icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
26. júl 2022

@sparkling To som sa chcela spýtať, či ovuluješ pravidelne ľavá a pravá strana…joj čakám s tebou na ďalší cyklus ❤️🙏

@patulka2 Paťka ďakujem, je to zvláštne, nechápem, ale vždy hovorím, že dostaneme len také skúšky, aké sme schopní zvládnuť ❤️🥲, dúfam že sa krvácanie spustí čím skôr, budem merať ďalej…

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova inak domi, na PCO inofolic uzivas?

Ja uz dlho spekulujem, ze ci ho mam len do ovu alebo aj po ovu uzivat.

domulibalazova
26. júl 2022

@sparkling Užívala som vždy celý cyklus ☺️ tento cyklus som nebrala, zrejme ani ďalší cyklus ho nebudem brať, po kyrete som nemala žiadne guličky na sone 😊, podľa mňa je to dobrý doplnok, čítala som ale že ženám oddialil ovuláciu…

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova vies co stalo sa mi s nim, ze ovu prisla na 18 dc, ake tento cyklus je tu uz 12 dc, takze ktovie. V kazdom pripade ja dufam, ze spolu s ostatnymi doplnkami mi pomoze cyklus znormalizovat. Nerozumiem preco, ale tento rok je to katastrofa. Predtym som mavala cyklus 27 dni a teraz sa mi obcas podari aj 30 , 32 dni.

patulka2
26. júl 2022

@sparkling ahojky, ja užívam tento cyklus inofolic a beriem 1x denne (lebo druhý krát zabudnem 🤦‍♀️🤣) a celý cyklus. Vždy som to brala celý cyklus. Mne na pcos pomohol, mala som úplne minimum a neviem teda ci mi cyklus predĺži, ale mne pomohol a mala som viacmenej pravidelnejsi cyklus.
Prvýkrát som mala ovu na 17dc keď som ho brala, potom áno, dlhší ovu az na 46dc a potom opäť na 19dc. Co bolo teoreticky u mňa skoro. Potom som brala lejdyvitu a tam sa mi striedal krátky a dlhý cyklus. Ovu na 24dc, 17dc, 29dc, 19dc, 16dc... potom som nebrala nič q mala som ovu na 24 a 28dc a teraz som brala od začiatku cyklus po dnešok inofolic 1x denne a mala som ovu na 23dc. Tak si z toho vydedukuj nejaký záver 🤷‍♀️😀 jedine co mi vadí je, že pri nim priberám 🙈
@domulibalazova hlavne dat do poriadku všetko čo treba. Čítam, že najmä tu hematologiu máš. Ja sa v tomto vôbec nevyznám, neviem co sa kde. Ale ty a lekári sami vedia co maju robiť. Skus od toho na chvíľku vypnúť, aj hlavu si vyčistiť a možno sa podari a do šťastného konca vyjde, keď to budeš najmenej čakať 🍀❤

sunny_g
26. júl 2022

@adka3321 ukážem, len som mimo domu celý deň. Doobeda som urobila test, ešte ani poriadne neuschol a musela som utekať 🙈😅

a_alexandra_a
26. júl 2022

@domulibalazova ahoj Domi, prosím ťa, mohla by si mi napísať ako presne si užívala fytosoju? Vďaka

domulibalazova
26. júl 2022

@sparkling Verím že pri dlhšom užívaní Ti cyklus stabilizuje, globálne ho dobre hodnotím, mám doma teraz čistý Inositol z GymBeam, ale teraz som ho vynechala keď bol nález dobrý 😊 No pravdu prídeš tento rok je to sama perlička, ale snáď sa karta už obráti 😊

@patulka2 Pati ďakujem, ešte repro imuno budeme riešiť, porozprávam sa s mužom, ostatné by malo byť dobre podchytené, máme to teraz bláznivé aj mimo snaženia, sle volala som s mužom a naordinovali sme si v blízkej dobe reset niekde na wellnesse

@a_alexandra_a Saši ahojky, keď bude priestor môžme sk aj súkromnú správu napísať, teraz len v krátkosti uvediem, užívala som ju len dva krát, cítila som sa lepšie, teploty boli kľudnejšie, užívala som ju na princípe náhrady Clostylu, v prvom cykle od 3DC do 7DC v dávkach 55577, ovulacia prišla normálne na 19dc a v druhom cykle od 5DC do 9DC 66778 ovulacia prišla na 13dc, hovorí sa, že ak uzivaš hneď posilňuješ tvorbu folikulov a ak neskôr, ako som brala v druhom cykle tak posilníš rast dominantného folikulu…
Pošlem Ti odkaz na skupinku, celú som ju preštudovala, ale netrúfla by som si radiť, že čo a ako…
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova zlatok len neviem ci inositol a myo inositol je uplne tomiste. Lebo tiez mam doma oba.

