Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzulienocka77 mas pravdu,mame jeden druheho a to je najdolezitejsie,ale je to tazke,tazke obdobie mame,tak som zvedava ako to vsetko zvladneme,veru so stavbou je toho vela,ale ani netusim kam by sme mohli vypadnut,lebo nic nestihame a vecer padame unaveny do postele... keby nie ovu,asi spime uz od 8 😀
@mawiya fiiiha co to ty mas za graf?uskakany riadne,ale mozno bude na konci o to zaujimavejsi
@adamnela no pekne si to napisala s tymi nasimi chlapmi 🙂 je to uz ok,ale obaja sme taky utahany,ze neviem ako to dnes dopadne... navyse mam fakt este ovu pred sebou,alebo tento mesiac ovulujem z oboch vajecnikov,alebo neviem...lebo to boli ako svina,az mi nevolno prislo,hlava sa mi toci.. hrozna ovu,ale aspon viem,kedy ju mam 😅 no ja som mala tiez rano taku chut s ak tomu mojmu pritulit,ale tiez u nas uz kazdy vstaval,bratia si na preteky,tak bol cely dom skoro rano hore,tak snad to vecer dobehneme 😉
Dobre ranko koceny vcera som tu nebola vas pozriet...ako sa vam dari co vase grafiky...vcera my moj partner povedal ze v juli spolu nebudeme vyse dvoch mesiacov to je hrozne
ahojte baby, cez víkend som len nakukla, teraz som vás dočítala.
Môj graf úplne že paráda, neviem či jasať či čo, ovu test z ranného moču celkom pekná čiarka, nie je pozitívny, ale furt je jasne viditeľná....jasné, nedalo mi a spravila som aj tehu test, na tom nevidím ešte nič 😀 ale mala som ísť k tomu zubárovi ráno, tak som chcela mať nejakú istotu či hej či ni, no nakoniec som nešla, lebo som musela do práce, pojdem zajtra ráno.
žeby to bol ten IP výskok miesto poklesu? 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
Ahojte zienky,takze moj grafik takto,dnes som musela merat o 2 hodinky skor,ale je to jedno...ovu niekedy teraz prebehla,prebieha,ja neviem,vcera vecer este bolesti boli http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
toto je asi posledny graf a meranie teploty a neviem co,vzdavam to,moj mm sa rozhodol nase snazenie sabotovat a ja neviem preco,nechapem ☹ vzdy si najde nejaku vyhovorku a ja som tolko nadeje do tohto mesiaca vkladala,lebo je doma kazdy den...som znicena,sklamana,koncim so vsetkym okolo snazenia,toto bol posledny mesiac co sme sa mali snazit a mali sme ist do CAR,jedine ze ma v tom CAR oplodnia samu bez mm... strasne sme sa pohadali a aj ked je mm uzasny clovek toto asi nepredycham,nenavidim ho za to,ze vie kolko som si vytrpela,ze videl vsetku tu moju bolest,dorezanu po operacii,znicenu,potom liecba,ktora ma psychicky polozila,mama s babou,ktore ma nepodporili... ak je vasa tuzba po detickach taka velka ako moja,tak ma chapete.... mne sa bude enodmetrioza postupne vracat a rozrastat a aj tuto malu nadej mi vezme,moj mm mi ju vzal,cele hodiny som preplakala,rano som unavena zaspala a ked som teraz vstala,uz som ho len videla odchadzat,lebo chce byt sam,vravela som mu,nech sa ani nevracia,tak ma vysmial,ze aka je ta moja laska a jeho je aka?ked nechcel este teraz deti,mohla som mat zastaveny cyklus nadalej,aby mi endoemtrioza neznicila vajecniky,mohol mi to povedat,tak som podstupila operaciu a