Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@whiteflower87 len nebud zmatena lebo graf to iste zle zaznacil 😉
@kudusko a pozrieš sa na môj graf je len odfoteni keďže mi nejde vložiť. Na stránke predošlej. Ďakujem.
@butterfly333 dost blbo to tam vidiet na 10DC si mala ovu? Ak som dobre vidila a ake mavas dlhe cykly? Dnes si dobre napisala si 10DPO ale to je podla skoro na testovanie ja na tvojom mieste by som pockala aspon 2 -4 dni 🙂
@jaja9891 držím palce 🙂 idete dať aj mraziť, ak bude dosť vajíčok či nie?
@danka1603 ahoj, pozri si prvú stranu tejto diskusie, tam sú užitočné linky, kam zapisovať, ako merať. Základom je merať každý deň v rovnakú hodinu jedným teplomerom na jednom mieste, značiť môžeš na www.fertilityfriend.com alebo www.womenzone.cz. Ideálna teplotta na vyhodnotenie neexistuje, to ti graf stanoví sám a každá mávame teploty iné, to zistíš až meraním po pár cykloch, takže nemusíš mať teploty presne dané 🙂
@kudusko takze ten test este nemusi nic znamenat?
@butterfly333 a este som ti zabudla napisat ze mas pekne teploty tak to vyzera nadejne 😉 😉
@kudusko no ovu som mala na 15DC. Ano je to tam blbo vidieť no som tu cez fon.
@whiteflower87 podla mna je to tam skus o 2 dni a ked bude silniet tak ti pogratulujeme 🙂
@rybkaa dakujem 🙂 no jasne,ak budu embryjka tak ich dame mrazit,nech mame aj surodenca no nie 🙂 ale nepredpokladam,ze ostane na mrazenie,budem rada ak bude nejake to vajicko vo folikuloch a ak vydrzi kultivaciu do 5 dna,predpokladam vklad 18.11.,tak snad bude silny bojovnik alebo dvaja 🙂
@kudusko ďakujem dúfam že sa to udrží ms by mala prísť v pondelok no dúfam že už nepríde.
@butterfly333 tak to je este casu dost skor by som ako cez vikend popripade v den ms ani nerobila ja som tak bola naposledy 2 dni pred ms som robila a neativny bol test potom som robila ked mi meskala 4 dni a bol pozitivny to je z mojej skusenosti 🙂
@kudusko veď to zbytočne sa stresovat a byť sklamaná. Ja verím a dúfam že sa zadarilo.
@mawiya dakujem moja zlata za podporu,ste tu vsetky take mile ku mne,aspon,ze mam vas a podporu vasu,lebo doma hroza... no vkladat az 18,ale odber uz je tu 🙂 dnes o polnoci posledna injekcia na vyvolanie ovulky a cakame ako budu bojovat nase vajicka a spermijky 🙂 tento kratky protokol je rychlovka 🙂
@jaja9891 srdiecko no normalne ti zavidim ako to zvladas....mna to asi tiez neminie....este pockame do konca roka a pojdeme do nejakeho centra.....aj ked sa snazime len pol roka no uz mame na to vek....potom neskor budem mat na teba otazky typu co sa pytali na tom vstupnom pohovore a tak...aby som sa dopredu na to pripravila a co bolo treba priniest..... 🙂 🙂 🙂
@martina9999 blahoželám 🙂 nerieš, kedy bola ovu, hlavne že to je tam a vplyv to nebude mať žiadny, nie každá sme podľa tabuliek s ovulkou na 14 dc 🙂
@mamulienka30 neupravuj teplotu, uprav len čas merania, graf ti dá prázdny krúžok 🙂 Ten pokles nemusí hneď znamenať, že ovu bude dnes, zajtra môže byť zase 36,4 a predsa to nebude ovulka, takže v kľude nechaj aj tak ako si namerala 🙂