domulibalazova
26. júl 2022

@sparkling Čítala som že je v tom rozdiel, ale to už som ho mala doma 😅. Inofolic je určite lepší, ale chválili si aj tento Inositol z GymBeam, ale ak by som ho začala užívať objednám určite už len originál Inofolic 😊

sparkling
26. júl 2022

@domulibalazova no bolo kedysi mozne kupit miovarian. V podstate to iste ako inofolic, len lacnejsie. No uz nie je dostupny. Este je nosifok, ale s tym nemam skusenost vobec. Boze idem aj ja konecne citat o tej fytosoji.

patulka2
27. júl 2022

Ahojte, dnes 9dpo, už hodinu pred klasickým meraním som sa držala vyššie, takže cca som narovnako. Skúsila som aj testy. Pepino a toptest. Ten je úplne biely a pepino ma náznak slubnej ciarky, prikladám foto a aj negativu... vieme ze pepino duchuju, no včera bol úplne čistý a dnes toto. Aké máte skúsenosti s toptestami?

sparkling
27. júl 2022

@patulka2 pati, aj top test dokaze paradne duchovat… mam nedavnu skusenost. A dokonca v minulom cykle aj dr. Max.

patrixxx23
27. júl 2022

@patulka2 ahoj,prosim ta,trosku od veci,ale aku aplikaciu pouzivas na tie fotky v negative? 😀

bejka90
27. júl 2022

@patulka2 dufam ze budu silniet duchovia ;) mne tak skoro este bikdy neukazal test nic az na 13dpo tak budem netrpezlivo cakat dalsie dni na fotky a teploty ;)) drzim prsty krasne teploty mas

patulka2
27. júl 2022

@patrixxx23 ahoj, je to tato appka a aj sa to da ešte krásne priblížiť ako som to aj ja urobila na tejto foto.
@sparkling no len mne sa neukazal a je to z toho istého mocu. Ten pepino je ozaj pekný , viditeľný dosť naživo
@bejka90 som zvedavá ešte mam minimálne 3 dní ak by som mala lf 12 dnovu

kikita777
27. júl 2022

Ahojte tak ja tento mesiac bez merania bt a bez žiadneho kontrolovanie.. .. dnes má prísť ms zatiaľ nič, dúfam že ani nepríde 😏 nejdem sa predčasne tešiť... minulý mesiac meškala 4 dní q nakoniec prisla

millky
27. júl 2022

Ahojte žienky, má podľa vás zmysel robiť si ovulačné testy ak naozaj veľa pijem a tým pádom aj veľa cikám? Môj režim je taký, že som naučená vypiť 3-4 litre za deň a prvý krát mám ovu testy, nikdy som ich nepoužívala, lebo ja si meriam teplotu a sledujem hlien. Teraz to skúšam, zajtra mám mať ovu a testy už 3tí deň nič. Snažím sa 2 hodiny pred testovaním nič nepiť, akurát ma len hlava bolí z toho... Ide mi to na nervy. Skúšam okolo 11, 18 a 21 hodine.... A stále nie je pozitívny, dokonca ani dnes. Dnes mám dokonca aj bolesť a to presne viem, že zajtra bude posledná nízka teplota a pozajtra teplota vyskočí. Mám na tie testy akurát tak nervy. Dokonca pred pol hodinou som ho vyskúšala a ledva vyskočila druhá čiarka a to by mala byť stále len silnejšia.... Viem ako testy fungujú - viem kedy sú pozitívne, teóriu ovládam ale prax veru nie, prosim ako si robíte testy vy??? Čo robím zle? A prečo to robím? 😂 Lebo ich mám doma, dostala som ich, tak prečo nie.

tufik07
27. júl 2022

Ahojte, pozdravujeme vás a všetkým držíme palce, aby ste si našli vytúžené // čiarky 😘

patulka2
27. júl 2022

@lenusa20 Leni ahoj, vy sa ako mate ?

adka3321
27. júl 2022

@millky presne aj z tohto dovodu som si ovulacne testy nerobila. proste som sa nechcela tyrat tym, ze teraz nemozem dve hodiny pit. a co ked potrebujem ist cikat, tak nepojdem, lebo za dve hodiny si musim urobit test? dakujem neprosim. mna to.len viac stresovalo a tiez ciarka nic moc a ovu aj tak bola. nevedela som zachytit ten vrchol. a ked si pomyslim, ze by som mala testovat 3x za den, to akoze nebudem 6 hodin denne pit, lebo chcem testovat? 🤷🤷🤷 snad ti ine baby poradia ako na to, ja len svoj nazor pisem

adka3321
27. júl 2022

@tufik07 v kolkom tt si?

tufik07
27. júl 2022

@adka3321 momentálne sme 18+3 ❤️

domulibalazova
27. júl 2022

@patulka2 Pati joooj, dúfam že sú reálne, veď keby to bol kanalik tak by nebol vidno v negatíve, nie ? Mne našťastie všetky testy fungovali dobre 🙏 Mne vždy vyšiel pozit najskôr na 11dpo

@sparkling Teraz som zhliadla ten Nosifol, vyzerá tiež dobre, to je niečo nové ?

