Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tessa165 no tiez si myslim ze tie schodymohli skor zavazit lebo na wc obcas sami stane ze idem v noci 2-3 hodky pred meranim a tak az nevyskocilo..no len schody nemam odskusane... uvidime zajtra :D joj som mohla odmerat pred vstanim ale to by maly asi vynervacil kym mi teplomer zapipa :D
@bejka90 no poslednych asi pol roka mam takto neskor.
@katkaholiova
ja idem o5 v tvojich slapajach, 21DC a ovu nikde, tak hadam coskoro 😉
drzim ti palce nech to tento cyklus vyjde ;)
@saxano2222 och este ani ty nemas ovu? Tak to co je za mesiac :( :D
@bejka90 fuha no tychto rannych vyletoch, ja ti neviem... Ale kiezby bola vyssia aj zajtra, tak to bude dobre znamenie ;) tento mesiac cakas tiez dlho. no veru este ani ja som nemala , mne sa uz ani nerat nechce. som povedala 1-2 dni a koncim :/
Ja dnes takto..ja mam pocit ze mam nizke teploty tie po ovu,aspon podla toho co sa uvadza na nete by mali byt aspon o 0,4 vyssie ako tie pred 🤔 a myslim ze ani tento mesiac z toho nic nebude 😔 po novom roku asi skocim k dr nech mi nieco predpise,predtym mi pomohol otehotniet duphaston 😏
@bejka90 uvidis aka bude teplota zajtra,ak bude stale vyssia tak ti konecne mozno vyznaci ovu ☺️
@saxano2222 ja uz skor meriam len koli tomu aby som vedela kedy pride ms.lebo keby som nemerala tak uz cakam.uz nedufam zeby to mohlo vyjst
no dievčatá absolvovala som par vyšetrení prečo sa nedarí a vyzerá to tak že naša cesta za prirodzene počatým babenkom definitívne skončila :( . Vyzerá to tak že pri operácii kde mi zavraždili miminko vzali vajcovod a roztrhli nejakú cievu v bruchu keďže celu laparoskopiu dodrbali mi zároveň upchali tou krvou druhy vajcovod takže pre nás už prirodzená cesta nie je pravdepodobná, už len to IVF tomu som sa chcela vyhnúť ☹, esteže tam bol so mnou muž som sa mala apsoň kde vyplakať
@tessa165
jeminenku, tak to ma mrzi, to som ani netusila ze mozu vzniknut taketo komplikacie… a ten druhy vajcovod co je upchaty, tam nieje nejaka moznost ako riesit tuto situaciu?
@saxano2222 no ja som tiez nevedla, myslela som ze aspon ten jeden je ok , vraj skusat to mozme ale uz to bude viacmenej len pre zabavu, lekarka nepredpoklada ze by to mohlo vyjst:(. No budme riesit to IVF kym je este chvilku casu aby nam to poistovna uhradila bo cochvila mam 40 a po tomto veku uz sa nepreplaca :(. tak nas na po ms cakaju dalsie vysetrenia aby sme co najkor zacali
@tessa165
no tak v tejto celej blbej situacii je asi “lepsie” neratat s tym vajecnikom (a keby sa vajickovod spamatal o to lepsie ;) ) a ozaj sa sustredit na IFV. Nie je to malo penazi, tak nech preplati poistovna kym sa da… skuste povybavovat cim viac v decembri a mozno v januari uz bude ten spravny termin ;) ktovie 🤷🏼♀️ drzim vam palce 😌
@bejka90
@saxano2222 ja uz som s toho dievcata uplne na dne. Pol dna uz nevladzem nic ine len plakat :(. este vecer sme sa smiali ze mozno sa nam na novy rok zadari ked bude ovu na spravnej strane, ale uz fakt nemam silu
@tessa165
rozumiem ti, su to neprijemne spravy a clovek je smutny nahnevany sklamany etc.
Kazda si tu nesieme tie svoje zdravotne problemy :(
Ja som este nepodstupovala IFV a viem len teoreticky co vsetko to obnasa, ale pustite sa krok po kroku do toho. Dohodnite termin v Care A tak nejak postupne aby ta to neprevalcovalo. keby si sa chcela vypisat a postazovat tak kludne napis spravu 😌
@saxano2222 my uz termin mame dohodnuty, povedali sme si uz v septembri ze ak do konca roka nic tak ideme skusit takto ale nebola som pripravena vypocut si ze som uz cela "pokazena" no teraz si kolega v praci uziva ako tu vyplakavam a chudak ani nevie preco ale doma sa vyplacem a zajtra bude lepsie
@saxano2222 a tiez som ratal ze to pojde cez IUI aby to bolo co najprirodzenejsie a to uz tiez nepojde, no nejak sa s tym musim vysporiadat, idme si pravit predlzeny víkend niekde este neviem praha varsava budapeste nech sa odreagujeme od toho aby som mala cistu hlavu a nezablokovala cely ten proces svojou psychikou
Dobry den ja sa v tom neviem vysomariť.

@bejka90 niekde som citala ze ked vstavas k ditkovy alebo na vecko moc to teplotu neovplyvni skor to behanie po schodoch ale snad uz bude hore