@whiteflower87 ovulačné testy si nerobila? že podľa nich nevieš, kedy bola ovulka? keď tak lepšie kukám na graf, posledná nízka teplota (ak nerátam ten prepad, čo si skoro vstávala na 21 dc) bola 19 DC, teda ovulka mohla byť vtedy, potom to už šlo hore a dnes by si teda mohla byť 13 dpo, čomu by čiarka mohla celkom prislúchať 🙂 treba ďalej testovať, držíš sa pekne hore, je to nádejné 🙂
@kudusko prepáč, ale nemáš pravdu, na ten 21 dc ovu nebola, už nebol ani hlien a teplota sa upravuje o 0,1 stupňa za hodinu, takže za 2 hod.+40 min, by to bolo 36,45 a to je poovu teplota teoreticky, lebo teplota zvykne 2-3 deň po ovulke mierne spadnúť a potom idem hore, takže 21 dc určite ovulka byť nemohla 🙂
@rybkaa - ovu test je na pol ceste k pozitivnosti, takze asi si na ovulku fakt este pockam. Len stvrtok dojde svokra a zo sexikom to uz budet ake nijake, tak som dufala, ze prijde skor 😖
@ennynka no super, takze v podstate vies akurat to, ze si tehotna 😀 a pohlavie si sa uz konecne dozvedela?
@rybkaa ja som čítala že po ovu práve že ide teplota hore.
@katkatonkova no zvladam ako zvladam,poviem ti,ze ja som cakala nieco horsie,toto zatial je pre mna pohoda oproti bolestiam z endometriozy 🙂 asi ma vysoky prah 🙂 a vobec nezvladam,kolko noci a dni som preplakala a predepkovala,no toto nam dodalo nadej a bojujeme,ved sme pred cielom,snad nan dociahneme konecne... zeny,ktore maju viac folikulov si ovela viac vytrpia... a jasne,kedykolvek poradim co budem vediet 🙂 ale vam sa to podari prirodzene a bude dobre 🙂 moja jedina rada je,ze lekarom treba trosku zaklamat o obdobi snazenia,ja som sa nesnazila pred operaciou a lutujem,ze som im to priznala,boli by vela veci spravili inak...a viac sa snazili a zaujimali...a teraz ked si spätne pozriem pol rok po svadbe,tak my sme sa nesnazili,ale ani nechranili a ked vidim ako niektore na prvy sup su tehu,tak nechapem...
@rybkaa jasne nic vsak len sa mi to nezdalo ten graf jej to aj tak zle vyznacil mne sa to tak znalo a hlien a tieto veci okolo toho este niesom az taka vtom ty si predsa vacsi profik zlatko 😉 moze byt ja zato su dobre tie ovulacne testy potom nie je o com viem presne a hotovo este zalezi ci
@whiteflower87 si mala bolesti alebo pichanie a kedy teoreticky den alebo v den ovu to byva 🙂 alee vidiet tu ciarku takze ja si myslim ze to vyslo 😉
@senta_sofia asi tak 😀 no to mi vravel este v septembri ked mi robil ultrazvuk ze na 70% dievca a odvtedy mi ultrazvuk nerobil,az o 3tyzdne ked pojdem...
@ennynka a na 30% chalan... 😀 pozri, prinajhoršom sa to dozvies, ked sa narodí 🙂
@butterfly333 ty si 10 dpo podľa grafu, viac tam nevidím 🙂
@rybkaa ak bola ovulacia na 18DC tak dnes nie som v 14DPO? Alebo ako sa to rata?
@mamulienka30 svokru pošli s deckami na prechádzku a šup na muža, dobre že príde, aspoň ti deti zabaví 😀

@butterfly333 nemoze byt ked dalej tie teploty neboli poovulacne to ma baby naucili ze musi po ovulke byt teploty vysiie aspon 3 dni a ona to mala az na 21 DC takze to vyzera na 11DPO a preto taky duch a nie silna ciara mala posunutu ovulaciu 😉