Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domulibalazova no dnes takto..ze by uz zase klopala na dvere?🤣😉
@zuzanaa2010 noked klope tak jej aj otvor 🙂 :D
@bejka90 otvorila som..uvidime ci vstupi 🙂
Ahojte babule, kedysi som k vam patrila, dnes uz mam rocne babo. Avsak obcas sem nakuknem, co nove.
Neda mi sa nevyjadrit k tehu testom, ktorych som vyskusala mnoho. Neviem odkial beru testy nase lekarne, ale takmer kazdy duchoval. Jedine, ktory mi ani raz neukazal ducha a tehotenstvo ukazal skor ako vsetky nase slovenske su z Amazonu, vid fotka. Odporucam si ich kupit. Za mna su topka.
@bejka90 krasne sa drzis..priam ukazkovo❤
Ja klesam stale nizsie..idem opacnym smerom..uz to ani nizsie asi nejde🤣🙉
@zuzanaa2010 tak vidis niekto ide hore niekto dole ale snad sa stretneme niekde so stastnym koncom :D
Dobre ranko. Dnes mi teplota trosku klesla, ale vcera som mala narodky, tak sme si chceli vecer pripit vinkom, no do mna za cca 3 hodky nevoslo asi ani pol deci vina, par dni mi je dost blbo rano a vecer na zaludok hlavne po jedle, a pred 2 dnami ma tak 2x strasne silno pichlo v podbrusku a uz 3.den moje kavy vylievam :Dale nechcela so mto tu posat, lebo tak " co si nahovaram" tak ja som si vsetko snazila na vsetko si hladat ine vysvetlenie:D tak som si skusila urobit test, aj ked je to extremne skoro na mna, kedze pri prvom tehu mi v 10dpo neukazalo absolutne nic, tak dnes to tiez vyzeralo najskor ze nic, ale ked som prezerala ten test ako detektiv z roznych uhlov a este po rozobrati, tak je tam naznak veeeeeelmi slabuckej ciarky, ale neda sa odfotit, sprava sa ako ozajstny duch :( :D joj tak som cela v napati a ocakavani nedele, vtedy si urobim dalsi test;)
@katkaholiova podla mna to moze byt ciarka 🙂 graf neprihodis?
@bejka90 podla grafu sa moc neda orientovat.a to v nedelu ideme na dovolenku tak nechcem ms na dovolenke
@katkaholiova hmm no hej tazko z tvojho grafu vycitat ze co bude :( tak uvidis este zajtra....ak klesne este teplota tak asi pride mrcha :( ale na tom teste sa mi zda ze vidim 2 ciarky takze neviem vobec :( ale pritom mas pekne vysoke hodnoty
@bejka90 no ved to podla grafu sa neda a test je tiez zvlastny mam pocit skor kanalik už tomu neverim a potom na dovolenke ms☹️
@marinecka95 ahoj noako?este ste na dovolenke?

@zojeva december klasické palickove slabé čiarky a digitálny pozitívny(2-3), čiže u mňa asi digitálny je bezpredmetné používať.... A doktor mi už aj zakázal používať testy( keby to bolo také ľahké, keď chcete vedieť čo najskôr), že radšej mám chodiť každý druhý deň k nemu na krv. Napríklad u mňa aj ovulácie testy sa nejako neujali, lebo podľa folikulometrie určená ovulka, a testy negatívne... Aj tento mesiac napríklad si myslím, že ovulka bola o deň skôr, lebo som mala aj čiastočky krvy v hliene ( nie veľa, dvakrát keď som bola na wc a utrela sa, potom nič) a aj neskutočnú bolesť v podbrušku a na ďalší deň už sucho.