icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
19. nov 2014

@rybkaa ne, v pohode, ja som fakt bola rada, ze aspon nejake ranajky 😀 vies, o 7mej rano na krv a do pol 10tej hladna, len 2,5 dcl sladkej vody... ale tak bala som sa trochu, ako mi zacalo babo tlacit na zaludok, ze by som to aj rozchodit nemusela, ale uz to pominulo, tak som to udrzala 😉 a co ty, kedy ides tej doktorke?

jaja9891
19. nov 2014

@adamnela no mam uz 6 dnove embryjko,ktore sa ma coskoro uhniezdit a krv mam uz 27... a testik by som mohla uz cca buduci tyzden utorok streda stvrtok krv...no uvidim ako vydrzim a mam doma rybkin test a dr max,takze viac nemam nech ma nelakaju a nestresuju

rybkaa
autor
19. nov 2014

takže výsledok kontroly je nasledovný - krčok mám krásny nádherný spanilý, vyzerá, akoby nikdy nebol ufiknutý 😀 dr. sa vyjadrila, že po mesiaci od zákroku tak parádne zahojený krčok ešte nikdy nevidela, že je veľmi spokojná a po ms sa môžeme snažiť, že teraz by bolo úplne skvelé, keby prišla gravidita a nič tomu nebráni 🙂
no ako bonus - mykóza je tu zas 😠 som si myslela, že že wobenzym zaberie aj na to, ale ešte ho asi beriem krátko, tak mi dala betadinove čípky a klotrimazol a o mesiac kontrola, či sa opakuje alebo skapala. Ja už fakt neviem čo s ňou robiť, keď si preventívne pichnem čípok, tak je pokoj, aj kým som brala probiotiká, no akonáhle vysadím, hurá je nazad. Tak asi budem musieť preventívne furt niečo brať, môj organizmus je už voči nej taký odolný, že nemám žiadne príznaky ako pálenie, svrbenie či bolesti, ja len vidím hustejší výtok a to viem, že je už tu. No poriešime, uvidíme 🙂
Hlavne že krčisko je ok a ide sa na toooo 🙂

jaja9891
19. nov 2014

@rybkaa he hej 27 krvicka a dakujem,tvoj testik caka,blastocysta by sa mala uz coskoro uhniezdit 😉 a taky cudny srn som mala...cosi sa mi niekde zavrtalo a bola tam cierna vrana alebo nejsky taky vtak...az som sa zobudila v noci 😀😀😀

rybkaa
autor
19. nov 2014

@senta_sofia už som nazad, teraz som písala, kukni 🙂

jaja9891
19. nov 2014

@rybkaa inak mne tiez pomahaju ako prevencia probioticke cipky tak dva tri dni po ms a mam pokoj,tak to su super spravy,hura do snazenia 😉

rybkaa
autor
19. nov 2014

@jaja9891 Spevavé vtáky symbolizujú správy, sťahovavé zmenu a dravé nepriateľov. Neviem čo je vrana, aký vták, asi spevavec či? 😀 všeobecne vrana v snoch nie je dobrým znamením, znamená smrť, stratu, bolesť...no tak hádam to nebola vrana ale bocian 🙂

rybkaa
autor
19. nov 2014

@jaja9891 nevieš ako sa volajú tie čípky, ktoré si používala?

jaja9891
19. nov 2014

@rybkaa no ta vrana ma vydesila,ale tak bol to sen a viac ho neriesim,aspon nesmiem... no a cipky som mala aj gynolact,gynoflor,gyntima... vsetky boli ok

senta_sofia
19. nov 2014

@rybkaa supeer 🙂 a na tu mykozu, ja som skoro cele predchadzajuce tehotenstvo uzivala candi stop, neskusala si to niekedy? chapem, ze ked si mala wobenzym, tak zase uzivat milion dalsich pripravkov nema vyznam 😉

micikatka
19. nov 2014

@rybkaa jeeej super spravy. a jogurty papas? a neskusala si trosku menej cukrit, nech ta mykoza konecne opusti?
inak testiky dnes dorazili 🙂 super dakujem. len neviem kedy vyskusam ten digi.