liecbu uplne zbytocne a taku narocnu leicbu uz nebudem moct v zivote opakovat... ja sa v nom nevyznam,neviem co chce,mozno mu krivdim a ublizujem,ale tesila som sa,ze je doma,ze nebudeme musiet tlacit na pilu a budeme si to uzivat a tu kazdy den iny dovod preco nie,vecer nie,rano nie... stale.... och zienky tak velmi to boli ☹ strasne velmi vam drzim palceky a zo srdca vam prajem deticky,mne asi nie je v zivote sudene byt stastnou a byt mamou... velmi to zmenilo nas vztah... a neviem ci to uz vydrzim drzat a tahat dalej... aj tak som najhorsia ja,ale ja mam len velku bolest a prazdnotu v srdci...preco mi toto urobil zivot a preco mm???? drzte sa kocky moje,ste vsetky uzasne,prepacte,musela som sa vam vyzalovat a neviem co dalej... doma sa nemozem ani vyplakat,kazdy by na mna zazeral,navyse tu mame robotnikom,chcem sa zahrabat niekde pod zem ☹
Ahoj děvčátka, krásný den přeji, tak já prosím dneska zase takto, už mě to nebaví ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/bubulina1983, jedu jak po D1, ale že by ta dálnice měla vliv na těhu test tak to teda nemá, dne 29.dc a pořád nic, nevím jestli tu teplotu neovlivňuje ta injekce co mi píchli minulé pondělí, nevím jak to bude s MS + - by měla přijít teď někdy, myslíte že by z toho ještě mohlo něco být?
@jaja9891 zlatinko v prvom rade sa netráp. Chlapi sú nevyspytateľní a častokrát na problémy reagujú práve takto. presne takto reagoval môj prvý manžel keď sme 3 roky nemali bábatko. oni sa nevedia zmieriť s myšlienkou, že nemôžu mať svoje - a vinia seba. aj keď vedia, že má problém žena, stále to váľajú na seba. vôbec sa netráp, neplač, ukľudni. týmto som si prešla aj ja a pozri. mám dvoch veľkých puberťákov 😀 . Budeš maminou, ver mi. Tvoja túžba sa splní a po tom, čo si pre to už urobila, to bude čoskoro. On sa spamätá, ale daj mu to vyžrať. Držím ti palčeky v tom, aby si sa vzchopila. aj ja som na moje snaženie sama - žiadna mama, babka, ale mám vás tu na koníku a podpora je vo vás naozaj veliká. Najviac ma serie to, že chlapi si ani neuvedomujú, ako nám vedia týmto správaním ublížiť. oni to berú tak nejako ľahko. drž sa, neplač a hore hlavu. sme to predsa my ženy, ktoré rozhodujú o tom, čo bude 😀 😀 😀 😀 😀
@jaja9891 skoda ze akurat dnes si merala o dve hodiny skor, ovu mohla uz prebehnut... a neboj, dobre bude, vela si si toho preskakala aj tvoj manzel s tebou. snad to teraz nevzdate 😉 ? mozno ma aj on take obdobie, ako z casu na cas kazda z nas, co sa dlho snazime, ze s tym chceme prastit... ale to prejde. a ja uz som ti to raz pisala, skus mu nevyplakavat na ramene, chlapi na to nie su stavani. co-to vydrzia, ale nie dlhodobo. oni maju uplne iny pristup k prekonavaniu trapenia a tomuto oni nerozumeju, len ho od seba odhanas... vyzaluj sa tu na mk, alebo kamoske, na manzela sa usmievaj a davaj mu najavo, ze aj napriek tomu vsetkemu si s nim stastna 😉 ziaden chlap nechce smutnu a utrapenu zenu 😉
@bubulina1983 normalne by to vyzeralu na tehu 😉 velmi pekny graf. mozno test ukaze az neskor... ani duch nebol? nepovedali ti v CARe, ze ci ta injekcia nemoze mat nejake taketo ucinky? neviem veru....
