icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
24. feb 2023

@nikol114 nevykaj mi prosim 🙂)) teraz 9ty cyklus. A vy?

nikol114
24. feb 2023

@bejka90 dobre tak prepáč 😀 teraz to je druhý cyklus tak snáď sa nám to do roka podarí

majulka098
24. feb 2023

@marinecka95 to som zvedavá ☺️

@ersp ale neviem, uvidíme, ja to ružovo nevidím, ak zajtra nepadnem ráno dole, tak urobím test 🙂 .. takže ty už tiež klesáš, dnes je taký deň asi 😅

nikol114
24. feb 2023

Ale musím povedať som úplne hotová v dobrom z merania bt keďže mám aj nepravidelný cyklus a nikdy som nevedela kedy príde mrcha a teraz no už podľa tej teploty viem a to je perfektne že už má len tak neprekvapí

majulka098
24. feb 2023

@nikol114 ja skúšala do ovuview a tiež mi vyznačilo ovu v úplne iný deň, o 5 dní neskôr ale až 🤣🤣🤣 a pritom OT som mala 13dc pozitívny, je aj vyznačený v oboch grafoch a aj tak v iný deň to vyznačilo ... Takže skôr verím FF

nikol114
24. feb 2023

@majulka098 aha no je to inak take zaujímavé keď ráno naraz to zapisujeme a bum všade inak tak tiež som spokojná s ff ale nedalo mi si to zapísať aj inde keďže len druhý cyklus budem mat teraz úplný 😀

ersp
24. feb 2023

@majulka098 ja uz ani nedufam, krvacanie, teplota padnuta uz to nevidim nadejne

marinecka95
24. feb 2023

@majulka098 ale neblázni, drzis sa krásne hore 😍

majulka098
24. feb 2023

@nikol114 neviem ale ovuview ma dosť týmto odradilo 🫤 takže ostávam pri FF

majulka098
24. feb 2023

@ersp tak nevadí, druhá šanca 🙂

@marinecka95 no dnes ešte, čo bude zajtra sa uvidí 🙂

ersp
24. feb 2023

@majulka098 keby ta druha sanca nebola o dva mesiace..ale nevadi asi to tak ma byt z nejakeho dovodu 🙂 najhorsie ze vsetci naookolo rodia jak hrusky..

majulka098
24. feb 2023

@ersp tak skúsiť niečo, čo by ti pomohlo mať ovu skôr 🙂

ersp
24. feb 2023

@majulka098 ako skusali sme vsetko mozne...cakam na ms ze nasadim nazad gynex (co som citala treba dat bacha s bylinkami v pripade tehotenstva tak chcem pockat uz tych par dni po pauze)...ani moj gyn to neriesi...

majulka098
24. feb 2023

@ersp ja gynex stále vysadim tesne po ovu aspo 20 dní, aj keď teraz som mala ovu už 13dc, tak som vysadila už asi 17dc a stále začínam brať až pri ms, 1dc ☺️

ersp
24. feb 2023

@majulka098 tak isto mam v plane len cakam na tu MS, zajtra rano odmerial teplotu a hajde na lyze kusok prevetrat hlavu...ale pri mojom stasti zajtra teplota zas pojde hore a budem si rano trieskat hlavu kedy sa to ukaze 😀😀😀

majulka098
24. feb 2023

@ersp ja tiež som zvedavá na zajtrajšok, ale hlavne ešte dnešok prežiť v práci 🙄 dnes brucho zatiaľ lepšie ako včera, tak uvidíme, zatiaľ iba tak ako keby páli, občas vľavo, teraz vpravo 😅

ersp
24. feb 2023

@majulka098 podla mna u teba budu zajtra 2 ciarky 🙂

saxano2222
24. feb 2023

@majulka098
@ersp
baby drzim palce, uz je to otazka 1-2 dni 🙏🏻

majulka098
24. feb 2023

@ersp ja si to pripúšťať veľmi nechcem, aby som nebola sklamaná 🙂 ale ak by som tam videla niečo viac ako len jednu čiarku, určite by ma to potešilo, až prekvapilo 🤣

@saxano2222 ďakujem ☺️ ja ak zajtra nebudem rapídne klesať, tak skúsim test 🙂

ersp
24. feb 2023

@saxano2222 u mna uz asi neni na co cakat, vytok ruzovy od stredy, teplota klesla, cakam MS 🙂 a hor sa dalsi cyklus

ersp
24. feb 2023

@majulka098 nadej umiera posledna 🙂

saxano2222
24. feb 2023

@ersp
toto som nemala rada, bud nech bud sa rozbehne a je dalsi cyklus alebo nech nepride
taketo natahovacky :(
tak potom len s hlavou hore do dalsieho cyklu 💚

saxano2222
Autor odpoveď zmazal
majulka098
24. feb 2023

@ersp tak uvidíme, či umrie, alebo bude žiť ďalej 😅

@saxano2222 zajtra budem 12dpo a LF mám 14 dní 🙂 ... Takže som zvedavá na zajtrajŠOK, či bude šok, alebo nie 🤣 a s tou LF, teda myslím, ja meriam prvý cyklus, predtým ovu testy som robila a to mi stále hodilo , že ovu test a až druhý deň ovu, bez merania teploty ... Tak a tento cyklus v jeden deň, aj test aj vyznačenie ovu podľa BT ... No som zvedavá sama vlastne 🤣 to mi vlastne nedoplo, že predtým som nemerala iba podľa OT

ersp
24. feb 2023

@saxano2222 ano ano tie natahovacky su naprd...ale uvidime no co bude 🙂

ersp
24. feb 2023

@majulka098 u teba to vidim dost optimisticky 🙂

bejka90
24. feb 2023

@ersp ahojja pozwram tvoj graf ze pijes inofolic, len sa chcem opytat, preco tam mas cca tyzdnovu pauzu od neho? Ja tak viem ze to sa ma pit kazdy den...ci zle viem? Aspon ja ho pijem kazdy den :D

ersp
24. feb 2023

@bejka90 ano mal ale mala som atb, ledva som "zila" tak som ho neuzivala tych par dni 🙂 ani po ovu som uz neuzivala 🙂

majulka098
24. feb 2023

@ersp nechcem si zatiaľ nič nahovárať 🙂 ráno sa uvidí, ale kto vie, bola by som rada ☺️

ersp
24. feb 2023

@majulka098 ale aspon mas nadej 🙂