Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 to som zvedavá ☺️
@ersp ale neviem, uvidíme, ja to ružovo nevidím, ak zajtra nepadnem ráno dole, tak urobím test 🙂 .. takže ty už tiež klesáš, dnes je taký deň asi 😅
Ale musím povedať som úplne hotová v dobrom z merania bt keďže mám aj nepravidelný cyklus a nikdy som nevedela kedy príde mrcha a teraz no už podľa tej teploty viem a to je perfektne že už má len tak neprekvapí
@nikol114 ja skúšala do ovuview a tiež mi vyznačilo ovu v úplne iný deň, o 5 dní neskôr ale až 🤣🤣🤣 a pritom OT som mala 13dc pozitívny, je aj vyznačený v oboch grafoch a aj tak v iný deň to vyznačilo ... Takže skôr verím FF
@majulka098 aha no je to inak take zaujímavé keď ráno naraz to zapisujeme a bum všade inak tak tiež som spokojná s ff ale nedalo mi si to zapísať aj inde keďže len druhý cyklus budem mat teraz úplný 😀
@majulka098 ja uz ani nedufam, krvacanie, teplota padnuta uz to nevidim nadejne
@majulka098 ale neblázni, drzis sa krásne hore 😍
@nikol114 neviem ale ovuview ma dosť týmto odradilo 🫤 takže ostávam pri FF
@ersp tak nevadí, druhá šanca 🙂
@marinecka95 no dnes ešte, čo bude zajtra sa uvidí 🙂
@majulka098 keby ta druha sanca nebola o dva mesiace..ale nevadi asi to tak ma byt z nejakeho dovodu 🙂 najhorsie ze vsetci naookolo rodia jak hrusky..
@ersp tak skúsiť niečo, čo by ti pomohlo mať ovu skôr 🙂
@majulka098 ako skusali sme vsetko mozne...cakam na ms ze nasadim nazad gynex (co som citala treba dat bacha s bylinkami v pripade tehotenstva tak chcem pockat uz tych par dni po pauze)...ani moj gyn to neriesi...
@ersp ja gynex stále vysadim tesne po ovu aspo 20 dní, aj keď teraz som mala ovu už 13dc, tak som vysadila už asi 17dc a stále začínam brať až pri ms, 1dc ☺️
@majulka098 tak isto mam v plane len cakam na tu MS, zajtra rano odmerial teplotu a hajde na lyze kusok prevetrat hlavu...ale pri mojom stasti zajtra teplota zas pojde hore a budem si rano trieskat hlavu kedy sa to ukaze 😀😀😀
@ersp ja tiež som zvedavá na zajtrajšok, ale hlavne ešte dnešok prežiť v práci 🙄 dnes brucho zatiaľ lepšie ako včera, tak uvidíme, zatiaľ iba tak ako keby páli, občas vľavo, teraz vpravo 😅
@majulka098 podla mna u teba budu zajtra 2 ciarky 🙂
@majulka098
@ersp
baby drzim palce, uz je to otazka 1-2 dni 🙏🏻
@ersp ja si to pripúšťať veľmi nechcem, aby som nebola sklamaná 🙂 ale ak by som tam videla niečo viac ako len jednu čiarku, určite by ma to potešilo, až prekvapilo 🤣
@saxano2222 ďakujem ☺️ ja ak zajtra nebudem rapídne klesať, tak skúsim test 🙂
@saxano2222 u mna uz asi neni na co cakat, vytok ruzovy od stredy, teplota klesla, cakam MS 🙂 a hor sa dalsi cyklus
@majulka098 nadej umiera posledna 🙂
@ersp
toto som nemala rada, bud nech bud sa rozbehne a je dalsi cyklus alebo nech nepride
taketo natahovacky :(
tak potom len s hlavou hore do dalsieho cyklu 💚
@ersp tak uvidíme, či umrie, alebo bude žiť ďalej 😅
@saxano2222 zajtra budem 12dpo a LF mám 14 dní 🙂 ... Takže som zvedavá na zajtrajŠOK, či bude šok, alebo nie 🤣 a s tou LF, teda myslím, ja meriam prvý cyklus, predtým ovu testy som robila a to mi stále hodilo , že ovu test a až druhý deň ovu, bez merania teploty ... Tak a tento cyklus v jeden deň, aj test aj vyznačenie ovu podľa BT ... No som zvedavá sama vlastne 🤣 to mi vlastne nedoplo, že predtým som nemerala iba podľa OT
@saxano2222 ano ano tie natahovacky su naprd...ale uvidime no co bude 🙂
@majulka098 u teba to vidim dost optimisticky 🙂
@ersp nechcem si zatiaľ nič nahovárať 🙂 ráno sa uvidí, ale kto vie, bola by som rada ☺️
@majulka098 ale aspon mas nadej 🙂

@nikol114 nevykaj mi prosim 🙂)) teraz 9ty cyklus. A vy?