Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 po zajtrajsej teplote urcite.....
@kakatulik áno tak plánujem 🙂
@marinecka95 tak cakame...🙂
@kakatulik ty si už koľko DPO?
@marinecka95 ja tiez tak nejak. 2-3DPO
@kakatulik tak sme v tom očakávaní približne tak nejak spolu 🙂
Ja som sama zvedavá čo to bude až to bude, keďže som pár cyklov mala samé hormóny, stimulácia na IVF, 2x KET a hneď aj dva potraty - uvidíme 🙂
Okrem toho som už otehotnela aj 2x prirodzene minulý rok a predminulý rok. Akosi mi čosi vnútri hovorí, že by to mohlo vyjsť ❤️🤰🥰
Držím palce aj tebe aby to vyšlo ❤️
@marinecka95 drzim prteky....🙂
@kakatulik ďakujem 🙂 Nápodobne ❤️
Kedy sa chystáš testovať? My ideme na dovolenku tak asi teplomer odložím 🙂
@marinecka95 ja neviem ci budem testovat....pockam na 18DPO....
@kakatulik no to už bude jasný výsledok 🙂 Ja sa tiež zatiaľ nechystám testovať skôr, iba ak by ma zaskočilo nejaké špinenie atď 🫢
@marinecka95 noo ved prave. Ja mavam dlhu LF.
@kakatulik a ja zas v bežných cykloch krátku 🫢
Takže uvidíme, nezostáva nám nič len čakať 🥰❤️ Držím palce
@marinecka95 podobne. Bude si skor ista ako ja....🙂
@kakatulik drzim palce 🫶
@zuzanaa2010 Zdravím ťa Zuzi, dočkala si sa ovulky, či ešte si v čakačke ? 🙂
@patulka2 Pati zmenil sa môj pohľad po tom všetkom, aspoň čo sa týka našej nemocnice...nemyslím teraz moju gynekologičku, ale niektorých lekárov u nás na gyn. oddelení a pohotovosti...Ak prídeš tehotná, so špinením, vysmejú ťa, nezmenia ti ani Duphaston za Progestenale alebo Utrogestan, alebo ani nepichnú Agolutin, čo by samozrejme nepomohlo, ak by išli o potrat, ale je to to najmenej,čo môžu pre teba urobiť...vysmejú ťa, ak nemáš hcg aspoň 1000, niesi u nich tehotná, ale už ti točia o tom, že ak sa nerozbehne krvácanie tak ťa čaká kyret...tento postup je čisto len o biznise, lebo napríklad za moju kyretáž v máji mali 600€, ale tá bola v podstate odopodstatnená, ale nikto mi neponúkol možnosť vyčkať 2 týždne, či telo nezačne samé čistenie...
Teraz som rada, že som tento mesiac počkala na krvácanie a ako samoplatca som si dala vyšetriť krv, kde sa potvrdil pokles hcg...ďalší dôvod je, že si myslím, že by to bol ďalší veľký zásah do tela a moje telo a hormóny by sa opäť zbláznily...a asi by som po ďalšom kyrete išla psychicky dole...ale to je len môj názor, vzhľadom na moju situcáiu...
@sparkling Riadne ti tie teplotky potom vyskočili, ale tiež som mala ovuláciu už s podobnými teplotami 🙂 joj už nech tu máš nový cyklus a ovuláciu zo zdravej strany 🙂
@marinecka95 Ahojky aj Ti to nechalo nakoniec ovulku na 1.8. ? to špinenie mávaš aj normálne ? Si úžasná, ten tvoj prístup, joj držím palce 🙂 aj samozrejme @kakatulik 🙂
@bejka90 Beji a tvoj graf ako ? 🙂
@domulibalazova ahojki ;) tak vyzera to, ze uz by som ju mohla mat vcera, dbes vystupila teplota, ale tak uvidime este do piatku ako sa to bude vyvijat...snad bola nech je uz zaujimavejsia cast cakania :D
@bejka90 Držím palčeky, ak sa potvrdí tak ste mali aj pekne pred tým sexík, tak bojovníci tam čakali na vajko 🙂 Ja idem večer ku gyn na kontrolu, uvidíme, čo povie, či odsúhlasí snaženie...
@domulibalazova ahoj Domi..no cakam cakam..ale krize ma bolia a zacinaju aj prsia ale podla teploty stale nic..moze teplota stupnut neskor?
@domulibalazova dakujem 🙂 heej mali sme nastastie ;)akoze aj vcer asom chcela ale maly nejak strajkoval so spankom tak sme sa na to vykaslali :( pis potom vecer co povedal;))
@domulibalazova ahoj Domi, ovulku mi ešte nevyznačilo ale bola určite 1.8 alebo nanajvýš 30.7.
Uvidíme ako bude, čo bude … od dnes som nasadila progestanelle a už len čakáme ❤️
Ty ako pokračuješ?
