Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 ďakujem, ale ešte sa nejdem tešiť. Za tie roky som mala raz takéto slabé čiarky a hneď aj odišli ( biochemické)
@majulka098 nemusíš aj ja som si to myslela a neklesla som, ale podskocila, presne na 10 dpo pás, dokonca keď som zbadala poslednú dávku utrogestanu na 10 deň čo som ho brala mi posunulo ovu o jeden deň, a pozri ďalej hadikujem
@majulka098 ešte nič nieje stratené
@marinecka95
@anny29 🤞
@adules grafik máš pekný ☺️🤞
Dievčatá, veď sa uvidí, čo zajtrajšia teplota a prípadne, ak bude teplota vyššia, tak urobím test no 🙂 ale beriem to tak, že je to buď-alebo 🙂
@anny29 ahoj,vies co,mne posledne dva mesiace prave tieto livsane testy duchovali,co som bola v soku a naopak ako mi vzdy duchovali Intime testy tak tie posledne testovania vobec naopak boli biele ako sneh..tak ja uz neviem comu verit naozaj.. uvidíš jedine tak,ze ci bude ciarka silniet
@majulka098 este nezufaj ☺️🙏 drzim palce
@cukrik93 nezúfam 🙂 beriem to reálne, akon to je, inak to nebude ☺️ ale ma začína brucho pobolievať, neviem či už pms, ale až štvrtok 30.3. mám dostať ms 😳
@cukrik93 no vidis to super 🙂 ja uz mam nergyna tie merania akoze...tu som to ani nepisala, alebola som akoze na folikulometrii na 11dc a viac mi nedal termin ze mam prist ked nedostanem ...akoze..... a vtedy mi povesal ze ovu bude o 3-4 dni... dnes je 8miden od toho a ovu este stale nebola..akoze boli ma brucho 3.ti den teplota si chodi hore doke tak nevien uz naozaj :,( az tak by sa mylil dr alebo to bude anovulak? Sle uz menim doktora konecne som nasla nejakeho ineho dufam schopnejsieho tak buduci tyzden dufam ze sa mi podari vybavit papierovacky aby som od 1.4. Mohla prestupit ... prikladam aj graf :D ale uz ma tento cyklus prestava bavit snazenie sa. Na mna je to uz moc...
Inak mne covid nerozhadzal cyklus aspon neviem o tom 🙂 posledne 2l3 mesiace stale dostavam skorej ms o 2-3 dni takze ziadna zmena u mna. Akurat odkedy sa meriam (od juna) tak sa mi uplne prehodili fazy... predtym som mala ovu 13-15 dc a lf mala dlzku 13-15dni a teraz mam ovu 16-20dc a lf 11-12 dni :(
@anny29 woman secret, clearblue 🙂
@bejka90 noo mozno bola vcera ovu, uvidíš ake budu teploty dalsie dve ☺️ no ja napr nechapem,preco posledny cyklus som mala lf len 12 dni 🤷 drzim palce,nech sa ti to podari vybavit a nech uz aj ty sa niekam posunies ☺️ mna uz tiez nejak nebavi to riesit,docela ma to stresuje.. no mne dr folikulometriu este ani nenavrhol,bola som u tej endokrinologicky a povedala,ze vysledky mam dobre,takze nikto netusi preco som zrazu behom roka pribrala 13kg..dala mi ale uzivat L-thyroxin,ze aby sa mi zvysila hladina hormonu stitnej zlazy,lebo to co mam asi nestaci na otehu..ku gyn idem az o mesiac,tak som zvedava co bude dalej 😏 a dva mesiace zase k endokr.ze mi urobi hormonalny profil v tretej faze cyklu cize medzi 21-23dc ze ako som na tom s prpgesteronom ci bola ovu atd..tak aspon sa konecne trochu posuvam..
Dievčatá, ja som debil ale riadny, ja si o 6tej ráno nechala moč odložený, že otestujem, keď sa zobudím ... A ja blbec o 9 ráno tam strčím drmax test a po 2 min vylievam skleničku, že pripravený test z tety sluníčko ani robiť nebudem a tam keď sa začalo po 3 min strácať farbivo ostávala druhá čiarka ... Ja blb ten moč fakt vyliala a tým pádom iba jeden test urobila a žiaden kontrolný, či to nie je falošňák predsa len 😳🫠 ale ona tam aj po 10 min je 😳 a to po meraní som ani nechcela test robiť ... Neviem, či to je vidno vôbec
@bejka90 pri anovuláku viac skáču teploty, či? 🙄
@majulka098 ja to isté som dnes trošku klesla, ale test som urobila čiarka trošku zosilnela, ale zdá sa mi aj tak slabá na to , kolky je už deň, no uvidíme v pondelok idem na krv tak sa to rozluskne
@adules ale silnie, to je asi hlavné 🤞 ... Ja klesla dosť, ale som len 11dpo
@majulka098 a áno vidím vidím u teba čiarku, tak držím palceky, ja som tak klesla na 10 den
@majulka098 jee jasne ze vidno pekneee ani zmurit oci nemusime ;)
@majulka098 neviem ako ke.to lri anovulakoch este som nemala..ale ta furt ma boli brucho este :( tak etse dnes dame posledne snazenie sa ja uz nevlaaadzem.no ak muz bude vladat dnes po zabijacke a neprechladne v tom dazdi:(
@adules
@bejka90
Ďakuje dievčatá 🙂 prvýkrát mám tam druhú čiarku, tak som z toho jeleň 😳 som si myslela, že keď, tak si budem istejšia, ale teraz vôbec si nie som .. chlap nič nevie a ani vedieť nebude, kým to nebude istejšie, ten by to nezvládol, keby to potom odišlo, resp. asi by to zvládal horšie ako ja, sme to raz rozoberali ... takže len vy tu z mk to zatiaľ viete 🙂 štve ma ale ten druhý test, že som neurobila 😳
@bejka90 aj u nás prší, ale ja som na západe čiech 🤣 tak ešte vydržte 🙂 možno zajtra vyskočí .. ja zajtra meriam o pol h skôr lebo sa mení čas a aby som si to poposunula postupne a nie hneď o hodinu .. i dnes som o 10 min skôr merala než bežne ... Takže klesať budem určite aj zajtra

@majulka098 to ešte nemusí byť pravda 😊