsetkym vyšlo!

lenusa20
6. apr 2022

@malarybka3 gratulujem 👍🍀❤️... Všetko bude dobré 😉

a_alexandra_a
6. apr 2022

Šibe mi už alebo sa tam niečo črtá? Dnes 10dpo 🙈

domulibalazova
6. apr 2022

@a_alexandra_a Vidím to tam, tak verím, že budeš v tom ako ja, že to nieje falošný duch ale reálne existujúca čiarka, tak držím palčeky nech len tmavne čiarka 😍

domulibalazova
6. apr 2022

@a_alexandra_a Skús si ju keď tak dať do negatívu 🙂

a_alexandra_a
6. apr 2022

@domulibalazova Ďakujem ti. Ja nie som nejaký lovec duchov na testoch, ale toto som si všimla hneď,reálne je viditeľnejšia... no uvidíme, poručeno Pánu Bohu, bude ako bude 🙂

domulibalazova
6. apr 2022

@a_alexandra_a Dobre bude, verím v to

sticker
a_alexandra_a
6. apr 2022

@domulibalazova keďže ja som extrémne nedočkavá, urobila som ešte jeden a ten je takto 🙂

luci601
6. apr 2022

@a_alexandra_a Ahoj! Tak tu vidím už krásne sa črtajúcu čiarku ❤️☺️Držím palce nech silnie! Mám radosť ako sa tu roztrhlo vrece s pozitívnymi testikmi

a_alexandra_a
6. apr 2022

@luci601 Ahoj, ďakujem veľmi pekne, ale ešte sa neteším, kým tam neuvidím koľajnicu 🙂 😀