Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@saxano2222 vies co uzivam ho od 16dc ako kazal dr,zatial nepozorujem nic,akurat ta teplota sa mi nezda..nakolko ovu bola 12dc a teplota isla hore a potom klesla a dnes to neni tiez bohvieco a progesterón by mal zvysovat teplotu tak neviem 🤔
@marinecka95 ty musis mat nejake velmi blbe testy pri takych teplotach a meskani ms 🙂
@bejka90 intimed 😂 nikdy ma nesklamali
@marinecka95 a je naozaj viac než biely
@marinecka95 tssss, aj mne to príde zvláštne veľmi, skús predsa len inú značku 🤨
@majulka098 no ja neviem, myslím, že by už ukázal aspoň nejaký náznak keď uvažujem podľa toho grafu.
Ale skusim áno 🙂 aký odporúčate? Ja som testovala doposiaľ 5 rokov len s intimed a zo začiatku Čínou 😂
@marinecka95 tak, ja myslím, že si mala ovu na tej 5 ke, čiže si 9 dní po ovu. Lutealnu fázu máš koľko?
Ta by sa nemala meniť. Potom dostaneš ms
@marinecka95 mne na 12DPO ukazal ciarku aj pepino. kupila som aj livsane z benu. oba rovnako.
mne ani pepino nikdy neduchoval. takze kazda mame inu skusenost.
ale bojim sa ze na 14DPO by tam uz nieco malo byt na hocijakom teste 🥺 aspon naznak.
Graf je pekny velmi by som ti priala 🙂 nejake bolesti alebo pod?
Máš viac grafov, ako vyzerá tvoja teplota? Pri tehu nelieta tak teplota.
@marinecka95 ja ako použila clearblue, livsane, woman secret a dr.max .. s tými som bola ok ... Ale mamatest už nikdy 😅 .. ale najviac hodnotia clearblue, celosvetovo ako som si všimla
@marinecka95
@sono2
ja som zas dufala ked som videla 1x ten graf ze 5DPo mohlo byt uhniezdenie, niekomu ukaze taky pokles. ale asi nie teda, to by bolo uz hcg na rozdavanie …. :/ tak mozno predsa neskor ovulacia 🤷🏼♀️
@saxano2222 určite nie, teda skôr nie ako áno. Celkovo tie teploty dort lietajú.
Trebalo by vidieť viac grafov
Ovu máš hrozne neskoro.
Máš pcos?
@saxano2222
@majulka098
@sono2
Ja neviem baby, uvidíme čo bude 😂
Ja netvrdím, že som tehotná, ak by som bola tak čiarka by tam už bola.
Nič sa nedeje 🙂
@marinecka95 som zvedavá na teba 🙂 ja už teda 2DC
@majulka098 ďakujem, no myslím, že zázraky sa v tomto prípade neudejú 😜
Tak nech ti rýchlo ubehne čas do ovu a ďalšieho testovania 😍
@marinecka95 niečo mini pidi vidím nad číslami medzi 1a 2 .. neviem, kde vôbec má vyskočiť čiarka pri tomto teste ... Ale v krvi to by už ukázalo určite viac po takom čase 🫤 jaj, bola by som rada, keby tam tá druhá bola extrémne výrazná
@majulka098 toto je zaschnutý test, ja som tiež presvedčená, že nič z toho len som bola zvedavá či sa nejednalo o nejaké biochemické alebo čo keď tá teplota neklesá a MS nechodí
@marinecka95 a nieje tam ciarka druha ci sa mi to mari
@marinecka95 no na zaschnutom vidno zretelnejsie ked sa zapozeram..no tak len cakatak oto byde pokracovat...ale tak no mala by byt uz asi silnejsia tolko dpo :(
@marinecka95 mozno sa neskoro uhniezdilo
@ereska neostáva mi nič iné len počkať ☺️ buď príde MS alebo to budú //
@marinecka95 tu je vidno celkom pekne už, ale stále je slabá, keby silnela, to by bola krajšia varianta ☺️ ... Ja v to verím ešte ... Len akú dlhú mávaš LF?
@marinecka95 keby sa yam nechytilo farbivo z krvi, tak by tá čiarka na bielom podklade bola asi aj viditeľnejšia si myslím 🫣
@majulka098 max 11 dní v prirodzenom cykle
@marinecka95 zajtra alebo pozajtra tipujem a malo by sa to rozseknúť, ale dúfam v tie 2 zreteľnejšie // ☺️

@majulka098 držím palce ❤️