Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva ten vrchný je včerajší???? No mňa drbne, to v žiadnom prípade nie je kanálik. Akože aj teraz je, ale tak o 7mej večer či určite aj dosť vycikana.... No ja som zvedavaaa 😂 kokos, toto je normálne ako "výzva". Hcg stúpa cca každý druhý deň, takže som zvedavá či to je biochemicke alebos sa ozaj uchytí to mimi tam niekde v brušku.
@iamkate
@millky noooo ja by som ten hlien až tak nenazyvala ovu hlienom ale sa mi zdá, že som si raz utrela ako bielok, no bolo to na 17dc a vtedy ma neskutočne bolelo podbrusko, tak si ešte hovorím už asi ovu. Pretože ja to nikdy neviem zachytit, nemám taky hlien a bolesti obcas mávam kedykolvek. Ja sa k dr nechystám, lebo už mi je to trápne. Keďže mi povedala, že nemám mi co viac povedať 🤷♀️ tak kašlem na ňu. No uvidíme, myslim si, že ak mi teplota stupne, tak mi ovu prehodí.
@millky biely, biely, bielucky 🙈😁 kúpila som woman secret sa mi zda, ze ten. Ja si ale ešte kúpil ten mamatest dám si tu námahu a tie 4 eurá či koľko obetujem 😀 a som zvedavá čo povie ten. Buď biochemické to bolo ale ja sa prikláňam k testom zlým a to preto, ze som robila test sobotu a už bola čiarka a v pondelok krv negatívna a test v utorok pozitívny takze podľa mna testy boli zle a kúpim ich poobede ešte raz a uvidíme. Experiment 🙈😀
Žienky, musí dôjsť k implantačnemu poklesu? Myslím takému viditeľnému, lebo drobné poklesy nepovažujem za implantačný. Ak je oplodnenie úspešné, musí byť v teplote ten pokles?
@millky Nemusi..nie kazdej sa to na grafe prejavi. A dokonca niekedy aj ten pokles je, ale lisi sa kazdej jednej v zavisloti od toho, ako dlho cestovalo oplodnene vajicko. 🙂
Inak babulky zdravim Vas a drzim palce. 🙏 Obcas vas sem chodim tisko skontrolovat, ci sa nahodou nepodarilo niektorej...❤️❤️❤️
@sindyem Ahojky, rada tu vidím tvoj komentár, prajem veľa zdravia 🍀❤️
Ja zatiaľ baby pozorujem tíško a snažím sa dať moje telo doporiadku ❤️🩹
Baby, ktoré ste mali biochemické, kedy môžem čakať ms ?
@zojeva vieš, pokiaľ sa jedná o biochemické tehu, tak je to tehu, ktoré končí preto, lebo "plánovaná" MS to vyčistí. Čiže preto sa vlastne vôbec neodporúča robiť testy pred očakávanou MS. Ale nie je dôvod na meškanie, dokonca aj skôr zvykne prísť, preto vravím vyššie +/- 2dni v termíne. Tam pokles hcg je extra rýchlo miznúci, takže progesteron a estrogén neblokuje. A MS býva rovnaká. Tuna čo Patulka píše, je trošku nezvyčajné, záleží na tom, kedy tá MS prišla a ako boli na tom hormóny. Ja, keď som mala extra zlú životosprávu, zlé krvné výsledky a vysoký kortizol z dôvodu stresujúcej práce, ktorá ma ničila, tak som mala až 3 biochemické....
Ahojte dievčatá pozdravujem 😊 tiež vás tu potichučky sledujem a každej jednej držím palce ✊✊✊🍀🍀🍀
@zojeva ja keď som mala biochemické, hneď v to ráno som vedela, že mi príde MS. Merala som si bazalnu a ráno mi riadne klesla.. Čiže je to asi u každej individuálne. Zato menstrauciu som mala v pohode, možno max 1 - 2 dní dlhšie.
Každopádne aj tak stále držím palce nech to nie je tvoj prípad ✊.
@zojeva no, možno si mala neskoro ovu. Každopádne k tomu testu, povec mužovi nech sa ti vyciká do pohárika a sprav mi test. Ozaj to vyzerá veľmi čudne. Akože.... Ak pri biochemickom by ti to Hcg malo zaniknúť až menštruáciou. Ak sú ozaj nafigu, tak ti to ukáže pri mužovom moči ak tam bude mať takéhoto "ducha".
@millky môj vrchný z utorka, môj zo dnes a spodný mužov 😂 takze asi to zbytočne zvaľujem na testy. Ide teda pravdepodobne o biochemické tehotenstvo keďže slabne čiarka a ma silnieť len by ma zaujímalo teda kedy dostanem MS. Ešte jedna pikoska samozrejme každý mesiac si aspoň zápisem kedy mame ťuťu muťu a tento mesiac jasne že nie 😀

@iamkate zažalujem výrobcu mamatestu :D srandujem 🙂 samozrejem, dám vám potom ešte vedieť 🙂