micikatka
19. nov 2014

@rybkaa a ja som na mykozu kupila krem fungicidin (aj ked ty si spominala ze ta nic nepali) a jednorazovu tabletku mycomax (cena cca 5 eur)

rybkaa
autor
19. nov 2014

@senta_sofia k wobenzynu pridám už len dáke čípky, aspoň preventívne sem tam šupnem, teraz som sa bála, že ako bude krčok, tak som počkala do kontroly a myko tam už pekne kvitla 😀 a wobenzym idem brať ďalej, lebo na hojenie ozaj parádna vec, kúpila som 800 tabl. balenie, tak ešte mám pár lentiliek 🙂

mawiya
19. nov 2014

babyyyyy tak prišla. ja som šťastná jak sviňa 🙂 nikdy som sa z červenej tak netešila. @rybkaa tak plodíme spolu 😀

rybkaa
autor
19. nov 2014

@micikatka aká bola teplota dnes? podľa mňa môžeš kľudne aj teraz, po meškaní ms už ukáže aj počas dňa, dáke 2 hoďky nepi a potom cikni 🙂 juuuj to je rýchlosť slovenskej pošty inak 🙂
snažím sa menej cukriť, hlavne hnedý cukor používam, cukrím len kávu, inak nič, ale zas ľúbim sladké papať, asi si to zatrhnem úplne 🙂 jogurty jem hlavne activiu sladkú bielu, obyčajnú nemôžem, vracia sa mi krkom späť 😀 alebo tú fit odtučnenú ešte

rybkaa
autor
19. nov 2014

@mawiya juchuuu, akurát máme cykly naopak, ja ovu ty ms 🙂 ale pod stromčekom dáme spicha a ide sa na vec 🙂

micikatka
19. nov 2014

@rybkaa vraj aktivia nie je dobra :( ze obsahuje vela umelin. rajo probia si neskusala?
tak asi skusim rano testnut alebo v piatok.

rybkaa
autor
19. nov 2014

@micikatka rajo mi nechutí 😀 no neviem, čo dnes neobsahuje umeliny? som myslela, že activia je ešte jeden z lepších jogurtov a vidíš 😒 ale kúpila som si minule domáci jogurtovač z tescomy, tak budem doma vlastné džogurty kolotiť s domácim lekvárom 🙂

rybkaa
autor
19. nov 2014

@micikatka ešte daj graf, som zvedavá

micikatka
19. nov 2014
senta_sofia
19. nov 2014

@rybkaa @micikatka inak baby, jak vas tak citam, ja som absolvovala asik vsetko z tychto zarucene ucinnych rad proti mykoze 😀 a bud je to tak, ze asi na kazdeho zaberie nieco ine, alebo neviem, lebo na mna nefungovalo nic - sladke jem fakt minimalne, odporucaju aj biele pecivo vynechat, lebo vraj na tom sa lubi candida mnozit, ked ho nechate v mikrotenovom vrecusku, atd., zaradila som do stravy psyllium a ten candistop a vyplachy si robila vylucene tou sodou bikarbonou, ked som zazrela hustejsi vytok, lebo u mna sa to tiez uz neprejavovalo stipanim ani svrbenim a uz ked som mala pocit, ze nieco mierne stipe, tak som sa premazala canestenom a vybavene 😀

adamnela
19. nov 2014

@micikatka no vidíš, zas si o kúsok vyššie 🙂 Neboj vsetko bude v poriadku a tak ako má byť 😉
@mawiya paráda, že mrcha prišla ako treba a môžete začať onedlho plodit 😉
@rybkaa super sa s Tebou veľmi teším, že krcok taký parádny máš a že môžete začať veselo plodit jedna radosť 😉
@jaja9891 tak nech sa to drobatko poriadne zahryzne ..Drzim moc moc palčeky 🙂

micikatka
19. nov 2014

@rybkaa myslis ze by som to mohla namocit aj do nadobky kam sa predtym vycikam? dakujem

paskolinka
19. nov 2014

@rybkaa @senta_sofia caute dievky, no ja som nepisala teraz, volako nestiham. ale uz treti den kramujem, takze vsetko postarom 😉

mawiya
19. nov 2014

@jaja9891 zlatinko moje, veď ty si tehula. si to vôbec uvedomuješ? 😀 držím palčeky a posielam srdienko. Moje len pekne ležkaj. cmuk

rybkaa
autor
19. nov 2014

@micikatka ano môžeš aj do nádobky, nemusíš priamo na neho, aj ja to tak robím 🙂

jaja9891
19. nov 2014

@adamnela dakujem a ako sa ma syncek?co nove?dufam,ze uz je zdravy ako ryba 😉

rybkaa
autor
19. nov 2014

@paskolinka vrrrrr ☹ to sa mi nem páči.... tak už len pod tým stromčekom ozaj to dáme 😀

jaja9891
19. nov 2014

@mawiya dakujeeeem za vsetko 😉 no dufam,ze som...je to vsetko take zvlastne,este mi asi nedochadza 😉 a ty mas co nove?

chmurkaxy
19. nov 2014

@jaja9891 vrana vraj nosí dievčatká 🙂 tak ti tam určite malú princeznicku zavrtala 🙂