Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ja tam vidim čiarku 🥰
@aleskandra ak aj nie je silnejsia ako vcera.☹️takze cakam ms☹️
@katkaholiova dufam ze uz vidis 😉😘
@ereska vy ste zlate ald od vcera by mala byt silnejsia nie?
@katkaholiova aj ja vidim 🙂 nemusi byt silnejsia hcg stupa kazdy 2-3 den 🙂 moje boli taketo. Tiez mi bohvie ako nesilneli 🙂 ✊🏼✊🏼✊🏼
@katkaholiova nie neboj ona sa ukaze viac a viac ani mne to kazdy den neukazovalo
@katkaholiova ja tiež vidím teraz aj bez prikukania. Ja keď som čakala prvé tak som mala slabike ciarky deň keď mi meškali. Ledva ich bolo vidno
fakt na tom teste nieco vsetky vidite.
@katkaholiova jednoznačná čiarka za mna bez toho aby som nato žmúrila 😀🥰
@katkaholiova nuz ja tu budem asi jedina co na teste nic nevidi. Teda na jednej fotke je akoby tenucky naznak ciarky no pre mna by to bol negativny test. Skoda lebo graf je super no na teste uz by mali byt teda silnejsie ciarky...
@81anina tak sme teda dve ☹️
@katkaholiova prepac za mna tiez nic nevidim..a to som iny lovec duchov...ale drzim palce 🙂
@katkaholiova vidim 🙏 držím palce
@katkaholiova ani ja nevidim, ale ja nevidim skoro nikde ked tam nie je poriadna ciarka. aj tak ti nic ine neostava, iba pockat co bude, aj ked verim, ze to cakanie je nekonecne.
@katkaholiova aj ja tam vidím čiarku. Tiež som mala slabého ducha a až po meskani ms riadne viditeľnú čiarku. Nezúfat a nestracat nádej 🙂
@katkaholiova ja by som vyskúšala inú značku testov, lebo tiež vidím čiarku ale neviem ci by nemala už byť silnejsia aspoň o trosku 🤷♀️
@lienka445 poobede skusim aj ked v tete drogerie velky vyber nie je a lekaren nestiham po robote
@katkaholiova a mne ta čiarka pride taka do sivá ako kanalik...nie do ruzova💁♀️nedá sa ti ísť do lekárne kúpiť iné testy este? Livsane sú celkom fajn este ,dr.max ich ma ked mamatest vieš len objednat
@katkaholiova tento test je podľa mňa topka .. mne ukázal ešte krajšie čiarky ako Mamatest
no uvidime uz zalezi len na teplotach
@katkaholiova ja tiež žiaľ vidím len "kanálik" ako aj na predošlom teste 😔 a už viem ako to u teba chodi ze mas ukážkové grafy a potom razom pád dole... No bodaj by som sa mýlila 🙏
@marinecka95 digitálny nemáš možnosť kúpiť ? To by malo byt jasne bez nejakého hľadania ,,duchov,,
@zojeva ja to mám “jasné” 9DPT a hcg mám 101.11
@marinecka95 prepáč, to malo byť pre @katkaholiova
@katkaholiova Katka, presne pre toto, nechválim pekné grafy, ani "duchov" na teste. Ale hlavu hore. Pekný deň.
@michaelka_ dakujem

ja dnes.nic nevidim takze cakam pad teploty ako vzdy