@bejka90 Beji aj ja som z tých čo na 9dpo nikdy čiarku neuvidia 😀, mne zatiaľ najskôr na 11dpo

@kikita777 Držím palce nech nechodí ❤️

@millky Ak máš moč bledý, skús vydržať pred testovaním dlhšie nepiť, i keď v tomto horku to je utrpenie však…mne sa zatiaľ vždy podarilo vystihnúť vrchol tak inak poradiť neviem…ale inak ja som testovala aj ráno ale nie z prvého moču sle z druhého, už vtedy keď bol ten deň, mi ten ranný test naznačil, že príde vrchol 😉

@tufik07 Joooj ďakujeme za krásnu fotku a prajem veľa zdravia ❤️

sparkling
27. júl 2022

@domulibalazova už je na trhu dlhšie, možno by sme ho mohli okuknúť

lenusa20
27. júl 2022

@patulka2 ahooj ahooj..no my sme dostali povolenie začať sa snažiť. Obehali sme vyšetrenia hneď po potrate a to enokrinologiu- všetko ok. Infekčné (tam som už bola ako doma) - zistili mi ureaplazmu parvum. Vraj som to musela mať roky. Liečili sme sa obaja 20 dňovými Atb. A čuduj sa svete mne všetky problémy aj s trávením prešli...zrazu som ok, všetko jem, nemám bolesti kĺbov,... infektologička sa vyjadrila, že som to musela mať kde kade po tele a pri poklese imunity to robilo svoje+ je viac ako pravdepodobné, že to napádalo plodové obali a preto aj tie náhle potraty sprevádzané s problémami v trávení. Potom robili opätovne testy a ok.. ale doma sme sa bavili a veľa čítali a najistejšie je vraj liečbu absolvovať 2x. Vyžiadali sme si s odstupom 2 mesiacov ďalšiu dávku Atb. Dr súhlasila a vraj veľa ľudí robí chybu, že to riešiť nechce. S infektologičkou sme sa dosť rozprávali aj ako sa nateraz vyhnúť prípadnej opätovnej nákaze (žiaden wellnes ani verejné bazény) ,aspoň pokiaľ ešte bábo budeme chcieť. Kde čo poradiloa, usmernila. Ešte sa dotiahne preistotu reproimuno, kôli imunite mojej, lebo pôvodne bolo podozrenie na autoimunitné ochorenie čriev, ale ako som spomínala zrazu som ok. Klop klop. Čo sa gyn stránky týka tak od potratu som hneď ok, ovulka ako hodinky. Merala som BT aby ma neprekvapila MS, aj gyn pomedzi robila sona. Takže doteraz sme mali ako taký sex s opatrnosťou 😂. Komédia proste. Teraz už môžme veselo a môj chlap ma prekvapil celkovo, nevzdáva to. Už sa teší že môžme naplno🥳. Hematka klasika, beriem lieky+ Teraz sme už obaja začali vitamíny brať a čakáme na ovu... Dosť sme pozitívne naladený, aj keď pre mnohých prekvapujúce po toľkých potratoch. Takže taaaaak.😉

millky
27. júl 2022

@adka3321 Adi, zdieľam tvoj názor, keby som tie testy nedostala tak mi ani nenapadne kúpiť ich. Každopádne.... Čo s nimi 😂 len je to ozaj održku. Zajtra dam poslednú šancu, ak to bude stále rovnaké, tak ich asi podarujem.

millky
27. júl 2022

@domulibalazova ďakujem, nemám svetlý moč, ba práveže tým, že kvôli nim nepijem ako "závodný kôň" tak je dosť dlho tmavý.... Zajtra dávam poslednú šancu.

tufik07
27. júl 2022

@domulibalazova ďakujem krásne 😘...

patulka2
28. júl 2022

@tufik07 Krásne miminko, veľa zdravicka, nech všetko dopadne tak ako ma 🍀❤
@domulibalazova ja si myslím, že už z toho nič nebude. Pridám graf.
@lenusa20 Ach to ma mrzí, ja som si myslela, že krásne pokracujete v tehu. Nepostrehla som, žeby si napísala niečo. Asponze ste zistili príčinu a nevzdali sa boja. Držím palce ❤🍀