Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 úplne tá chápem ja som mala ešte zvyšný duphaston doma, tak som si už naordinovala. Dr som ešte nevolala až na druhý týždeň sa jej ozvem...
@iam24 ja mám tiež progesteron, ten mi vždy nasadili 3x1 tak som tiež nasadila. Ja musím lekárov alarmovať pre poruchy hematologické a aj kvôli reprodukčnej imunologii.
@marinecka95 ja som tiež počas tehotenstva stále sledovaná na hematologii, takisto na endokrinologii beriem euthyrox 25 na kontrole som bola pred týždňom a pol... No to som ešte nebola tehu, tak asi tiež budem dr volať čo treba robiť...
@iam24 určite volaj aby si nič nepodcenila 🙂
@marinecka95 áno budem musieť 😊
@iam24 ozvi sa ako pokračuješ. Dnes si testovala?
@marinecka95 áno testovala som dnes už z ranného.
@iam24 krásne čiarky, koľko od ovulácie si?
@marinecka95 neviem vôbec som sa nesledovala. Viem že mi 2 deň mešká dnes som 28Dc.
@iam24 tak nech sa už len bublinka udrží ❤️
@marinecka95 verím v to ❤️❤️❤️mám krásny darček na narodeniny 🥰🥰🥰 aj tebe prajem aby sa bublinka udržala a aby sme to dotiahli do šťastného konca a v novembri mohli držať v náručí zdravé voňavé bábätko 🙏🙏🙏
@iam24 ja som mala tiež pred pár dňami narodky, ak nám to vyjde budú krásne darčeky aj spätne 😋
@iam24
@marinecka95
obom gratulujem potichučky, hlavne aby všetko dobre dopadlo 🤞☺️
@majulka098 tak, tak, ďakujem
@majoralka snáď bude stúpať naďalej ☺️ mne snáď zajtra označí ovu 🙂
@iam24 gratulujem, krásne // 🤞👍🏻😊
@majulka098 tak zajtra ukážeš ty graf s ovu a ja test s / 😆
@adules hmmm, tak teraz je to buď-alebo….sj u mňa je to tak
Prečo sa niekam ponáhľať a skákať 😅 jak pred ovu, tak po ovu 😅
@majoralka graf takto a tvoj test? 🙂
@majulka098 napodobne 🙈
@anny29 tak sa budeme takto plaziť spoločne aj naďalej a snáď do šťastného konca 😅☺️ a to som si myslela, že som jediná, ktorá sa takto plazí niekam, každý nejaké skoky alebo hadiky a ja furt niečo medzi musím byť 😅
@majulka098 pomaly ďalej zájdeš 👍🏻🤞😁 pekne ideš, super 😊
@anny29 pekné plazenie 👍🏻🤞
Moja teplota vyššie a test takto…mám doma len dr.max, nebola som v meste…začínam sa prikláňať k ovu naozaj tak ako ukazuje FF a je skoro na // 🤣😁
@majoralka pozerám, že sa plazime všetky 😅
@majulka098
@anny29
baby uplne idealny postupny narast tak ako sa rozbieha zlte teliesko. Super, nemusite skakat, ani ja som nie, a pomalicky cakam na 1.trimestralny skrining 🙏🏻 a potichucku dufam ze to zvladneme…
drzim vam palce 🥰
@aga1997 uvidis dalsie dni, teraz sa to este ned azhodnotit. ak bude do toho cca 14DC nizsia teplota tak to bol len ten jeden vecer a kludne si zaznac v aplikacii nech teplotu neberie do uvahy ;)
@sajmonka_1216 ale na začiatku si sa tiež plazila 😅 test ešte neskúšaš?
@aga1997 ako tiež si myslím, že ak sa teplota zníži a pôjde zase normálne, tak to bola len ovplyvnená teplota a m dala by som, aby ju graf nepočítal 🙂
@saxano2222 ďakujem, snáď máš pravdu ☺️ a tebe nech to dobre dopadne 🤞☺️

@iam24 ďakujem, obavám sa čo bude ale verím, že to tentokrát dopadne inak ako obvykle 🙂