icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adules
12. aug 2022

@tufik07 no bodaj by si pravdu mala, 😄 aj v tom, aj s tou jednodňovú záležitosťou, že to bude

zojeva
12. aug 2022

@bejka90 myslím, že len kvôli tej teplote 😊 že pri chorobe je teplota vyššia takze sa na teploty netreba spoliehať.
@adules Ja by som zajtra ráno urovila test 😊 už by mohlo byt niečo vidieť

adules
12. aug 2022

@zojeva tak ja sa bojím si robiť testy, pre tie falošné pozitívne ,chcem až keď pondelok a ten krvný, samozrejme ak neklesne teplota...

marinecka95
12. aug 2022

@bejka90 ahoj, som zvedavá na tvoje testy 🥰 držím palce
Áno, ešte dovolenkujeme - nemám to tu kedy čítať. Testy som dva pribalila ale rozhodla som sa, že otestujem až v pondelok doma 😘😀

bejka90
12. aug 2022

@marinecka95 jaj ja ze ste uz po dovolenke tak si ju uzivaj ;) ja som tiez chcela povodne az v pondelok ale nevydrzala som:D

michaelka_
12. aug 2022

@domulibalazova napísala som Ti súkromnú správu.

patulka2
12. aug 2022

Dievčatá, troska na pobavenie 😊😀

majkak66
13. aug 2022

Ahojte baby pridávam foto ovulacnich testov myslíte že tam kde je tá šípka zo včera môžem brať ako pozitívny dnes už je zasa menej vidieť druhu čiarku. BZ včera aj dnes 36,38

maja367
13. aug 2022

Ako ste natom tento mesiac? aspoň umna zaujímavý.. ale dnes v noci som každú hodinu pozerala na čas...som totálne nevyspata..možno aj tá teplota je potom taká nijaká 😏

bejka90
13. aug 2022

@maja367 ahoj. Dost mas ten graf ako na trampoline 🙂 tak ti skacu teploty hore dole? Ci merias v inych casoch? A tu ovu co ti vyznacilo tak neviem neviem ci bola, ked tam nieje dodrzane to pravidlo :( ci? U mna takto zaujimavo... o 3 dni mam dostat tak uvidime, dufam ze nedostanem :(inak aj ja som mala tento mesiac plno noci ze som velmi zle spala a bola so mviac hore ako spala a nejak nemam pocit zeby mi to skreslovalo teploty aspon nejake "vyjyvy" nevidim po dobre prespanej noci a prebdenej

bejka90
13. aug 2022

Zabudla som nahrat graf :D

maja367
13. aug 2022

@bejka90 vieš čo mala som cyklus kde som vždy merala v rovnakú hodinu...a teploty boli také napr...

Tento cyklus keď som zaspala..tak o 40min som neskôr merala 😏.

Ešte len tretí cyklus meriam.

bejka90
13. aug 2022

@maja367 hmmm no velmi zaujimave grafy mas ja neviem akoze ja v tom tiez niesom velmi skusena tiez meriam 3.cyklus :D ale podla tohto mi nevychadza nejak ovulacia u teba absolutne.. neviem nech sa vyjadria skusenejsie baby...a este teplota ked dostanes kramy ma klesnut a nie tak vyskocit takze nechapacky mam :D

maja367
13. aug 2022

@bejka90 vieš čo ja tiež neviem 😏🤷

patrixxx23
13. aug 2022

@maja367 Skus ovulacne testy 🤷🏻‍♀️ Ja som este menej skusena ako @bejka90 ,ale podla toho co mam popozerane ine grafy,tiez mi tvoje grafy pripadaju zvlastne 🤷🏻‍♀️

patrixxx23
13. aug 2022

@bejka90 tvoj graf vyzera slubne 🍀

zojeva
13. aug 2022

@bejka90 kedy test ? 😱🔥

bejka90
13. aug 2022

@patrixxx23 to dufam no ked ho porovnam s minulomesacnym tak vyzera lepsie 🙂 minuly mesiac mi uz isiel dolu kopcom tak uvidime

bejka90
13. aug 2022

@zojeva tak vcera som robila a bolo vidno mini ducha no ked to mozem nazvat duchom :D bol oto vidno len pod urcitym uhlom spredu nebolo vidno nic :( takze zajtra sa chystam to som 12dpo yo by uz malo ukazat ak tam nieco bude

tufik07
13. aug 2022

@adules uvidíš, ja som bola po 3IUI a som mala pichnuty ovitrile tak som neriešila testy, potom prišla tá jednodňová nádcha ale poriadna a zrazu testy začali tmavnut 🙂 a dnes sme už 21 týždeň ❤️

maja367
13. aug 2022

@patrixxx23 vieš čo popravde na testy nemám čas vzdy zabudnem.

patrixxx23
13. aug 2022

@maja367 chapem…tak skus aspon testovat len v tie dni,kedy si myslis ze ovulacia zacne,ze ci sa to zhoduje s grafom

maja367
13. aug 2022

@patrixxx23 ja napr 2-3 dni pred mám aj hlien. Niekedy viac inokedy menej...a niekedy mám aj poriadne kŕče alebo len slabé bolesti.. teraz ma bolelo na ľavej strane..jeden deň. A odvtedy nič. 😔
Veď budem sa sledovať ďalej a uvidíme. Budúci mesiac môžem skúsiť aj testy.

patrixxx23
13. aug 2022

@maja367 jaj,tak je potom fajn ked si citis takto ovulaciu 🙂 ja si teraz meriam bt prvy krat,tak som zvedava aky ,,blaznivy” graf vyjde mne 😀

maja367
13. aug 2022

@patrixxx23 ako mám divoký..ale pozerala som a niesom výnimka 😁..jj citim...a keď som mala hlien pred ovuako je vyznačebe teraz sucho ako na sahare 😁
Možno len nejaké hormonálne zmeny...ktovie..
Ty si ktorý deň cyklu? Hod sem graf

patrixxx23
13. aug 2022

@maja367 no ja som dnes 28 den cyklu a len vcera som mala pozitivny ovulacny test,co ma dost prekvapilo,ze az tak neskoro..ale podla bolesti podbruska to sedi 🤷🏻‍♀️ A meriam len odvcera,tak este to graf ani nieje 😅 no som inak zvedava na zajtrajsiu teplotu…vcera rano 36.2 a dnes 36,1 🤷🏻‍♀️

adules
14. aug 2022

@tufik07 tak sa držte v zdravi aj bábätkom, tak nádcha prešla, ale hrdlo má pre zmenu neprestalo bolieť, kýchanie tiež ustalo, na grafe tiež výrazne zmeny nie sú, zatiaľ, tak uvidíme....

patrixxx23
14. aug 2022

Dobre rano,prosim vas ako nastavim v tej aplikaci tu ciaru ovulacie? Ta sa vam vypocita automaticky? Lebo mne vysla len ked som si sama zadala pozitivny ovulacny test 🤔

adules
14. aug 2022

@patrixxx23 ahoj ja som v Tom nováčik meriam prvý mesiac, ale mne to vyznačilo samo na základe meranych teplôt a aj mi to sedí možno jeden deň neskôr
mi to zaznacilo

michaelka_
14. aug 2022

@patrixxx23 musíš isť do setings potom detektor overide setings potom rekomanded advantaced. Či tak nejak. Do nastavení sa tostaneš v pravom hornom rohu. Take tri čiarky.