icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

príspevok číslo 9000 na strane číslo 300 kráááásne 🙂
nech netrepem do vetra, hodím môj bezvýznamný graf 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

butterfly333
15. nov 2014

@rybkaa nie len včera a tam dušik no pokles áno no stále teplota nad 37,0 dnes som 14DPO a 29DC tak uvidíme podľa teploty zajtra.

rybkaa
autor
15. nov 2014

@butterfly333 to je aj tak super teplota, také malinké poklesy nie sú podstatné 🙂 kedy NEčakáš mrchu? už dnes mala byť?

butterfly333
15. nov 2014

@rybkaa aj ja dúfam že to je v poriadku. No nemala by prísť vôbec ju nečakam v pondelok alebo utorok .

chmurkaxy
15. nov 2014

No baby, tak uz krvacam. Tak nic.

kitulka
15. nov 2014

@rybkaa Ahooooj! Si ma pamatas? Kdeze prekvapko!!! Ja by som to nevydrzala. Ja som to citila na dievcatko, ale na poslednom ultrazvuku nam drobec ukazal vajciska cez celu obrazovku, takze uz z toho dievcatko nebude 🙂 Tatino sa vytesuje a mala z toho mala trosku sok, ale uz sa prisposobila situacii a uz sa nepyta "co robi babatko v brusku", ale "co robi brasko?" Pomaly zacinam s vytriedovanim veci a potom budem prat a zehlit a tak. Asi to poriesim este teraz, potom budem upratovat a piect na Vianoce a v novom roku uz budem len vegetit a spat. Ja Vas tu sledujem a furtom Vam drzim paluchy. Kazdym dnom cakam na dobre spravicky. Som rada, ze u Teba dobre dopadla konizacia a drzim palce, nech do Noveho roka ides ako tehulka 🙂 Drz sa moja!

senta_sofia
15. nov 2014

@kitulka pozeram, ze dalsia, na ktoru sedi cinsky kalendar, ze dievca 😀

rybkaa
autor
15. nov 2014

@kitulka jasné, že si ťa pamätám 🙂 takže budete mať párik? to je super, to by som chcela niekedy aj ja. Dcérka bude hrdá sestrička, bude si bračeka chrániť a zároveň ho lynčovať, chudák chlapec 😀 Mám mladšieho brata, viem o čom hovorím 😀 A ďakujem posnažím sa, nech začnem nový rok veľkolepo 🙂

rybkaa
autor
15. nov 2014

@senta_sofia ani tebe čínsky kalendár nepasuje? 🙂

senta_sofia
15. nov 2014

@rybkaa teraz veru nie 🙂 jedine ze by sa pan dochtor mýlili 😀

rybkaa
autor
15. nov 2014

@senta_sofia číňan sa pomýlil 😀 inak, my máme teraz nových susedov, sú to číňania či vietnamici či aké šikmooké myši, pôjdem sa im potom v tehu ukázať, nech povedia, čo to bude 😀

senta_sofia
15. nov 2014

@rybkaa moja, sak skús si ty oči s prstami natiahnuť, jak uvidis, ja sa im veru nečudujem 😀 a uz vobec nechápem, ako tlačia tie veci do krabic, lebo to ako raz vybalis, uz to naspäť proste nejde 😉

rybkaa
autor
15. nov 2014

@senta_sofia nemám šajnu, zrejme tam vopchajú nejakú zmenšeninu a urobia čáry máry a v škatuli to napuchne na reálnu veľkosť 😀 no veľmi s nimi nie je reč, oni furt len to svoje švej žužu ťing ťong 🙂 baba má meno a priezvisko zložené len z 2 písmen xu di a podnes neviem, ktoré je meno a ktoré priezvisko 😀 takže oni sú minimalisti asi vo všetkom 🙂

bosoriak
16. nov 2014

@chmurkaxy Ech, skoda. Tak nabuduce.

bosoriak
16. nov 2014

Ja uz sa drzim dolu, uz to myslim coskoro praskne. Ja uz chcem tu zaujimavejsiu cast grafu, toto je nuda k uzufaniu. 🙂

butterfly333
16. nov 2014

@bosoriak to JE aký graf pred ovu či po?

bosoriak
16. nov 2014

@butterfly333 pred, stale pred. Ovulacia pride zajtra-pozajtra.

jaja9891
16. nov 2014

@rybkaa no navrhli nam to lepidlo,to by som aj dala a hatching sa rozhodnem podla stavu embryjka a nazoru embryologicky,co povie,aky ma embryi obal...aby sa zahrizlo musi sa z neho dostat a nie kazde to vie...ale nechcem don zasahovat ak bude silne...a vinko sa na tu kopu liekov bojim a chilli si trosku davam 😉 snad pomoze 🙂 a ty mas co nove?

bosoriak
16. nov 2014

No ako som povedala, dnes pozitivny ovulacny. Rada by som si touto cestou objednala rovnaky vysledok aj na tehotenskom, v termine okolo 30.11. 😀

veroni1988
17. nov 2014

Ahojte baby, prikladám môj graf. Som zvedavá ako to dopadne tento mesiac či príde návšteva 🙂

kitulka
17. nov 2014

@senta_sofia Noooo, veru. Ved to mas vzdy 50 na 50 🙂 bud to vyjde alebo nie, xixi

janderka
17. nov 2014

@veroni1988 no sme na tom skoro rovnako 🙂 kedy ocakavas necakaneho hosta? http://www.fertilityfriend.com/home/janderka

veroni1988
17. nov 2014

@janderka o takých 7 dní by ma mala navštíviť, dufam, že nedorazí

janderka
17. nov 2014

@veroni1988 tak to dufam aj ja. Moja by nemala dorazit v pondelok, utorok... Ale neverim tomu, ze by na mna mrcha tento mesiac zabudla 😠

veroni1988
17. nov 2014

@janderka u mňa, aby to nebolo málo dnes ma chytila brušná chrípka :(

mawiya
18. nov 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 baby keby som mala takýto graf o mesiac neskôr, tak už testujem 🙂 dúfam, že dvoch troch dní príde návšteva z ruska. Pekný dník kuriatka moje 😀 😀

kubisova
18. nov 2014

@kitulka ahoj az teraz som sa dostala na net..ja som akurat dnes kupila no keby som vedela....ale prd istotu ak ju nepredas rak si ju rezervujem....momentalne dva tyzdne nebydem doma vies

adamnela
18. nov 2014

Ahojte kočky...
Poctivo Vas citam, ale nemam cas odpisovat. Vela roboty okolo toho domu...a do konca mesiaca by sme sa chceli prestahovat, takze neviem kde mi hlava stoji...Dnes som umyvala dalsiu varku okien na dome a v tyzdni by mi mal konecne stolar osadzat moju vysnivanu kuchynu...Uz sa neviem dockat 🙂
@mawiya no ozaj mas pekny graf, ale neboj buduci bude ste krajsi 😉
@janderka pekny grafik, nech to pekne len ostane hore 🙂
@bosoriak no co Ty ako dnes? Ako to s tebou vyzera?
@rybkaa @senta_sofia nejako nam to tu viazne baby, co? Asi ten predlzeny vikend to sposobil, aj ked ja som vcera poctivo zarezavala cely den v robote 😠

bosoriak
18. nov 2014

No ja dnes takto. Ak to tento mesiac nevyslo, tak uz fakt neviem co este treba urobit. 😀

senta_sofia
18. nov 2014

@adamnela ahoj, tomu sa hovori telepatia, reku neska ti urcite musim napisat 😉