Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika takze toto je maj.ten najsilnejsi negativny je 10dc a vtedy a den po boli bolesti,krce.na hlien som pila grep,alchemilku,malinik.nebol vsak tahavy,ani husty ale iba take normalne vlhko pri sexe.mali sme este fertil gel.
@bessdonna no ten zeleny posledny bol pozitivny. Vtedy ked si nala najsilnejsi si neskusala aj neskorsiu hodinu? Mozno si len nevystohla vrchol. A my sme pouzivali Conceive gel plus ten je trosku drahsi ale je super szaci z neho malinko 🙂
@saskia222 nooo u teba to vyzerá super, len tak ďalej sa drzkaj hore...vieš čo pozerala som, jeden cyklus mam kratší, druhy dlhší... mala som ze 36, 30, 40, 33, 30 a tento bude opäť dlhší. Ako vidíš, krátky/dlhy... čakala som, že keď boli dva kratsie zasebou, že tento bude dlhší. Aj je tomu tak.
@kika123kika bodaj by to zabralo,lebo ten natahovaci hlien teda u mna sa vobec neobjavi.skusala a uz len negativnejsi bol a skusam denne a slabne alebo sa drzi.v ten ten rano slabi a zrazu bolesti.skusila som ked uz bolesti pretrvavali a vtedy bol tento silnejsi a potom slabol.mozno okolo obeda to bolo pozitivne len som si neodmerala.skusim inu znacku.teraz v tejto lutealnej faze sa da robit nieco?duphaston nemam,nieco prirodne okrem ananasu?
@bessdonna ja som tiež vôbec nemala natahovaci vytok až mega vodnatý som zachytila ale 2 dní. Keby niekde nečítam, že keď máš mokré nohavičky pravdepodobne si superplodna, ani neviem... ešteže som tu teplotu včas nakoniec začala a zistila som, kedy ovu bola.
@saskia222 na 10dpo môžeš mat uhniezdovanie 😊 záleží, akú dlhú lf mávaš... ja som pri prvom mala akoby deň ms..
@sparkling na 9dpo je to úplne v pohode, ešte môžeš vyyyysoko vystrelit.
@saskia222 mmmm tak toto už nevyzerá na sancu, ešte keď si hovorila, že aj spinis. Ale mávas kratsi cyklus ako ja, tak snaženie je tu cobydup 😊 držím moc palce... a ja dnes 36.48 ale vstavala som skôr, takže pokles. Ale už som sa troska stresovala, že jejda klesla som, odkladam teplomer dnešným dňom
@sparkling
Ja mam tento mesiac podobný graf, vždy sa mi držali teploty vyššie a klesli tak dva dni pred menzesom. Lf mam 13 dni MS by mala dôjsť v sobotu a pokles mam už niekoľko dní. Dnes ráno som merala o hodinu a pol skôr lebo syn berie ATB tak som mu dávala a hneď merala a teplota 36,54 a v čase keď meram stále už bolo len 36,47🙈 . Zapísala som prvú ale graf je divny
@katuska2301 15dc. Zapamataj si pravidlo 3 po 6.
Ovulácia prebehla, ked 3 dni máš vyssiu teplotu ako v 6tich predchadzajucich dnoch. Su aplikacie ako fertility friend, ktore ti ovu automaticky oznacia (pravidlom 3 po 6)
@patulka2 tak som si povedala ze na leto si davam pauzu s meranim, alchemylkami, inofolicmi, hlienami, vypoctami a stresmi😀. Nerobi mi to dobre na psychiku a evidentne ani na plodnost😀. Tak uvidime po lete…. Ja mavam taketo kratke spiniace cykly od MMT. Predtym ako som porodila prvu dcerku som mala normalne 28dni a zacali normalne kramy. Ale ako hovoris, mame viac sanci na snazenie😀. Ak v septembri stale nebudem mat dve ciarky, asi to uz zacnem riesit inak. A tebe stale drzim palce, daj vediet ako si dopadla! ☘️
@martinade ďakujem. Myslíš že je ešte šanca že aa o týždeň objaví niečo?
@saskia222 ja som si to povedala tento cyklus. Bez merania som si myslela, že som mala ovu cca na 19dc... tak som si zmerala, či som už teplotne vyššie pre potvrdenie... samozrejme teplota dole, tak už mi to nedalo, pokračovala som ďalej. Ale aspoň sa mi potvrdila neskôr... dnes ma to stresovalo, ked klesla, preto to naspäť odkladám. Pripadne, druhá možnosť, zmeriam a mužovi poviem nech kukne a zapise..aby som mala kompletný graf napotom, keď mňa to stresuje.. a tiež som tento mesiac sekla so všetkým. Ani jeden nemáme vitaminy, ani alchemiku, ani ovutesty ...
@katuska2301 nerozumiem, aka sanca co by sa malo objavit?
@martinade myslela na ten prazdny gestacny vacok.
@katuska2301 lekarka ti nepovedala, ked si tam bola? teraz si tak 5 tt, nie? a k lekarom, aby nieco videli, sa chodi od 6tt, takze zrejme tak o tyzden by mohlo byt nieco vidno, si myslim..
@martinade myslím tak , že už nebude gestačný vak prázdny.
@ilovepizza lekárka povedala že uvidíme čo bude o týždeň, nedala žiadnu predikciu. Takto má objednali keď som si volala po týždni meškajúcej MS..
@martinade to viem, aj tomu rozumiem, ale mala by vybehnúť teplota keď ovulácia prebehla. A ja sa pýtam že maximálne na kolkaty deň po poslednom pozitívnom ovulacnom teeste ma vyskočít teplota? Keď ovulácia prebieha po pozitívnom teste do 72h tak mi logicky vychádza že max na tretí deň by už mala vyskočiť teplota, či môže aj neskôr?

@saskia222 ďakujem, podobne ❤