Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ze by IP pokles?
Ahojte baby. Niektoré ma tuna poznajú niektoré nie. Ja vás každopádne sledujem, aj keď neprispievam bežne príspevky. Tie čo ma poznajú, tak možno postrehli všetky tie naše tehotenstvá a potraty a problémy.
Chcem Vás len povzbudiť, aby ste to nevzdávali. Ja som tiež už chcela po novom roku. Do vtedy som, ale bola ochotná skúsiť kde čo 😂. Moje heslo, hlavne kľud. Som tehu. Že som tehu som cítila už asi týždeň po ovu. Ja mávam krátke cykly. A vzhľadom na počet tehu... cítila som to. Pridávam Vám moj graf. Aj tehu testy. Zatiaľ všetko vyzerá na výbornú a všetko sleduje dr od 11dpo. Hcg stúpalo super a 17dpo sme už videli aj bodku na sone. Teraz som 5tt-6tt. Zajtra ešte reproimuno, kde som bola objednaná ešte skôr.
Takže netreba to vzdávať. A keď to nejde, tak sa hľadajte samé a veľakrát nečakať za dr, či vás niekde pošlu alebo odporúčia vitamíny. Pridávam graf aj testy, posledný test bol na 13dpo ale večer.Držte sa a ja vás každopádne budem sledovať ďalej. Každej jednej prajem, aby sa dočkala svojho pokladu. A aj sebe prajem, aby sme to tentokrát dotiahli do konca. 🍀🍀🍀
@cukrik93 neverim tomu .ale zas na pokles pred ms velmi skoro
@katkaholiova no ved preto ma to napadlo,uvidis ako pojdu zeploty najblizsie dni ☺️ drzim palce 🙏

@tessa165
to su dobre spravy, tesim sa s tebou 😌
ze nemusite cakat a hned testy sono etc a mozte riesit moznosti. super 🎉 tak za pr tyzdnov budete mudrejsi a este aj poistovna preplati. a ked vajecniky funguju a aj endometrium vyzera ok, tak sa hadam vajko uchyti a zaciatkom 2023 budes mat tie najsamlepsie spravy. ale to uz predbieham.
Drzim palce, verim ze ta tieto spravy aj po psychickej stranke “nakopli” ;)