icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aga1997
7. sep 2022

Ahojte ženušky teplota sa drži celkom vysoko ale testy biele myslite že by ešte neukázalo dušíka ? Ked zajtra piatok mam dostat? .... takto vysoko sa mi teplota este nedržala a vzdy 2-3 pre MS klesne 😌

bejka90
7. sep 2022

@aga1997 ahoj. Ja ked som bola tehu takna 10dpo aninaznak druhej ciarky som nemala a potom som testovala na 14dpo a vredy som mala slabu druhu ciarku tak je nozne ze ti neskor ukaze lebo teploty mas nadherne. Drzim prsty

zuzanaa2010
7. sep 2022

Ahojte dievcata,tak dnes som bola na vyvolavacke...uz som takmer 50dc..davam si pauzu so vsetkym..takze nemeriam netestujem nic...ale budem vas vsetky potichu sledovat a drzim vam velmi palce❤❤🥳aj na nas sa stastie raz urcite usmeje😍🥳🙏🙏

bejka90
7. sep 2022

@zuzanaa2010 ahojki joj skoda ze to nevyslo tak ja nechapem tie slabe ciarky na tych testoch :( to uz skoro kazdy jeden test farbi :( drzim aj ja tebe palce 🙂

aga1997
7. sep 2022

@bejka90 vliala si mi kúsoček nádeje minuly rok som mala uz 23dc pozitívny (žial MA)preto sa mi tonezdalo ze uz by bol ked som 26 teraz ale asi bola vtedy ovulka skôr vtedy .....no uvidime velke nadeje si radšej nerobim 🙂 aj ked cítim sa presne rovnako ako vtedy ...ako by som mala teplotu ,ranná nadcha a prsia my idú chvilkami vybuchnúť ale to mam každý mesiac dáke v sugerované príznaky už štyri roky 🤣🤣🤣🤣

marinecka95
8. sep 2022

Baby? Žeby ovulácia? 😂
Tento môj graf riadna divočina 😆

marinecka95
8. sep 2022

Baby? Žeby ovulácia? 😂
Tento môj graf riadna divočina 😆

terry658
8. sep 2022

@marinecka95 ja by som povedala, že ovulácia bola až 7.9.2022. Aby si vedela stanoviť lf musí teplota aspoň tri dni byť vyššia ako 6 predchádzajúcich a aspoň jedna z nich vyššia o 0.2.

bejka90
8. sep 2022

@marinecka95 duufajme vyzera to nadejne uz ;)

marinecka95
8. sep 2022

@terry658 áno, ja viem 🙂 rozumiem všetkému 😁

adules
9. sep 2022

@anny29 ahoj no čo testovala si?

iamkate
Autor odpoveď zmazal
adka3321
9. sep 2022

@iamkate a test si neskusala robit?

iamkate
Autor odpoveď zmazal
bejka90
9. sep 2022

@iamkate nehodis graf?

anny29
9. sep 2022

@adules áno ale nič ... Aj teplota mi pomaly klesá nemám z toho dobrý pocit

adules
9. sep 2022

@anny29 tak mne sa teplota drží tak uvidíme....

iamkate
Autor odpoveď zmazal
anny29
9. sep 2022

@adules v pondelok daj vedieť, ja skúsim v pondelok opäť testnut 🙈

bejka90
9. sep 2022

@adules a ty si netestovala este ?;)

adules
9. sep 2022

@bejka90 jedine včera či je v tele ešte ovitrelle, a to už nie je, takže čakám veď je ešte len 11 dpo

adules
9. sep 2022

@anny29 dám vedieť neboj,

bejka90
9. sep 2022

@iamkate aha chapem ;) tak neviem no nemala by byt taka nizka teplota v tehotenstve :(

iamkate
9. sep 2022

@bejka90 už sa spúšťa... Tak už je po špekulovani😑

a_alexandra_a
9. sep 2022

Ahojte. Nemáte vy, ale teda predovšetkým vaši partneri skúsenosť s asthenoteratozoospermiou?

bla111
9. sep 2022

@a_alexandra_a ahoj, ano. Kludne napis spravu 🙂

a_alexandra_a
9. sep 2022

@bla111 ja len, ako to partner riešil, čo bral, či sa ti podarilo otehotnieť prirodzene…

bla111
10. sep 2022

@a_alexandra_a no takto. Po prvom spermiograme mal teratozoospm. (morfo 2%), po cca 4 mesiacoch mal asthenoteratozoospm. (morfo 1%), no a potom po tristvrteroku,v den ked sme sli na iui mal oligoteratozoospm. (morfo1%). IUI nevyslo. Nasledujuci mesiac som otehotnela prirodzene. Bral folandrol a tribulus. Ci to pomohlo, neviem. Skor to povazujem za zazrak po 2 a pol roku

adules
10. sep 2022

Dievčatá , asi nič dnes mierny pokles uvidíme aká teplota bude zajtra, či prepadák, alebo stúpne, ostane

anny29
10. sep 2022

@adules takisto 🙈