icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adules
10. aug 2022

@zojeva december klasické palickove slabé čiarky a digitálny pozitívny(2-3), čiže u mňa asi digitálny je bezpredmetné používať.... A doktor mi už aj zakázal používať testy( keby to bolo také ľahké, keď chcete vedieť čo najskôr), že radšej mám chodiť každý druhý deň k nemu na krv. Napríklad u mňa aj ovulácie testy sa nejako neujali, lebo podľa folikulometrie určená ovulka, a testy negatívne... Aj tento mesiac napríklad si myslím, že ovulka bola o deň skôr, lebo som mala aj čiastočky krvy v hliene ( nie veľa, dvakrát keď som bola na wc a utrela sa, potom nič) a aj neskutočnú bolesť v podbrušku a na ďalší deň už sucho.

adules
10. aug 2022

@bejka90 tak už som zistila, že to je blbosť 😄, čítala som to v nejakom článku.ale dávalo mi to význam nakoľko aj dieťatku keď merias teplotu v ritulke, tak máš odratavat 0,6 stupňa. Ale už budem zaznamenávať normálne od ďalšieho cyklu

bejka90
10. aug 2022

@adules tak vidis hehe potom nemqs take bizkr teploty ale c3lkom vysoke teraz po ovu ako pozeram ;) a sme na tom rovnako asi ze? 8dpo dnes 🙂 :D

adules
10. aug 2022

@bejka90 áno 8 DPO.....

zuzanaa2010
10. aug 2022

@domulibalazova no dnes takto..ze by uz zase klopala na dvere?🤣😉

bejka90
10. aug 2022

@zuzanaa2010 noked klope tak jej aj otvor 🙂 :D

zuzanaa2010
10. aug 2022

@bejka90 otvorila som..uvidime ci vstupi 🙂

zabka1987
10. aug 2022

Baby takýto test ste už mali ? Najprv jedna čiarka iba , po 15 min takto a keď uschol ostal takýto .
To bol včera ranný . Dnes som skúsila poobede iný test a tam nevidím druhú . Včera ráno som robila pepino test , dnes rapiclear

zabka1987
10. aug 2022

@zabka1987 ciarky sú pekné obe ružové no ten stred ma zneistuje

zojeva
10. aug 2022

@zabka1987 čiarky sú ozaj pekne toto iste mi urobil pepino skúsila by som livsane a ani Dr. max toto nerobil. A toto je pepino na oboch fotkách ? A rapidclear vyšiel ako ?

zabka1987
10. aug 2022

@zojeva áno pepino to je . Skúsim zajtra ešte ten Rapi , jeden mi zostal . Myslím si ,že to bude jasné ,či ?

eduvalia
10. aug 2022

Ahojte babule, kedysi som k vam patrila, dnes uz mam rocne babo. Avsak obcas sem nakuknem, co nove.

Neda mi sa nevyjadrit k tehu testom, ktorych som vyskusala mnoho. Neviem odkial beru testy nase lekarne, ale takmer kazdy duchoval. Jedine, ktory mi ani raz neukazal ducha a tehotenstvo ukazal skor ako vsetky nase slovenske su z Amazonu, vid fotka. Odporucam si ich kupit. Za mna su topka.

bejka90
11. aug 2022

Dobre ranko. Tak u mna to ide zatial pomalickym tempom hore kopcom ;) dufam ze to aj pri tom ostane 🙂 ako ste na tom ostatne meratelky cakatelky?;)

zuzanaa2010
11. aug 2022

@bejka90 krasne sa drzis..priam ukazkovo❤
Ja klesam stale nizsie..idem opacnym smerom..uz to ani nizsie asi nejde🤣🙉

bejka90
11. aug 2022

@zuzanaa2010 tak vidis niekto ide hore niekto dole ale snad sa stretneme niekde so stastnym koncom :D

adules
11. aug 2022

U mňa tá teplota stagnuje a neviem či je to dobré, alebo zle, nevyznám sa v tom, nakoľko to sledujem len prvý mesiac.dievcata možno vy my poviete či to je ok

ereska
11. aug 2022

@adules krasny graf aj pokles na 5dpo mozno uhniezdenie

bejka90
12. aug 2022

Dobre ranko. Dnes mi teplota trosku klesla, ale vcera som mala narodky, tak sme si chceli vecer pripit vinkom, no do mna za cca 3 hodky nevoslo asi ani pol deci vina, par dni mi je dost blbo rano a vecer na zaludok hlavne po jedle, a pred 2 dnami ma tak 2x strasne silno pichlo v podbrusku a uz 3.den moje kavy vylievam :Dale nechcela so mto tu posat, lebo tak " co si nahovaram" tak ja som si vsetko snazila na vsetko si hladat ine vysvetlenie:D tak som si skusila urobit test, aj ked je to extremne skoro na mna, kedze pri prvom tehu mi v 10dpo neukazalo absolutne nic, tak dnes to tiez vyzeralo najskor ze nic, ale ked som prezerala ten test ako detektiv z roznych uhlov a este po rozobrati, tak je tam naznak veeeeeelmi slabuckej ciarky, ale neda sa odfotit, sprava sa ako ozajstny duch :( :D joj tak som cela v napati a ocakavani nedele, vtedy si urobim dalsi test;)

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
12. aug 2022

teplota druhy den klesla a toto vyzera na kanalik vsak

bejka90
12. aug 2022

@katkaholiova podla mna to moze byt ciarka 🙂 graf neprihodis?

katkaholiova
12. aug 2022

@bejka90 podla grafu sa moc neda orientovat.a to v nedelu ideme na dovolenku tak nechcem ms na dovolenke

adules
12. aug 2022

Ja ani nestupam ani neklesam ...stále narovnako

bejka90
12. aug 2022

@katkaholiova hmm no hej tazko z tvojho grafu vycitat ze co bude :( tak uvidis este zajtra....ak klesne este teplota tak asi pride mrcha :( ale na tom teste sa mi zda ze vidim 2 ciarky takze neviem vobec :( ale pritom mas pekne vysoke hodnoty

katkaholiova
12. aug 2022

@bejka90 no ved to podla grafu sa neda a test je tiez zvlastny mam pocit skor kanalik už tomu neverim a potom na dovolenke ms☹️

bejka90
12. aug 2022

@marinecka95 ahoj noako?este ste na dovolenke?

adules
12. aug 2022

@bejka90 ja sa tiež bojím si robiť nádeje, ale už asi aj skončili , lebo dnes na mňa nejak prišla aj nádcha, kycham ako somár a začína aj soplik 🥺

tufik07
12. aug 2022

@adules uvidíš ďalší deň, ja som mala nádchu kýchanie a sopel len jeden deň a vtedy som aj otehotnela

bejka90
12. aug 2022

@adules aky ma suvis nadcha s neotehotnenim?;) ja ked som cakala prveho syna tak som asi tak hned 2-3.tyzden bola nachladena ale brutaaalne.... a mama mi vravela ze sa ma chcela opytat ci niesom tehotna lebo ona zakazdym bola hned chora :D

adules
12. aug 2022

@bejka90 no lebo som myslela, že sa teplota aj keby zvýšila tak to by tým bolo ovplyvnené, a to som netušila, že to tiež môže byť aj ako ,, príznak,, Skôr by som myslela, že choroba to ovplyvní negatívne.... Lebo ja pri mojom malom som nemala žiadne príznaky.