Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mar_tina14 ja keď som čakala prvého, som až po meskani a riadnom uhniezdeni a teda krv a spineenie tak až potom, predpokladám ze to bolo 2 týždne po ovulacii, tak som nemala moc silné ciarky. A teraz ma šľak triafa testovať nedajbože 7dpo 🙈🤣
Ale teraz akurát ležím v posteli a mam neskutočne pichanie v podbrusku a krize ma bolia..celkovo celý spodok...mne ti asi prídu krámky.
@patulka2 Pati ja neviem ale ja tam vidím ducha✊️🧐🍀. Aj teplota ti pekne stúpla...inak ja som mala presne pár dní a aj doteraz stále pobolieva bruško ako pred ms aj keď teraz u menej.😊 neskúsis aj inú značku testu? Napr livsane?
@mar_tina14 ahojky, včera som mala ráno mamatest, poobede presne livsane oba negatívne. A poviem pravdu, tento nebol, potom bol a už zas není pozitívny. Už je v koši. To bol čistý kanalik 🤷♀️ ale teplota šplhla. Ešte Ešte tu možnosť, že ovu bola neskôr keď tak ci tak bola teplota nizka po celý čas. Ale vieme, ze v stredu už bola dávno po, ani žlté teliesko nespomínala. Iba sa vysoká sliznica.
@katkaholiova... ako som písala teraz. Asi to je len kanalik, už ti nie je tak vidno.
@patulka2 ja tam vidim drzim palce
@patulka2 no moja tie mamatesty sú teda ine💩...neskúsil náhodou ešte aj dnes livsane? To už by ti malo ukázať, keďže podľa grafu si dnes 13dpo (len ci naozaj bola ovu kedy vyznacilo🤔)...aj keď dôležité je,že bola🍀🥳. Inak doktor mi dal termín na budúci týždeň piatok, nemyslíš,že je to skoro nejako? Bojím sa, že tým,ze mam pcos,ovu bola neskôr, že nič extra neuvidí aj keď poslednú ms som mala 11.5. a ja sa len vysetresujem zbytocne😔🥺
@patulka2 vidim
@patulka2 na prvej
@katkaholiova nooo to je ten istý, poobede ale foto to tak nezachytilo
@zabka1987 uvidíme keďže neviem koľko dpo som.
@mar_tina14 musím kúpiť zatiaľ všetko mamatesty tie slavne, vychvalene. Tak som nakúpila. Ale skočím do drogerky, som v meste
@patulka2 radšej skus aj iné. Inak na prvej foto vidím, neskúšala si rozobrať test? To by bolo lepšie vidno🧐
@mar_tina14
@zojeva
@katkaholiova mam nakupene Intime, toptest aj pepino aj mamatest 😀 mama kuká ci mi nepreprchá a predavačka ze fiha tu sa bude testovať vo veľkom 🙄 keby radšej drží hubu ...
@patulka2 😂 ja chodím do tej istej lekárne a musela som uz inde ísť lebo ked som prišla 5 krát pozerala ta lekárnička či som kompletná 🤦🏻♀️😀 ja už nemám tuším žiadne už čakam na tu mrchu už aj víno červene som si dala 😀🙈 aj na psychiku hlavne ťažký cyklus 55 dňový už to svet nevidel 😂
@patulka2 Pati držím palčeky ❤️
@zojeva ja tuto u nás radšej nechodím do lekárne, keď tak vedľa do dediny alebo do väčšej... alebo keď idem do DMky na testy, vzdy musím dokúpiť aj iné veci nech to není blbe...ale najradšej objednávam z lekárne z netu, tam sú aspoň není blbe pohľady 🤣🤣 ja som zvedavá ale akosi tomu neverím 🤷♀️ hlavne keď som včera podpísala pracovnú zmluvu 🤣 som už nastavená na inú koľaj, asi preto to troska už inak beriem. Fakt som zvedavá ďalšie dni, prsia mi ide odpáliť co až tak moc nemám..
@domulibalazova @mirus11 diky baby, zajtra hádžem info 🙂
@patulka2
@zojeva ahojte dievcata. Tak ja po dlhej dobe… tiez mi teraz mama testy duchovali, aj top testy aj dr. Maxy… aj teplota krasna a zas prd z toho 🙈 tuto aha graf. No comment. Tu uz naozaj nie sú ziadne záruky… inak som tada, ze to nemam tak jedina, ze obieham lekarne v celom meste. Do jednej idem maximalne dva razy. Este kym sa nosili respiratory tak sa to ako tak dalo, ale teraz sa hanbim ako pes 🤷🏼♀️ Raz ked som kupovala 4 krabicky testov tak na mna lekarnicka neveriacky kukla. A ja ze: “potrebujem vidiet ci mi tmavne ciarka” 🤣🙈
@domulibalazova ako sa máš? Čo je nové? Ideš na nejaké vyšetrenia?

@kakatulik dám vedieť ,no len o týždeň idem na kontrolu . Ten hormonálny profil sa robí na zač cyklu ,že ? 3 deň som