icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vicianocka
20. nov 2014

baby kolky den zacina bazalna teplota klesat ked je pravidelny 28 dnovy cyklus? len pred MS alebo skor? dakujem 🙂

paskolinka
20. nov 2014

@vicianocka neda sa to tak povedat. ako komu ako kedy... mas graf?

vicianocka
20. nov 2014

@paskolinka mam graf, ale taky neuplny, zacala som si BT merat po ovulke, bola som zvedava, ci sa nieco zmeni, lebo som mavala len anovulacne cykly.. Ovulku mam potrvrdenu sonom, som 24DC a teploty mam poslednych 5 dni 36,8 - 37,1 ( posledne tri dni od 37,0 ) co su vyssie o viac ako 0,5 oproti teplotam v anovulacnom cykle 🙂

paskolinka
20. nov 2014

@vicianocka tam totiz neexistuje nejake pravidlo, ze ako to je alebo ako by to malo byt. niekomu klesa teplota uz par dni pred ms, niekomu sa to drzi hore do posledneho dna a padne to az v prvy den ms, pripadne v dalsich dnoch pocas ms...

vicianocka
20. nov 2014

@paskolinka tak budem mat prekvapenie 🙂 ale dakujem ti velmi pekne za vysvetlenie 🙂

janulka999
20. nov 2014

ahojte dievcata, uz istu dobu si vas citam 🙂 nedari sa nam 6 mesiacov, tento mesiac prvykrat riesim lekarom, grafmi, teplotou..atd 🙂 lekar potvril 10.nov. 20mm folik a 13.11. na kontrole uz bol prasknuty.. kedy moze test nieco ukazat? 🙂 graf mam zatial takto.. dakujem 🙂

jaja9891
20. nov 2014

@zarzisia ahoj moja,je mi luto,ze sa takto trapis,viem,je to tazke,ale okoli a take tavy musis ignorovat a neriesit. Pozri akeho mas krasneho synceka,zacnete chystat svadbu a zivot bude krasny a aj to babo pride...a mozes zvazit aj car...a ver,ze vzdy moze byt horsie ako je... pozri ja nemam ani to jedno babo,ani to prirodzene nevyslo,tolko slz som vyronila,skola prerusena,bez prace a uver na krku....a nevzdala som to...nadych vydych,utriet slzy,hlavu hore a bojujeme... mam embryjko v brusku vdaka car a dufam a verim mu,ze sa chyti...ale pochybnosti a strach su tu stale... no my to zvladneme,vsetky tu prechadzame roznymi tazkostami a nevzdavame sa... neboj,bude dobre 😉

janulka999
20. nov 2014

tu je graf :D

mawiya
20. nov 2014

@jaja9891 ahojky a vitaj 🙂 už 10 deň po ovulke ti môže ukázať testík ducha. Hovorí sa, že 12 DPO by už duch mal byť. a 14 DPO už duch byť musí 🙂 držím palce

kubisova
20. nov 2014

@kitulka dobre teda dakujem

janulka999
20. nov 2014

@mawiya ahoj, asi si chcela oznacit mna? 🙂)) dakujem za privitanie.. no tak este 2-3 dni pockam. uz par mesiacov sklamani mam za sebou.. nebudem stresovat skorym testovanim 😅

paskolinka
20. nov 2014

@janulka999 vsak kludne testni 😉 10dpo nie je tak skoro, nieco by mohlo ukazat ak sa zadarilo.

paskolinka
20. nov 2014

@janulka999 a kedy by si akoze (ne)mala dostat ms?

janulka999
20. nov 2014

@paskolinka ahoj 🙂 nesmie prist v nedelu, pondelok.. mavam tak 26 - 27 dnovy cyklus.

mawiya
20. nov 2014

@janulka999 jasnéééééééééé že teba 🙂

adamnela
20. nov 2014

Tak baby prsia v poriadku, sono dopadlo dobre, tak sa tesim, ze tam nic co tam nema byt nie je 🙂
@janulka999 no zatial sa pekne drzis hore, skus asi radsej pockat a testni az v nedelu radsej. Ale zalezi od teba, ako dlho to vydrzis 🙂
@vicianocka no tak to mas krasnu teplotu. Mozno uz ani neklesne a ostane tak dalsich 8 mesiacov 😉 DRzim palce...

kitulka
20. nov 2014

@janulka999 Ahoj! No uz len to, ze posledne 4 dni mas rovnaku teplotku je dobre znamenie. Mavas to tak opakovane, ci nie? Alebo merias teraz prvy mesiac? Aj ja som to tak mala, ze ked som otehu, mala som vyrovnane teploty, viac dni po sebe. Tak drzim prsty a tesim sa na //.

mercedes12
20. nov 2014

Ahojte. Idem si k vam opät po radu. Dnes som 10dpo a tiez si meriam teplotu ale par dni som vynechala. Vcera 37,2 a dnes 37,3. Pobolieva ma dost podbrusko a sem tam aj picha. Ta teplota ma byt ustalena alebo ma stupat? Velmi si zelam tak isto ako vy vsetky, aby nam to vyslo.

janulka999
20. nov 2014

@kitulka ahoj! meriam prvy mesiac, aj to az od 7DC. tak som v tomto novacik 🙂 bodaj by si mala pravdu.. velmi by som sa tesila. nie sme uz najmladsi s priatelom.. ja v jan. 37, on 43. vrr.. nech sa nam podari cim skor! dakujem za prianie 🙂

janulka999
20. nov 2014

@mercedes12 ahoj. na fertility.sk som nasla ukazkovy graf tehotnej zeny..takze teplota by mala stupat.. 🙂

skus nastudovat tento clanok 🙂 http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

jaja9891
20. nov 2014

@mawiya takze v podstate som mala ovu 13 a dnes som akoze 7 dpo a embryjko by sa malo vraj dnes najneskor uhniezdit 😉 ako posahana sa bojim cokolvek robit...vobec neviem co mozem a co nie...vraveli mi,ze telesne setrenie,ale niektore lezia a ine nie...

jaja9891
20. nov 2014

@mawiya rozmyslam preco ma vitas a ja ti tu odpisujem jak trubka 😀😀😀😀

janulka999
20. nov 2014

@jaja9891 tak drzim palce aj ja, nech sa pekne uhniezdi 🙂 ved kde mu bude lepsie?? ;)

ebi52
20. nov 2014

tak Vam pripajam na ukazku aj svoj pozitivny 🙂

janulka999
20. nov 2014

@ebi52 krasny! gratulujem. ak je 18 DPO stale zvysena teplota, tehotenstvo je potvrdene aj bez testov 🙂
(to som sa docitala na fertility.sk 😉 )

ebi52
20. nov 2014

@janulka999 dakujem 🙂 aj od lekara dnes... ale som len na konci 4 tt, lebo malemu asi dlhsie trvalo, kym sa rozhodlo, ale tak hlavne, ze sa rozhodlo 🙂

jaja9891
20. nov 2014

@janulka999 dakujeeem 😉

senta_sofia
20. nov 2014

@micikatka a ty ako dnes? co teplota, testy atd. 🙂

mercedes12
20. nov 2014

@janulka999 . Dakujem za odpoved prestudujem a budem snad mudrejsia. 😉

vicianocka
20. nov 2014

@adamnela kiez by si mala pravdu a ostala by hore 🙂 bola by som najstastnejsia na svete.. zatial sa radujem, ze konecne ovulacny cyklus, niekam to smeruje ;)