@bubulina1983 ale grafík je krásny, uvidíš za dva dni. a neskúšala si ovu testy? niekedy ukážu skôr. veľmi držím palce, aby to bol ten pravý 🙂
@jaja9891 boze ti chlapi sou takovi sobci nekdy. Vydrz, to preckate.. prece jeho prani je taky, aby se stal otcem, asi to je nejaky jeho obranny manevr. Je to velky stres pro oba a on se s tim mozna nedokaze vyrovnat... chlapi nechapu, ze bam utikaji roky a oni si mozou byt plodni klidne i kdyz jim je 70. Nachapu, ze to vlastne vsechno stoji ba nas zenskych. Urcite se mu to rozlezi a bude ho to mrzet. Date se zas dokupy a budete oba na jedne spolecne ceste, jen go musi pochopit sam.. drz se kocko, a nic nikdy nevzdavej!!! Nenech aby te ten zivot prevalcoval, protoze tech mohnoszi mas jeste dost, takze vyplakej se, pak se otrep, zvedni hlavu a de se zase dal.. posilam silu :-*
@jaja9891 toto su tie situacie, ked clovek vypocuje, precita, ale nevie, co ma povedat... ja som to tak nejak tusila, ze sa blokol, ked si vtedy pisala, ze nie je chut. Mozno potrebujete pauzu obidvaja, ja viem, ty nemas na co cakat, vzhladom na tvoju diagnozu, ale zatial nic nenasvedcuje tomu, ze by sa endometrioza vracala a sposobovala ti nejake problemy, tak si myslim, ze mesiac-dva nezabiju ani teba, ani jeho. Nevidim do Vasho vztahu, ty musis vediet, ci ho milujes a citit, ci miluje on teba, potom nie je co riesit, sak poznas z reklamy na Kofolu, ale ak mas pocit, ze sa nieco vytraca alebo ze ta pri nom drzi len tuzba po spolocnom dietati, mozno by to bolo treba vsetko prehodnotit. Koniec koncov, neboli by ste ani prvy, ani posledny par, ktory neustal to, ze nemaju dieta a to uz nehovorim o tom, ze potom s dalsim partnerom to islo ako po masle 🙂 Nechcem malovat certa na stenu, vobec to nemusi byt Vas pripad, mozno je to len mala letna burka a zachvilu vyjde slniecko a bude opat vsetko inak. Vies, a mozno aj on citi, ze na to tlacis moc a ze si potom smutna, ked to nevyjde, mozno ta chce len usetrit dalsieho sklamania, kto do nich vidi, ze?🙂 Problem je v tom, ze chlapi su viac racionalni, vecni, nepotrebuju tolko riesit, ako my zeny, on si to mozno nejak uzavrel a bodka.
@jaja9891 som nahnevana aj za teba. Ano môže to byť pre neho ťažšie, ale do prde*e o kolko to ma lahšie do teba? Ty, ktorý si musela kvôli VASMU dieťaťu znášať následky menopauzy, ktopré si taký chlap nevie ani predstaviť. A on teraz bude hrať nedostupnu princeznu, len z nejakého rozmaru? JE mi z toho važne ťažko. Ja by som každému takému chlapovi priala aspon na mesiac prežívať to čo si ty musela prežívať rok! Kurnik a ešte sa teraz bude hrať na urazeného a apelovať na tvoju nedostatočnu lasku. Ale ako maš budovať niečo s niekym, kto dokáže takto mariť tvoju ťažku obetu len z nejakého rozmaru. JA ťa tak chápem. Toto by som mužovi asi neodpustila, takýto prístup. JE to strašne sebecké. On ma na pleciach len nepatrný zlomok tej obety, ktoru si musela podstupiť ty a vôbec si to neváži vôbec si to neuvedomuje. Aspon o tom svedčí jeho prístup.... Drž sa a je mi to fakt velmi luto, sucitim s tebou 😔
@mawiya dufam zlato, ze pri tom stahovani manzel nezabuda obcas stahovat aj galotky 😉)

@senta_sofia suhlasim 😀