icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
26. máj 2022

@bessdonna ďakujem

millky
26. máj 2022

@katkaholiova prečo si chceš nasadiť antiku? Kvôli úprave cyklu?

katkaholiova
26. máj 2022

@millky nie moj uz ze uz ma svoje roky ze uz asi nechce a nechcem ho tlacit.

katkaholiova
26. máj 2022

skusila som len tak 9dpo vecer

marinecka95
26. máj 2022

@katkaholiova čosi sa tam črtá 😉

katkaholiova
26. máj 2022

@marinecka95 ja mam pocit ze my len sibe a len dufam ze pred nasadenim antiky este vyjde pozitivny.ale to budu len halucinacie

marinecka95
26. máj 2022

@katkaholiova ja tam naozaj vidím slabučkú čiarku 🙏 držím palce aby to vyšlo ❤️

marinecka95
26. máj 2022

@katkaholiova intimed to je 10 tkovy ?

katkaholiova
26. máj 2022

@marinecka95 ano 10tkovy

marinecka95
26. máj 2022

@katkaholiova ten mi nikdy neduchoval 👍
Veľmi ti držím palce aby sa tam tie čiarky o pár dni skutočne objavili // a nemusela si nasadiť antiku - veď to je bordel 😀

lienka445
26. máj 2022

@katkaholiova tiež sa mi tam nieco zdá,naživo je do ružová? Skus kúpiť gs mamatest ten najlepšie ukáže už aj 9-10dpo 🙂

katkaholiova
27. máj 2022

dnes takto test az v pondelok budem robit podla teploty .kedze v pondelok by uz mala klesnut

katkaholiova
27. máj 2022

@lienka445 ten u nas neviem kupit len cez net objednat a o to.uz pockam do pondelka potom uz pride ms alebo uz by malo ukazat aj ked skor ms pride

kika123kika
27. máj 2022

@katkaholiova no ale veru krasne teploty 🙂 vydrzis do pondelka? Ja by som nevydrzala 😂🙈

katkaholiova
27. máj 2022

@kika123kika neviem ale budem sa snazit doma mam uz len dva testy a dalsie kupovat nechcem

kakatulik
27. máj 2022

@katkaholiova Ahoj Katka. Počúvaj a nemáš nejaký progesterón doma? Nebolo by zle to podchytiť. Viem,že si nechceš zbytočne predlžovať cyklus,ale ktovie.....veď ak v pondelok teplota klesne a bude negatívny tet, vysadis.

katkaholiova
27. máj 2022

@kakatulik mam dufaston ale asi len nekaych 3-4tabletky

domulibalazova
27. máj 2022

@katkaholiova Katka držím palce 🥰, joj verím že to vyjde ❤️. Ak by si chcela mám doma duphaston 1 celé balenie, môžem ti ho sj dnes poslať

@marinecka95 Nádhera ❤️ Tíško blahoželám a držím palce 🌟🍀

kika123kika
27. máj 2022

@katkaholiova ach tak v kazdom pripade silno drzim palce aby to bolo pozitivne ✊🏼✊🏼🍀

katkaholiova
27. máj 2022

@domulibalazova dakujem ale ak by bol v pondelok pozitivny tak si viem od gynekologa hned vybavit recept😉

katkaholiova
27. máj 2022

@kika123kika dakujem

domulibalazova
27. máj 2022

@katkaholiova Jasne, tak silno držím palce 😊 InTime testy nikdy neduchujú ❤️

aleskandra
27. máj 2022

@katkaholiova 🙏🙏 no ja by som do pondelka nevydržala...hlavne ked mas este dva testy 🥰
Držím palce...vyzera to super a tuto ciarku vidim aj ja, kde väčšinou som tá, co nikde nic nevidí

katkaholiova
27. máj 2022

@aleskandra dnes na nom nevidim ☹️

marinecka95
27. máj 2022

@domulibalazova ďakujem, testy silnejú pekne ale špinenie mám stále 🤷‍♀️ Verím ale že všetko dobre dopadne ❤️

kakatulik
27. máj 2022

@katkaholiova tak si daj tie čo máš. Rozdeľ to do toho pondelka.

saskia222
27. máj 2022

@llull a tebe ako zblblo??? A ja som uz aj myslela na ten progesteron, ale psychicky som uz od toho oktobra co sa snazime taka unavena ze sme si dali od “tehotnenia” pauzu. Zalozila som vsetky vitaminy, teplomer, vymazala ff 😀, najala si osobnu trenerku a chodim cvicit, zamerala som sa na to. Chceme si uzit leto, ist na dovolenku a ak to do septembra nevyjde zacnem potom riesit, potrebujem pauzu. A vy sa ako dlho snazite? Tiez uz mate teda doma jedno dietatko ano? ❤️ Ako ja si hovorim ze vdaka bohu za tu moju dcerku co doma mam, ze je zdrava a to je hlavne.

llull
27. máj 2022

@saskia222 mne to zlblbo tak že proste 6,5 mesiaca po pôrode som dostala prvé krámy a odvtedy je to des. Cyklus trvá napríklad 34 dní ale ovulácia bola na 29. deň. Alebo ďalší trval 21 dní (ovulácia asi na 15. deň). A takto je to dokola už asi 6 cyklov. Užívam progesterón po ovulácii posledné tri cykly ale stále nič. A vlastne hneď ako sa mi obnovil cyklus tak sme si želali otehotnieť. Ale nemôžem povedať že už je to pol roka intenzívneho snaženia. No a inak tiež rozmýšľam že sa na to cez leto vykašlem a začnem to riešiť v septembri. Myslím že by to bolo aj najlepšie. No a mne teraz doktorka navrhla aby som brala Clostilbegyt, lebo vraj tie moje ovulácie síce sú ale tie hladiny hormónov sú asi nízke na to aby ten folikul pekne dozrel, že potom mám nekvalitný folikul a z neho nekvalitné žlté teliesko, preto mám týždeň po ovulácii hneď menzes. Ty by si šla aj do takejto stimulácie?

millky
27. máj 2022

@katkaholiova no k tej antike.... Dlho ťa tu registrujem aaa pripadá mi byť až absurdné štopať sa liekmi ak nechceš upraviť cyklus, ale kvôli tomu, aby si nezostala tehotná. Trošku nedomyslené.... Veď ako prepáč, ale nedarí sa vám veľmi dlho, cyklus máš zlý a dlhý, tvoje grafy vyzerali ako anovuláky už veľakrát, tuším si vravela, že tvoj muž chodí na týždňovky, čiže ešte horšia šanca na počatie, asi si mi spomínala aj to, že máš vyšší vek už.... prečo by si sa mala TY štopať liekmi, keď to je u vás takto? Katka, teraz ti to vravím ako žena žene.... Už sa trápiš dlho kvôli bábätku, ak chceš užívať HAK, tak určite len skrz úpravu cyklu ale nie skrz to, že partner sa rozhodne že dieťa nechce, nepoviem, keby si bola plodná ako čerešňa a už s tým chcete seknúť, ale pár, ktorému sa roky nedarí pravdepodobne ochranu nebude potrebovať. Budeš to ľutovať ak sa na to dáš. Ty po bábu veľmi túžiš, tak nerieš HAK a nechaj to na čas. Ak k vám bábo má prísť, príde. Nehnevaj sa na mňa ak pôsobím drzo alebo že sa starám.... Ale odpálilo mi dekel keď si mi napísala, že antika by mala byť kvôli ochrane pred tehu. Ja neviem.... Tebe to pripadá ako logické a správne riešenie?

kakatulik
27. máj 2022

@millky plné sa s Tebou stotožňujem.