@domulibalazova zatial takto 🤷♀️ Ja som urobila chybu, že som sa rozhodla merať už neskoro. Nevadí 🙂 uvidíme
@kakatulik
@marinecka95 baby držím palčeky nech nás tu potešíte tento mesiac 🙂
@bejka90 no v najbližších dňoch sa ešte snažte, ešte sa to môže ustálit 🙂
@domulibalazova veľmi ma mrzí tvoja skúsenosť s tým všetkým. Je to hrozne ako sa niektorí lekári chovajú. Oni asi nepoznajú tu tuzbu a všetci to berú ze to je "len" plod. Ale pre každú ženu je to vytuzene babinko. Neviem ci by bola sanca na záchranu ale vždy je tam možnosť a mali by urobiť pre to maximum. Neviem ci im ten kyret vyhovuje skrz peniaze, že je to pre nich "biznis" inak neviem. To je asi niečo málo podobne ako moja dr povedala, už len umelé. Ta tiež len umelé radi, malinko riešiť. Asi jej z toho viac kápne. Za mna v tomto je topka Trnavská gynekológia a porodnica. Tak ti držím palce aby si mala dobre výsledky z dnešnej gyn ❤ mne už dnes skončili, už som len na intimke preventívne.
@patulka2 ďakujeme, snáď Vás budeme mať čím potešiť 🙂
Po týcho dvoch-troch cykloch v ktorom som absolvovala 2x KET a zároveň aj dva potraty som akási bojazlivá … ale verím, že sa aj na nás usmeje šťastie a v roku 2023 sa staneme maminkami ❤️
@zuzanaa2010 Zuzi a iba meriaš? Ovu testy neskúsiš ? Verím že ti ovulka klope na dvere ❤️😉😉
@bejka90 Neboj bolo sexu dosť, verím že teploty ovulku potvrdia 🥳😉
@marinecka95 Jooj držím palce, super, podchytila si to, myslím na Vás 😘, napíšem nižšie čo nové u nás 🙂, nevadí, ale vidno že teplota ide pekne hore
@patulka2 Pati ďakujem, áno samozrejme, keď to malo odísť odišlo by to, moja gyn, tiež nebola stotožnená s postupom v nemocnici, hcg bolo podľa nej primerané…veď som bola v podobnej situácii aj tehu pred tým a to som dostala gestageny, injekciu a kontrolu…
Babule update…som 6DC, sliznica 2-3mm podľa gyn je primeraná, na ľavom vaječníku zatiaľ 3 drobné foliky, máme dovolené snažiť sa ak bude muž doma, odsledujem ovu teplotou a testami, ak stihneme počas ovulácie milovanie, mám prísť cca 2-3dni po ovulácii na sono, nasadíme gestagény…❤️
@domulibalazova ďakujem, držím palčeky aby ste sa trafili do ovu a Dr vám trošku tými liekmi pomohla ❤️ Ja som sa rozhodla, že toto leto zostanem tehotná čo ako 🙂 musí to vyjsť 😂 som naivná ale budem tomu veriť ❤️🥰
@marinecka95 Ja ťa úplne chápem a podporujem v tvojom presvedčení ❤️🥳, rada by som sa k tebe pridala do party, snáď nám to vyjde, muž je často v zahraničí aj 2-3dni 😞…ona mi zatiaľ navrhla len tie gestageny, doma mám Duphaston, ale asi mi dá Utrogestan alebo Progestenalle…a na ten Estrofem som sa jej ešte nepýtala, ale mám ho doma už 😀
@domulibalazova nič nie je stratené, tie malé potvorky vydržia. Môj tiež chodí často do zahraničia a minulý rok sa nám podarilo prirodzene - materiál vydržal 5 dní 😂 ovuláciu som sledovala testami aj merala BT a bola som zmierená, že v ten mesiac nič, veď styk bol 5 dní pred ovuláciu a tadaaaa pozitívny test 🙂
Progestanelle je lepší, pôsobí lokálne tam kde má. Ja som si pichala aj prolutex. Estrofem by som ale určite nebrala na vlastnú päsť.
Mám ho doma aj ja ale neodvážim sa nasadiť si ho sama. Určite sa na to radšej opýtaj.
@marinecka95 Áno počkám, popýtam sa jej na kontrole, veď možno budem milo prekvapená a bude po ovulke pekná sliznica…teraz som kúpila vitamín E, zmenila som alchemilku namiesto čaju mám tinktúru, po ovulácii budem jesť bromelain a ešte sa obetujem a budem piť aj červené víno 😂😂
@domulibalazova tak celkom dobre spravy si dostala na kontrole ;) tak drzin palce, nech je muz doma pocas ovulky a nrech vam to konecne vyjde ;)

@kakatulik nevadí no, uvidíme ako sa to bude vyvíjať ale progesteron môžem nasadiť s istotou si myslím, či?