icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iamkate
2. nov 2022

@michaelka_ ďakujem veľmi pekne 💕

patulka2
2. nov 2022

@zojeva ja som trúba...ta odpoveď mala ísť tebe s tým mojim grafom...som označila seba 🙈😅

cukrik93
3. nov 2022

Žienky ja uz fakt neviem,dnes 14dpo..radsej keby sa mi uz spustila ms..dnes takto 😏 neviem ake su tie rapiclear,nemala som moznost kupit iny,ale je to skor asi iba nevyrazny kanalik

adules
3. nov 2022

@cukrik93 ahoj máš nejako inak (folikulometriou)potvrdenú ovu? Lebo podľa grafu je 12 dpo....

iam24
3. nov 2022

@cukrik93 ja na Tom teste čiarku vidím 🙂

cukrik93
Autor odpoveď zmazal
cukrik93
3. nov 2022

@adules jaj ja som dala zly graf..to som skusala,ze keby som vyhodila tu jednu teplotu,ktora bola merana o hodinu neskor ako ine dni ze co to urobi..takyto mam original graf 😏 nemam,minuly cyklus som mala anovulacny to som bola nahodou u dr..

adules
3. nov 2022

@cukrik93 aha lebo mi to nešlo do hlavy..... Ale možno fakt to bude tak, že ťa ovu bola i dva dni neskôr potom by aj čiarka zodpovedala....

cukrik93
Autor odpoveď zmazal
cukrik93
3. nov 2022

Skusila som schvalne urobit aj druhy test z balenia o dve hodiny po prvom,ze ci sa tam tak objavuju tie kanaliky a ten je uplne cisty 🤷🏽‍♀️ vrchny je prvy,samozrejme fotene po vyse dvoch hodinach teraz a ten spodny je po zaschnuti 20 minut 😅 ano viem ako sa maju odcitavat vysledky,nerobim si falosne nadeje ,len pre porovnanie😁

aga1997
3. nov 2022

@cukrik93 ten graf vyzera nadejne snád sa nieco na tych testoch objaví 😉ja som klesla dnes uplne takze ocakavam hnusanu dnes 😔

cukrik93
3. nov 2022

@adules no lebo takto mi vyznacilo ovu 20.10.,na druhy den som mala rano vela priesvitneho bieleho vytoku a krce v bruchu..nasledne na to od 31.10. ma sialene boleli cele prsia musela som mat stale podprsenku co ja ju neznasam,od vcera iba bradavky su citlive,tak ma napadlo ze ci toho 30,31.10. ked bol pokles teploty nemohlo prist este len k uhniezdeniu.. a este co tam mam ten vykyv teploty 1.11. tak to asi pripisujem alkoholu,dost sme oslavovali 🤦🏽‍♀️🙈.fakt neviem..uvidime o par dni

adules
3. nov 2022

@cukrik93 radšej počkaj , cca 2 dní .. podľa mňa mohla byť aj neskôr uvidíš aká bude zajtra teplota...lebo ak ten druhý si nerobila z ranného ale až neskôr môže byť biely...

cukrik93
3. nov 2022

@aga1997 no keby som vyhodila tu teplotu z 1.11.tak by som tam mala takmer rovinu 🙈 nejak som sa v druhej casti cyklu pohorsila v dodrzovani zasad 🤦🏽‍♀️
Joj to mi je luto 😔 ale netreba stracat nadej,ak nie tento cyklus tak buduci to vyjde ☺️🍀

cukrik93
3. nov 2022

@adules no dnes mam nocnu,takze zajtra sa mi aj tak asi nepodari testovat z ranneho mocu 🙈 no ved to ma napadlo,ze ak sa to nahodou uchytilo tak mam velmi malicko hcg a preto ten druhy je biely..ja som len chcela vidiet ci nebude taky isty,ze su zle tie testy a ukazuju kanaliky takto..

adules
3. nov 2022

Ja som dnes 10 DPO, ale neviem čo si mám myslieť, uvidíme čo príde o dva dni ak už len pokles tak utekám kúpiť vložky 😄...

aga1997
3. nov 2022

@cukrik93 no uvidis za tie dva dni mozno ozaj bola neskor a za dva dni na teba vybehnu riadne čiarky držim palce 😊 no my ideme 10teho do car a asi rovno ivf uvidime co povie dr 🙂 tak snad nam to uz vinde lebo uz je to pomaly 4 roky co sa snazime :(

cukrik93
3. nov 2022

@adules verim v to ze sa ti teplota pekne udrzi ☺️ ten pokles vyzera na uhniezdenie ☺️ ale ktovie,vsetko je v rukach osudu u nas vsetkych 🙏

cukrik93
3. nov 2022

@aga1997 fuha no to uz riadne dlho 😔 to ma mrzi,neviem si predstavit tolke roky sklamani..tak drzim palce nech sa dockate vytuzeneho miminka nech uz to bude akymkolvek sposobom 🙏🍀

zojeva
3. nov 2022

Ouje 😀

bejka90
3. nov 2022

@cukrik93 ahojki no na tom prvom teste vidno slabu ciarku 🙂 a graf vyzera zatial stale super uz 14 dni dobreee 🙂 ja mam 14lf :D

bejka90
3. nov 2022

@adules drzim prsty nech nemusis vlozky kupovat 🙂 graf je ukazkovy

adules
3. nov 2022

@bejka90 ďakujem ja nám LF 13 dní, ale na 12 keď klesne o 0,15-0,20 tak na 13 je prepad na dno a na ďalší deň ms. Takže uvidíme tango mesiac som povedala nerobím zásoby vložiek pôjdem kúpiť keď bude treba 😄

bejka90
3. nov 2022

Mne sa akoso vyssie nechce ist :D

bejka90
3. nov 2022

@adules doobre robis.ja mamzato zasoby:Da dufam ze ni aj vydrzia aspon na rok :D

katkaholiova
3. nov 2022

ja hlasim 2dc

adules
3. nov 2022

@bejka90 doteraz aj ja vkusne aspoň 3 mesiace zásobu

mirus11
3. nov 2022

@katkaholiova Katka ja dnes pád,tak zajtra tiež už nabehne u mňa ms.tajze nebudeme od seba ďaleko.

cukrik93
3. nov 2022

@bejka90 no ja praveze neviem aku mam lf..meriam prvy cyklus,predtym som to neriesila..ani neviem kolko dnovy cyklus ma byt teraz,jedna apka pocita ze ms mam dostat v pondelok,druha ze v nedelu a tretia zajtra 🙈 pritom vsade su zadane rovnake udaje

cukrik93
3. nov 2022

@zojeva wau toto je riadny skok,zeby ovu? I ked alo na to pozeram,sice ti to nezaznamenalo ale mozno bola ovu uz 16,17dc 🤔