Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aleskandra asi to naozaj bolo len farbivo testy rano biele a ja pomaly klesam
@katkaholiova Katka a naco kupujes stále tie pepino testy-ved dobre vieš,že sú zle a potom ti to dáva zbytočne nádeje.ja ver,že ti to vyjde,ale treba testovať normálnymi testami.ved na tie pepino sú tu stále sťažnosti
@mirus11 prvy krat som kupovala pepino.predrym som vzdy mala nieco ine
@katkaholiova z vlastnej skúsenosti odporúčam mamatest alebo clearblue
@katkaholiova inú značku doma nemáš?
@iam24 ten je biely
@katkaholiova tak na tom pepine slabucko čosi vidno ale na tom druhom vôbec.
@katkaholiova
Kati podla testov zatial nic :( Po x hodinach sa uz nema odcitavat, ja som sa uz tak tiez odzubala ale nechcela som vcera odpisovat, mozno ty by si bola predsa vynimka ;)
ale na 15DPO by uz malo byt nieco vidno ci? co si myslite baby? 🤔
Inak baby ja mam zle skusenosti s testami Intimed zo 101. Tam vzdy vidno tu kontrolnu ciarku 😖
@katkaholiova
@saxano2222 no aj ja si myslim,ze 15dpo by uz malo byt nieco vidno 😏 ale kym nie je ms este nic nieje stratene 🍀
@saxano2222 no podľa mňa tiež na 15dpo by už mala byť čiarka pekná
@saxano2222 aj ja mam s nimi zlu skusenost..asi pred tromi mesiacmi mi dva ukazali nadhernu hrubu ruzovu ciarku a ine testy boli negativne a samozrejme aj ms prisla uplne normalna 🤷🏽♀️
@iam24
@saxano2222 takze cajak ms ako kazdy mesiac 😉
@katkaholiova škoda 🥹 ja testom neverím už žiadnym kým na ňom nie sú koľajnice a čoraz častejšie vidím, že asi kvalita testov ide dole alebo co lebo veľa ženám robia testy falošne pozitívne výsledky…😌alebo digi
@katkaholiova
Radsej nam to natri a pridi s dobrymi spravami je bol +test na 16DPO ;)
ale skus zmerat teplotu az vo stvrtok, trosku si oddychnes od toho a uvidis co bude do vtedy, mozno ostane hore a mozo uz aj ms pride. Ja som minule na 5dni tiez prestala merat lebo som sa sama znervoznovala kazdy vyskokom alebo padom teploty 😖
@zojeva
ja som mala min mesiac 25DC a katkaholiova az 28DC, mrkni graf na zaciatku strany
nic nie je stratene ;)
@katkaholiova no tu bohuzial ani ja nevidim :( tak nechapem ten vcerajsi....ale kym nieje ms tak sanca stale je 🙂 mohla by si nas prekvapot nech tu mame konecne uz aj nejake pozitivne spravy 🙂
@saxano2222 ja mám pocit, že bola, výtok a vždy po ovulacii mám bolesti v podbrušku…mala som dôslednejšie merať 😀 nevadí ostáva čakať či bola a kedy 🤷🏻♀️
@zabulka1 tak do toho 15DC je to taky priemer, no stress ;)
niektore na ovulaciu aj 30dni cakaju 🙈

Ach... toto co je 😔