icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

saxano2222
2. dec 2022

@tessa165
to su dobre spravy, tesim sa s tebou 😌
ze nemusite cakat a hned testy sono etc a mozte riesit moznosti. super 🎉 tak za pr tyzdnov budete mudrejsi a este aj poistovna preplati. a ked vajecniky funguju a aj endometrium vyzera ok, tak sa hadam vajko uchyti a zaciatkom 2023 budes mat tie najsamlepsie spravy. ale to uz predbieham.
Drzim palce, verim ze ta tieto spravy aj po psychickej stranke “nakopli” ;)

katkaholiova
3. dec 2022

pokracujem cikcakovo

cukrik93
3. dec 2022

Tak dnes zas vystup 🤷🏽‍♀️ ale skusila som zo zvedavosti test,nakolko ich mam nakupenych dost 🙈 a nic 😏 akurat co ma zacali boliet prsia,ale to som mala aj minuly cyklus tyzden pred ms..nikdy predtym som to nemavala ale asi to robi ten Dikirogen co beriem

tessa165
3. dec 2022

@cukrik93 graf pekny drzim palce

cukrik93
3. dec 2022

@tessa165 dakujem ☺️ ale moc tomu nejak nedavam nadej,myslim si,ze si este pockame nejaku dobu

adules
3. dec 2022

@cukrik93 ja stagnujem

cukrik93
3. dec 2022

@adules to vyzera superne 🤩 drzim palceky 🙏

patkajj
3. dec 2022

Ja dnes takto, začala som piť alchemilkový čaj tento mesiac a myslím že z môjho 38 dňového cyklu sa tento mesiac ide vyklut nejaký kratší. Od ovulácie ma bolia príšerne prsia (ani dotknúť), ale nikdy to nebolo pred MS tak dlho ako teraz, Vždy len 3-4 dni. Uvidíme, držíme si palce 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

tessa165
3. dec 2022

@patkajj alchemikovy čaj sa ale pije len do ovu v začiatkoch tehotenstva môže spôsobiť potrat. na bylinky všeobecne pozor vedia byť silne

patkajj
3. dec 2022

@tessa165 Ano samozrejme 😊už keď už som cítila vaječník na 13/14 deň som prestala, teraz viem, že cyklus bude kratsi, nakoľko mávam ovuláciou bežne pri mojej dĺžke cyklu až nejaký 23 den. 🙂

papapa89
3. dec 2022

Ja dnes celkom skok, ale merala som o hodinu neskôr. No k takejto teplote som sa ešte nikdy nepriblizila
Skúsila som aj test a samozrejme bielo biely
Ze v tom nie som sama, že obzeram test aj dve minúty z každej strany z každého uhla 😀

bejka90
3. dec 2022

@papapa89 este si lem 9dpo 🙂 mne tehu neukazalo ani 10dpo... :D nechapem tie ktorym ukaze uz tak skoro ako 8-9dpo..ale tak sme rozne... skus o 2-3 dni to je uz vacsia sanca 🙂

cukrik93
3. dec 2022

@papapa89 napodobne 🙈 myslim si,ze to robi vela z nas 😁 ale graf mas pekny,pockaj este dva tri dni ☺️

cukrik93
3. dec 2022

@bejka90 a ty ako s teplotou?

bejka90
3. dec 2022

@cukrik93 ja dobreee takmer identicka ako vcera ; ) aj tebe sa pekne drzia teploty ;))

cukrik93
3. dec 2022

@bejka90 tak to je fajne,som zvedava na pokracovanie ☺️

adules
4. dec 2022

@cukrik93 ahoj ako ja dnes skoro rovnako ako včera pokles o 0,02

katkaholiova
4. dec 2022

ja dnes riadny pokles

cukrik93
4. dec 2022

@adules ahoj,ja podobne,pokles o 0,01 🙈 ale neviem ci brat tu teplotu do uvahy,nakolko sme vcera boli na oslave a dost sa popilo 🙈 ale spala som od 22 uz..neviem aky velky vplyv moze mat alkohol na teplotu 🤔

cukrik93
4. dec 2022

@katkaholiova ze by IP pokles?

lenusa20
4. dec 2022

Ahojte baby. Niektoré ma tuna poznajú niektoré nie. Ja vás každopádne sledujem, aj keď neprispievam bežne príspevky. Tie čo ma poznajú, tak možno postrehli všetky tie naše tehotenstvá a potraty a problémy.
Chcem Vás len povzbudiť, aby ste to nevzdávali. Ja som tiež už chcela po novom roku. Do vtedy som, ale bola ochotná skúsiť kde čo 😂. Moje heslo, hlavne kľud. Som tehu. Že som tehu som cítila už asi týždeň po ovu. Ja mávam krátke cykly. A vzhľadom na počet tehu... cítila som to. Pridávam Vám moj graf. Aj tehu testy. Zatiaľ všetko vyzerá na výbornú a všetko sleduje dr od 11dpo. Hcg stúpalo super a 17dpo sme už videli aj bodku na sone. Teraz som 5tt-6tt. Zajtra ešte reproimuno, kde som bola objednaná ešte skôr.
Takže netreba to vzdávať. A keď to nejde, tak sa hľadajte samé a veľakrát nečakať za dr, či vás niekde pošlu alebo odporúčia vitamíny. Pridávam graf aj testy, posledný test bol na 13dpo ale večer.Držte sa a ja vás každopádne budem sledovať ďalej. Každej jednej prajem, aby sa dočkala svojho pokladu. A aj sebe prajem, aby sme to tentokrát dotiahli do konca. 🍀🍀🍀

katkaholiova
4. dec 2022

@cukrik93 neverim tomu .ale zas na pokles pred ms velmi skoro

bejka90
4. dec 2022

Ahojte.tak mne posunulo ovulku...ale nechce sa mi verit, pri takej vysokej teplote som este ovu nemala
Ale tento mesiac je mozme vsetko...

cukrik93
4. dec 2022

@katkaholiova no ved preto ma to napadlo,uvidis ako pojdu zeploty najblizsie dni ☺️ drzim palce 🙏

cukrik93
4. dec 2022

@bejka90 hmm zaujmava zmena 🤔 ale tiez uz sa necudujem nicomu,ja mam skor pocit ze som dnes 9dpo a nie uz 12,uvidime ci a kedy pride ms ale prsia bolia a dnes na dvoch roznych testoch uplne ledva viditelny duch no z toho si nic nerobim este 🙈

tessa165
4. dec 2022

@bejka90 HM to sa mi moc nezdá veď 21,22 už sú hodne vyššie ako tie predchádzajúce. To som ozaj zvedavá ako ti tento mesiac dopadne

cukrik93
4. dec 2022

@lenusa20 jeeej super spravy ☺️ drzim palce nech to uspesne dobojujete 🙏🍀

tessa165
4. dec 2022

@cukrik93 juu hod fotku😀 mooc držím palce

bejka90
4. dec 2022

@cukrik93 skusila som hodit teplotyaj na womenzonea tam minechalo ovulku vtedy kedybola..tak dudam ze vtedy bolaa nechce sa mi o 2 dni dlhsie cakat :D posli testttt

bejka90
4. dec 2022

@tessa165 no tiez si myslim umna su uz poovulacne od cca 36.4 uz naisto.... tak uz len cakat....