icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
1. nov 2022

Ach... toto co je 😔

katkaholiova
1. nov 2022

@aleskandra asi to naozaj bolo len farbivo testy rano biele a ja pomaly klesam

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
1. nov 2022

na tomto pepine sa mozno ale len mozno nieco ukazuje ale iny bol biely. ale ten vcerajsi zaujimavy ze po tolkych hodinach pozitivny(falosne)

mirus11
1. nov 2022

@katkaholiova Katka a naco kupujes stále tie pepino testy-ved dobre vieš,že sú zle a potom ti to dáva zbytočne nádeje.ja ver,že ti to vyjde,ale treba testovať normálnymi testami.ved na tie pepino sú tu stále sťažnosti

katkaholiova
1. nov 2022

@mirus11 prvy krat som kupovala pepino.predrym som vzdy mala nieco ine

iam24
1. nov 2022

@katkaholiova z vlastnej skúsenosti odporúčam mamatest alebo clearblue

iam24
1. nov 2022

@katkaholiova inú značku doma nemáš?

katkaholiova
1. nov 2022

@iam24 ten je biely

iam24
1. nov 2022

@katkaholiova tak na tom pepine slabucko čosi vidno ale na tom druhom vôbec.

aga1997
1. nov 2022

@cukrik93 ahoj ako si dnes na tom ja uz klesam tiez :(

saxano2222
1. nov 2022

@katkaholiova
Kati podla testov zatial nic :( Po x hodinach sa uz nema odcitavat, ja som sa uz tak tiez odzubala ale nechcela som vcera odpisovat, mozno ty by si bola predsa vynimka ;)
ale na 15DPO by uz malo byt nieco vidno ci? co si myslite baby? 🤔

cukrik93
1. nov 2022

@aga1997 ahoj,,to ma mrzi 😔 no ja sama neviem,v noci som sa zobudila ze ma priserne bolia prsia ale hlavne bradavky(podobna bolest ako ked som kojila 🙈) a teplota zas isla hore 🤷🏽‍♀️

saxano2222
1. nov 2022

Inak baby ja mam zle skusenosti s testami Intimed zo 101. Tam vzdy vidno tu kontrolnu ciarku 😖

cukrik93
1. nov 2022

@katkaholiova
@saxano2222 no aj ja si myslim,ze 15dpo by uz malo byt nieco vidno 😏 ale kym nie je ms este nic nieje stratene 🍀

iam24
1. nov 2022

@saxano2222 no podľa mňa tiež na 15dpo by už mala byť čiarka pekná

cukrik93
1. nov 2022

@saxano2222 aj ja mam s nimi zlu skusenost..asi pred tromi mesiacmi mi dva ukazali nadhernu hrubu ruzovu ciarku a ine testy boli negativne a samozrejme aj ms prisla uplne normalna 🤷🏽‍♀️

iam24
1. nov 2022

Inak ja som na tom takto v piatok, sobotu by som mala dostať ms

katkaholiova
1. nov 2022

@iam24
@saxano2222 takze cajak ms ako kazdy mesiac 😉

zojeva
1. nov 2022

@katkaholiova škoda 🥹 ja testom neverím už žiadnym kým na ňom nie sú koľajnice a čoraz častejšie vidím, že asi kvalita testov ide dole alebo co lebo veľa ženám robia testy falošne pozitívne výsledky…😌alebo digi

zojeva
1. nov 2022

Neviem či sa u mna neschyluje k anovulaku…

saxano2222
1. nov 2022

@katkaholiova
Radsej nam to natri a pridi s dobrymi spravami je bol +test na 16DPO ;)
ale skus zmerat teplotu az vo stvrtok, trosku si oddychnes od toho a uvidis co bude do vtedy, mozno ostane hore a mozo uz aj ms pride. Ja som minule na 5dni tiez prestala merat lebo som sa sama znervoznovala kazdy vyskokom alebo padom teploty 😖

saxano2222
1. nov 2022

@zojeva
ja som mala min mesiac 25DC a katkaholiova az 28DC, mrkni graf na zaciatku strany
nic nie je stratene ;)

bejka90
1. nov 2022

@katkaholiova no tu bohuzial ani ja nevidim :( tak nechapem ten vcerajsi....ale kym nieje ms tak sanca stale je 🙂 mohla by si nas prekvapot nech tu mame konecne uz aj nejake pozitivne spravy 🙂

bejka90
1. nov 2022

@cukrik93 wauuu krasne si vysla zas hore. Testovat kedy planujes?

patulka2
1. nov 2022

@zojeva u mna detto.. som dnes 30dc, dnes som hodila graf...

zabulka1
1. nov 2022

Tento mesiac sa mi posúva ovulácia

zojeva
1. nov 2022

@saxano2222 ja mám pocit, že bola, výtok a vždy po ovulacii mám bolesti v podbrušku…mala som dôslednejšie merať 😀 nevadí ostáva čakať či bola a kedy 🤷🏻‍♀️

cukrik93
1. nov 2022

@bejka90 no ja sa z toho velmi netesim,neviem sama co si mysliet..testla som ale az z druheho moču a takto to vyzeralo..vcera som skusala tiez a bol biely uplne..i ked aj tento mi tak pripada..na to ze som 12dpo no neviem..skusim asi az vo stvrtok ak nedorazi ms dovtedy

saxano2222
1. nov 2022

@zabulka1 tak do toho 15DC je to taky priemer, no stress ;)
niektore na ovulaciu aj 30dni cakaju 🙈